За техния гол какво да коментирам, халфовете оставят играч да си спре топката
пред наказателното да си я нагласи и да бие и като капак И.Иванов се обръща с гръб
към топката/шутиращия и в резултат на това му завъртане никакъв шанс после да се намеси с/у
случайно спрелия топката нападател .
Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Унгария - България|Сряда, 29 Февруари|19:00ч|
Последна промяна от Pichichi на 29 фев 2012 20:01, променено общо 1 път.
- фифи перото
Re: Унгария – България Пряко по film+
arni написа:Бодуров е наи голямата дупка,да влиза илиев
Кой?
Пълен смЕЕЕх е тоя отбор.
И треньора.
Следващият трябва да е гонзо

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
niko_ написа:Така, играхме добре, добре. Създадохме доста, доста положения, но малшансът не беше с нас. Както ние така и те имаха своите положения, но за разлика от нас те реализираха своите. Липсваше ни концентрация пред гола.Имаме да извървим дълъг път и успехите неименуемо ще дойдат. Момчетата имат желание и така трябва да бъде, когато защитаваш цветовете на националния отбор. Не искам да отличавам никого от отбора и пак повтарям и ще го кажа не очаквайте чудеса от първия мач. Така, вътрешния шампионат още не е започнал и повечето момчета все още не са изиграли своя първи официален мач и им лиспва игрова практика и умората си каза думата. Пак повтарям трябва да извървим дълъг път, но с подобни отбори като от нашата черга трябва да вкарваме създаденото. Така, това беше първи мач начело на отбора и съм доволен от момчетата, момчетата се справиха с наложените им задачи, но пак, пак ще го кажа лиспваше ни концентрация в решаващия момент. Има какво още да се желае и в следващите срещи ще наваксаме.
Точно така Любо. Евала

-
Ами то със 7 футболиста с предимно дефанзивни функции, какво можем да очакваме ?
Ние неможем да стигнем пред наказателното, та да поразиграем малко или да се стреля от удобна позиция ...
Няма и как да стане, след като аз не виждам градивни халфове.
Единственият, който е такъв, е сложен на върха на атаката ...
Единствените опасности пред унгарската врата станаха след дълги топки към човек на фланга и от там остро центриране.
Ми добре, това трябва да го има, ама като затворят фланговете, "к'во ше прайм" ??
Ние неможем да стигнем пред наказателното, та да поразиграем малко или да се стреля от удобна позиция ...
Няма и как да стане, след като аз не виждам градивни халфове.
Единственият, който е такъв, е сложен на върха на атаката ...

Единствените опасности пред унгарската врата станаха след дълги топки към човек на фланга и от там остро центриране.
Ми добре, това трябва да го има, ама като затворят фланговете, "к'во ше прайм" ??

- орчо войвода
- Контакти:
фифи перото написа:arni написа:Бодуров е наи голямата дупка,да влиза илиев
Кой?
И треньора.
+1

-
- Контакти:
Еми аз си имам алджазира спорт1 и си го гледам.
орчо войвода написа:5. Николай Бодуров
15. Иван Иванов Тези двамата са уникални некадърници.
Бодуров добре,ама за Иванов не мога да се съглася.Добре игра момчето първото полувреме.
Ако трябва да отличим някой от защитата ни,това е определено той и Занев.
Бандата никъв го няма.Джуджак го разби направо

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Определено имаме по-добри футболисти от Унгария,за съжаление те имат много по-добър треньор!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]
фифи перото написа:arni написа:Бодуров е наи голямата дупка,да влиза илиев
Кой?
И треньора.
Мислиш ли,че в предишните мачове сме се справяли по-добре?????
Айде по-леко с критиките...45 мин. са изиграли ти веднага-тоя не става тоя не знам какво си

Гледай малко по-така на нещата

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
-
- Контакти:
WARrior написа:орчо войвода написа:5. Николай Бодуров
15. Иван Иванов Тези двамата са уникални некадърници.
Бодуров добре,ама за Иванов не мога да се съглася.Добре игра момчето първото полувреме.
Ако трябва да отличим някой от защитата ни,това е определено той и Занев.
Бандата никъв го няма.Джуджак го разби направо
Съгласен съм с теб Бодуров на този етап няма място в националния трябва Вальо Илиев да играе иначе относно цялостната игра на лиините нямаме нападател следователно няма как да вкараме гол по този начин и за първи път от много време насам халфовата линия работи!