Държавата отписа ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Държавата отписа ЦСКА

Мнениеот rsk » 29 фев 2012 16:37

samocskasamo написа:
Син до гроб написа:
Red Warrior написа:Тук се пита и защо унищожиха школата на ЦСКА на 4-ти километър за да направят залата, а не унищожиха жабурняка стадион Раковски?!

Леко бе,ще получиш някой инфаркт от вълнение. :lol: Ква школа сте имали бе,2 сгурии точно и това беше.

И с умрелата школа пак ви бихме на 2финала на юноши старша.Вие ще имате ли юноши в сьстава си,че не ги виждам?А забравих-освен вратара,Иовов,Гаджев и Цветков няма да имате бьлгари в титулярите.Ние нямаме школа а с децата бихме Литекс за суперкупата преди 2г

АХахахахахахаха не се излагай бе! Я виж класиранията, комик!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 29 фев 2012 16:38

Red Warrior написа:Властта иска не само да направи Левски доминиращ във всички спортове, но и да унищожи спортните клубове на ЦСКА. :evil:

Време е и това да стане.Едно време когато вашите създатели бяха на власт ,всичко ви се подаряваше на вас ,а се отнемаше от Левски..Сега е демокрация и е нормално нещата да си отидат на мястото. ;)
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 29 фев 2012 16:45

KategorieC написа:
фифи перото написа:По безсмислен коментар скоро не бях чел. :lol:
[offtopic]Държавата ви е записала,държавата ще ви отпише.[/offtopic] :mrgreen:

А ако има и лустрация и последващи наказателни преследвания срещу лустрираните- да видим дали няма и да ги заличи.
П.С Не съм левскар!

Ако има лустрация и последващи наказателни преследвания срещу лустрираните, точно синия клуб отива по дяволите с всички бивши и настоящи ДС агенти. Сещаш ли се? А?
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 фев 2012 16:46

Левски го има преди вас, ще го има и след вас :!:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 фев 2012 16:52

Бива ли бе ? Бива ли такъв рев ? В тоя конкретен случай, не съм толкова запознат, но след като хората от клубовете нямат пари да си плащат наема, то ще имат ли пари да вземат "на концесия" базата и да я модернизират ? А иначе да ви питам, тези които сте по-възрастните: Не ви ли е срам, да се изкарвате жертви ? Макар и малко срам нямате ли ? Това, че може да пълните главите на децата си с глупости, не означава, че всички ще седят и ще ви се кланят, щото се имате за единствения спортен клуб в страната.
Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 фев 2012 16:59

Vincenzo написа:Бива ли бе ? Бива ли такъв рев ? В тоя конкретен случай, не съм толкова запознат, но след като хората от клубовете нямат пари да си плащат наема, то ще имат ли пари да вземат "на концесия" базата и да я модернизират ? А иначе да ви питам, тези които сте по-възрастните: Не ви ли е срам, да се изкарвате жертви ? Макар и малко срам нямате ли ? Това, че може да пълните главите на децата си с глупости, не означава, че всички ще седят и ще ви се кланят, щото се имате за единствения спортен клуб в страната.

Ами нямаме агенти на ДС да се изкарват на жертви на комунизма... :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 29 фев 2012 17:04

Adrian Monk написа:
Hrabar написа:.....Ами в такъв случай няма да се употребява думата "концесия" а съответната дума, която е приложена в случая с другите спортни клубове. Както е дадена базата на "Левски" и Славия по същия начин да бъде дадена и на ЦСКА. Аз конкретно за стадиона се сещам за варианта да ни бъде даден "безсрочно и безвъзмездно" както стадион Георги Аспарухов.
Съвсем серизоно, в статията председателя на ОСК ЦСКА иска базата да бъде предоставена за ползване от клуба, срещу ангажимент тя да бъде поддържана от клуба. Властта не дава.
Съжалявам, че толкова пъти съм гласувал за Бойко Борисов. Повече няма да се случи.

Безвъзмездният договор за наем е съвсем друга манджа. ;) Да, случаят със стадион "Българска армия" е точно такъв, но мисля че ставаше въпрос за срочен договор - 20 или 30 години, не съм сигурен и то след като клубът изплати до стотинка всичките си задължения към държавата. Какви са съображенията на правителството относно другите обекти не знам, а и не ме интересуват особено. :)
П.П. Не знам, какви са условията за ползване на стадион "Георги Аспарухов", но с "Левски" случаят е малко по-особен, защото клубът е имал собствен стадион, построен през 1934 г. и разрушен в началото на 50-те години на миналия век, за да бъде построен националният стадион "Васил Левски".

Въпросният стадион, който ви бил отнет, е бил общинска собственост. Преди да ви го дадат се е ползвал от Атлетик. След обединението на Атлетик със Слава, новият клуб АС-23 се мести на стадион "Атлетик парк", където е сега "Българска армия". Атлетик осъжда "Левски" за направените подобрения върху игрището до Перловската река. Левски НИКОГА не изплаща това обезщетение.

Когато ви е "отнето" въпросното игрище(нищо повече от игрище), държавата ВИ ОБЕЗЩЕТЯВА С ЧИСТО НОВ СТАДИОН, несравнимо по-голям, модерен и т.н. Същия стадион Стефан Софиянски ВИ ГО ПОДАРИ. През 1968 ви подариха и стадиона на Спартак. И сега и двата са ваша собственост, де факто.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 29 фев 2012 17:15

Kккто комунистическата ги записа,така демократичната ги отписа! :)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 29 фев 2012 17:41

Red Warrior написа:
Vincenzo написа:Бива ли бе ? Бива ли такъв рев ? В тоя конкретен случай, не съм толкова запознат, но след като хората от клубовете нямат пари да си плащат наема, то ще имат ли пари да вземат "на концесия" базата и да я модернизират ? А иначе да ви питам, тези които сте по-възрастните: Не ви ли е срам, да се изкарвате жертви ? Макар и малко срам нямате ли ? Това, че може да пълните главите на децата си с глупости, не означава, че всички ще седят и ще ви се кланят, щото се имате за единствения спортен клуб в страната.

Ами нямаме агенти на ДС да се изкарват на жертви на комунизма... :roll:

Ти на колко 16 години си?

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 29 фев 2012 17:56

А ти от кое Локо.Пд си? Това където го закриха , или от Велбъжд Кн.
За какво да ни е срам бре младеж , че сме най успелият отбар в България ли? А до колкото до легендите и митовете ,че сме били единственото отроче на БКП не е така всички са били, ти представяш ли си ,какво би станало ако не си с партията, и само да уточна ние сме отбора на армията не на БКП някой са били отбора на ДС и Милицията и на БДЖ и всички под общата шапка на БКП такива са били времената, приятелю , а това ,че на някой им е изгодно да си избиват комплексите и неуспехите с разни партий устави, говори лошо за тях самите.
Защо като сме били толкова свързани с БКП и единствени не сме взели в ЦСКА играчи ,като примерно: Гунди, Котков,Н.Михайлов,Жужо, Бонев ще ми отговориш ли?
П.П: Имаме се за най успелият спортен клуб в страната а не за единствения. ;)
ИзображениеИзображение

Върни се в “Други спортове”