Страхотен Черно море разпердушини домакина Рилски спортист
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Страхотен Черно море разпердушини домакина Рилски спортист
Време е да намерят стабилен спонсор на баскетболния отбор, така или иначе последните години си играем като закрит отбор, който просто обиграва играчи от школата
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- blue avalanche
- Контакти:
varnafen написа:Лавино, моля те представи ми играчите, които в последните 20 години са излязли от Левски и са играли в някое от топ първенствата на Европа - Испания, Италия, Русия и Гърция.
Аз,пък,си мислех,че говорим за българския шампионат,а не кой къде си развява...гащите.

Те много преди това ти го написаха,но ти наистина си бавноразвиващ за да го разбереш avalanche. 

boys85 написа:В момента баскетболът в България до не малка степен се крепи на Черно Море и в последните години качествените баскетболисти излизат именно от нас. Днес Левски победи заради играта на 2-ма от 3-мата им американци. Само че благодарение на такива чужденци баскетболът ни няма никаква полза, защото нито можем да си натурализираме 5 такива играча, нито пък са толкова добри, че да се борим на клубно ниво в Европа.
Последна промяна от moreto vn на 29 фев 2012 22:28, променено общо 1 път.
Аз,пък,си мислех,че говорим за българския шампионат,а не кой къде си развява...гащите.
[/quote]
АХхахаха нямаш какво да кажеш, нали
По-смешно оправдание не бях чел, олекна здраво![/quote]
Цялата дискусия дотук беше,че Ч.море са фактор в БЪЛГАРСКИЯ шампионат,а не кой,къде играел по чужбина!Като фен на Левски,какво ме интересува кой,къде играе СЛЕД като вече НЕ Е играч на Левски?Ако ще да е в НБА!!![/quote]
Типично разсъждение на "българин". На мен пък ми пука къде игра Христо Стоичков, къде игра Любо Пенев, къде играе Митко Бербатов. Дали това ще бъде Барселона, Атлетико, МЮ или някой отбор от 2, 3 или 4 лига в някоя Гърция, Турция и т.н.
Момче, иди се прегледай при някой добър специалист. Много ти е голяма злобата. Аз макар и да не съм привърженик на баскетбола бих се гордял, ако някой български баскетболист независимо в кой български отбор е играл, сега играе в НБА!!!

АХхахаха нямаш какво да кажеш, нали

Цялата дискусия дотук беше,че Ч.море са фактор в БЪЛГАРСКИЯ шампионат,а не кой,къде играел по чужбина!Като фен на Левски,какво ме интересува кой,къде играе СЛЕД като вече НЕ Е играч на Левски?Ако ще да е в НБА!!![/quote]
Типично разсъждение на "българин". На мен пък ми пука къде игра Христо Стоичков, къде игра Любо Пенев, къде играе Митко Бербатов. Дали това ще бъде Барселона, Атлетико, МЮ или някой отбор от 2, 3 или 4 лига в някоя Гърция, Турция и т.н.
Момче, иди се прегледай при някой добър специалист. Много ти е голяма злобата. Аз макар и да не съм привърженик на баскетбола бих се гордял, ако някой български баскетболист независимо в кой български отбор е играл, сега играе в НБА!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Личи, че Черно море нещо много те дразни,не ти знам годините ама, явно не си от много големите.
Черно море може да има 3 титли,но да кажеш какъв отбор е ....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- blue avalanche
- Контакти:
HEATSEEKER написа:Личи, че Черно море нещо много те дразни,не ти знам годините ама, явно не си от много големите.
Защо да ме дразни?Където ви хванем-там ви бием!
blue avalanche написа:Защо да ме дразни?Където ви хванем-там ви бием!
Съгласен съм, само че не "винаги", а "в повечето случаи" и то единствено при наличието на изкуствено създадена за вас среда, която да ви облагодетелства. При равни други условия ние сме на светлинни години пред вас, защото вие не виреете в нормална и конкурентна обстановка. Свикнали сте всичко наготово да получавате, а не можете нищо да произвеждате. На такива като вас мястото ви е в дъното, а не на върха, както сте свикнали от комунизма и както си карате по инерцията от този режим. Рано или късно всичко ще си дойде на мястото.

Ужасно си ограничен!
Къде отиде до Локо Сф и Реал М.....аз те питам елементарното - какво сте дали Вие на българския баскетбол като клуб Левски в последните 20 години?
Имате ли 1 (един) реализиран играч>?
Дори Жоро Младенов достигна само до арабските страни. Но Жоро Младенов и Голомеев са много големи и всички сме наясно с това - нещо, което ти никога не би се сетил да признаеш за Глушков и Стойков. Но пък и няма никакво значение.
Къде отиде до Локо Сф и Реал М.....аз те питам елементарното - какво сте дали Вие на българския баскетбол като клуб Левски в последните 20 години?
Дори Жоро Младенов достигна само до арабските страни. Но Жоро Младенов и Голомеев са много големи и всички сме наясно с това - нещо, което ти никога не би се сетил да признаеш за Глушков и Стойков. Но пък и няма никакво значение.
-
- Контакти:
varnafen написа:Ужасно си ограничен!
Глушков дойде във Варна изграден баскетболист.Той не е продукт на нашата школа.