Левски продаде Тодор Христов на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Левски продаде Тодор Христов на Берое

Мнениеот B3ATS » 29 фев 2012 16:04

Левски продаде Христов на Берое

Изображение

Крилото на Левски Тодор Христов ще премине до часове в Берое, научи Гонг.
Нападателят имаше среща с ръководството на сините, на която уточни въпросите, свързани с неговото бъдеще.
Очаква се в четвъртък Христов да подпише договор за 2,5 години с бившия си тим Берое. Левски го привлече през лятото именно от отбора на Илиан Илиев.
Тодор Христов записа няколко участия със синия екип, но не попадна в плановете на Николай Костов през зимата. В последните седмици той тренира с юношите на клуба.
Пред крилото съществуваха варианти да премине в Локомотив София или Ботев Пловдив, но в крайна сметка той ще се завърне в Стара Загора.

По моя информация , сме го взели почти без пари , а го продадохме на Левски преди година за 200 000 лв. + футболист :mrgreen:

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски продаде Тодор Христов на Берое

Мнениеот SANSIRO7 » 29 фев 2012 16:06

А колко сме на загуба от врътката?

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 29 фев 2012 16:06

Вие може и да сте го взели почти без пари, ама кой ще му плаща заплатата на този отворко? Като знам какви саги разигра за пари......

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 фев 2012 16:11

noctambulist написа:Вие може и да сте го взели почти без пари, ама кой ще му плаща заплатата на този отворко? Като знам какви саги разигра за пари......

Ти самият , чрез данъците , които плащаш :) Нали обвинявате Берое , че се издържа с държавни пари от ТЕЦ 2 , което изобщо не е вярно.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 фев 2012 16:15

:lol: Далновидна трансферна политика.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 29 фев 2012 16:21

bigbonusprize написа::lol: Далновидна трансферна политика.

Провеждана от недоразумението Гонзо , на него всичките му сделки са кон за кокошка .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

beroe
Контакти:

Мнениеот beroe » 29 фев 2012 16:23

хаха прецакахме Левски :д .Сега на левият фланг ще е адската борба - Давид Каядо ,Тошко Христов и Иван Горанов, аз лично бих заложила на Каядо ,защото е уникален футболист :)

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 29 фев 2012 16:32

Aз лично не съм изненадан,след като беше изваден от групата на Левски и отказа на Ботев и Локо СФ.Сега топката е в Илиан,който трябва да избира оптимален състав.Но Тошко е наше момче и е добре дошъл,има скорост,центриране и играе с акъл.Не знам само Гондзи как не можа да извлече максимума от него.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 фев 2012 16:36

То изглежда , че и Иво Иванов не попада в плановете на Левски , така че да ни го дават и него ;) Ще съберем отново състава , с който спечелихме купата.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 фев 2012 16:42

B3ATS написа:То изглежда , че и Иво Иванов не попада в плановете на Левски , така че да ни го дават и него ;)

Само кажете колко пари искате да ви дадем, за да го вземете. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Берое”