Карачанаков:Щастлив съм че вкарах пред родна публика!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Карачанаков:Щастлив съм че вкарах пред родна публика!!!

Мнениеот obi4am_pirin » 29 фев 2012 21:22

Вчера един цесекар ми се дръвчеше че Бербатов бил продукт на червената школа и да не съм го бил броял като пиринец!Мисля че с Ред Уориър се разправяхме!Това което каза е пълна глупост но го одтавям да мисли каквото ще!
Едно друго момче от школата на Пирин се разписа срещу Полша и заяви че е щастлив да вкара пред родна публика!Знае си къде са го направили футболист!Уважава и обича!Нека червените фенове да си записват и помнят че Карачанаков Костов Якимов Макенджиев са плод на Пирин!Да не почнат след някоя година да си присвояват заслуги!И да трябва да чета глупости от сорта как Карачанаков или Слави Костов нямат нищо общ с Пирин и са ги създали в "червената школа"!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

mtaraduda
Контакти:

Re: Карачанаков:Щастлив съм че вкарах пред родна публика!!!

Мнениеот mtaraduda » 29 фев 2012 21:34

obi4am_pirin написа:Вчера един цесекар ми се дръвчеше че Бербатов бил продукт на червената школа и да не съм го бил броял като пиринец!Мисля че с Ред Уориър се разправяхме!Това което каза е пълна глупост но го одтавям да мисли каквото ще!
Едно друго момче от школата на Пирин се разписа срещу Полша и заяви че е щастлив да вкара пред родна публика!Знае си къде са го направили футболист!Уважава и обича!Нека червените фенове да си записват и помнят че Карачанаков Костов Якимов Макенджиев са плод на Пирин!Да не почнат след някоя година да си присвояват заслуги!И да трябва да чета глупости от сорта как Карачанаков или Слави Костов нямат нищо общ с Пирин и са ги създали в "червената школа"!

Колкото и да се надяваш, неизбежно ще се случи.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 фев 2012 21:38

А Пирин ли беше трамплина за Бербатов в големите отбори от Западна Европа? Не! Айде у лево и ти...
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 29 фев 2012 21:40

Не.Знае от къде е тръгнал към футбола.А, футболист ще го направят ако си опича акъла и развива потенциала си в ЦСКА
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 29 фев 2012 21:44

Червени_шампиони написа:А Пирин ли беше трамплина за Бербатов в големите отбори от Западна Европа? Не! Айде у лево и ти...

По-тъпо нещо не бех чувал...често!Значи последно Бербатов станал футболист в Тотнъм щото от там е влязъл в голям отбор-Манчестър Юнайтед и големия футбол!Айде сега ти у лево ...Хехе!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 фев 2012 21:48

Червени_шампиони написа:А Пирин ли беше трамплина за Бербатов в големите отбори от Западна Европа? Не! Айде у лево и ти...

Бербатов е от ваш, колкото и Гранден.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 29 фев 2012 21:49

sixtynine написа:Не.Знае от къде е тръгнал към футбола.А, футболист ще го направят ако си опича акъла и развива потенциала си в ЦСКА

Те в ЦСКА правят големи футболисти!Да са живи и здрави футболните школи в Благоевград Пловдив Сливен Септември и великата школа на Бразилия! :) ;) :lol: От школата на червените и чеп за каца не могат да извадят!
damyanov1963:

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 29 фев 2012 21:57

obi4am_pirin написа:
sixtynine написа:Не.Знае от къде е тръгнал към футбола.А, футболист ще го направят ако си опича акъла и развива потенциала си в ЦСКА

Те в ЦСКА правят големи футболисти!Да са живи и здрави футболните школи в Благоевград Пловдив Сливен Септември и великата школа на Бразилия! :) ;) :lol: От школата на червените и чеп за каца не могат да извадят!

Пич, не искам да се заяждам.Ама ние от вас не сме взели готов "направен" футболист тип Зику - да дойде и да нашие 15 гола.
Не оспорвам че Карачанаков е талант на школата на Пирин, но да твърдиш, че е станал футболист там е меко казано смешно..
Изображение

dimitradze
Контакти:

Мнениеот dimitradze » 29 фев 2012 22:01

Пхаха ,авторе личи си колко разбираш от футбол ...като си голям разбирач на колко години Бербатов отива в ЦСКА знаеш ли или си поредния дървен философ...питай Бербатов кой го е изградил като играч и къде щеше да играе вмомента ако не беше ЦСКА!!!! Така че ти у десно..!!!!!!!!
Стойчо Младенов: ЦСКА ще е 1-ви,другите да се нареждат както искат!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 фев 2012 22:01

obi4am_pirin написа:

По-тъпо нещо не бех чувал...често!Значи последно Бербатов станал футболист в Тотнъм щото от там е влязъл в голям отбор-Манчестър Юнайтед и големия футбол!Айде сега ти у лево ...Хехе!

Байер Леверкузен незнаех, че е малък отбор...за тебе нормално де, едва ли си на повече от 14 години. Когато Бербатов преминава в Леверкузен отбора е завършил втори в Бундеслигата и стига финал на ШЛ. Сега ще ти дам малко статистика за сезоните в Байер, които той е изкарал там.

[center]Байер Леверкузен[/center]

2001 - 2002 Финал за Купата на Германия, 2-ро място в Бундеслигата и финал за ШЛ, загубен от Реал Мадрид с 2:1.
2002 - 2003 Полуфинал за Купата на Германия, 15-то място в Бундеслигата, групова фаза на ШЛ.
2003 - 2004 1/16 за Купата на Германия, 3-то място в Бундеслигата, не участва в ШЛ.
2004 - 2005 2-ри кръг за Купата на Германия, 6-то място в Бундеслигата, 1/8 финал в ШЛ
2005 - 2006 2-ри кръг за Купата на Германия, 5-то място в Бундеслигата, 1-ви кръг на Купата на УЕФА, където е отстранен от ЦСКА СОФИЯ с общ резултат от двете срещи 0:2. 8-)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Пирин”