Държавата отписа ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Държавата отписа ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 29 фев 2012 15:54

SANSIRO7 написа:
Red Warrior написа:Тук се пита и защо унищожиха школата на ЦСКА на 4-ти километър за да направят залата, а не унищожиха жабурняка стадион Раковски?!

Тя залата е на мястото на изоставената зимна пързалка и на една сгория където никой не тренираше!

Щото на Раковски не е сгория и се скъсват да тренират нали...?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 29 фев 2012 15:56

Red Warrior написа:
SANSIRO7 написа:
Red Warrior написа:Тук се пита и защо унищожиха школата на ЦСКА на 4-ти километър за да направят залата, а не унищожиха жабурняка стадион Раковски?!

Тя залата е на мястото на изоставената зимна пързалка и на една сгория където никой не тренираше!

Щото на Раковски не е сгория и се скъсват да тренират нали...?!

Аз не казвам какво е на "Раковски", но не разбирам с какво залата ви ощети школата!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 29 фев 2012 15:56

Всичко е един пълен тестис, а ние сме едни кухи членове. Кара ме се за щяло и мещяло. Така ли очаквате да си изживеем живота. Майната му на всичко, вместо да ревем като девици действаме като феновете на Ботев, така го изгониха оня цирей Христолоф, нито са се оправдавали със Локо Пловдив, нито с Малечко Палечко или със комунистите през 62 година. Или се прави нещо или не Управляващите ги боли чепа нали си вземат бонусите а ние си скъсваме задниците за да им изкарваме заплатите. Пийте по една бира и ги изтеглете мъжката, майната им на копелдаците..........................
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 фев 2012 15:57

Ти сериозно ли? :lol:
Очакваш да бутнат стадион заради зала ли? Саше, Саше...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 29 фев 2012 16:14

Red Warrior написа:Армейците искат на концесия базите на 4-ти километър, министерството ги гони с търг.....
Проблемът в цялата ситуация не идва от това, че има търг за базите на ЦСКА. Проблемът е там, че ЦСКА от години се бори да вземе базите на 4-ти километър на концесия, но това не се случва...........
Хари ЛАТИФЯН, "Тема Спорт".....

Проблемът в цялата ситуация идва от това, че както авторът на статията, така и авторът на темата не знаят какво значи "концесия", но употребяват този термин като папагали, просто защото звучи добре, също както други журналисти, политици и пр. казват "цифри" вместо "числа". :lol:
Съгласно Закона за концесиите, за да бъде предоставен на концесия обект от обществен интерес (какъвто е случаят с базите на 4-ти километър), трябва да се обяви открита конкурсна процедура, в която има право да участва всяко физическо или юридическо лице. Иначе казано, ако бъде обявена такава процедура и тя бъде спечелена, например от ПФК "Левски" АД, то клубът може да ползва тези бази на законно основание за срока на концесионния договор (до 35 години по закон) и никой не може да каже копче, най-вече невежите журналя..... :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 29 фев 2012 16:19

Adrian Monk написа:
Red Warrior написа:Армейците искат на концесия базите на 4-ти километър, министерството ги гони с търг.....
Проблемът в цялата ситуация не идва от това, че има търг за базите на ЦСКА. Проблемът е там, че ЦСКА от години се бори да вземе базите на 4-ти километър на концесия, но това не се случва...........
Хари ЛАТИФЯН, "Тема Спорт".....

Проблемът в цялата ситуация идва от това, че както авторът на статията, така и авторът на темата не знаят какво значи "концесия", но употребяват този термин като папагали, просто защото звучи добре, също както други журналисти, политици и пр. казват "цифри" вместо "числа". :lol:
Съгласно Закона за концесиите, за да бъде предоставен на концесия обект от обществен интерес (какъвто е случаят с базите на 4-ти километър), трябва да се обяви открита конкурсна процедура, в която има право да участва всяко физическо или юридическо лице. Иначе казано, ако бъде обявена такава процедура и тя бъде спечелена, например от ПФК "Левски" АД, то клубът може да ползва тези бази на законно основание за срока на концесионния договор (до 35 години по закон) и никой не може да каже копче, най-вече невежите журналя..... :lol:

Ами в такъв случай няма да се употребява думата "концесия" а съответната дума, която е приложена в случая с другите спортни клубове. Както е дадена базата на "Левски" и Славия по същия начин да бъде дадена и на ЦСКА. Аз конкретно за стадиона се сещам за варианта да ни бъде даден "безсрочно и безвъзмездно" както стадион Героги Аспарухов.

Съвсем серизоно, в статията предстедателя на ОСК ЦСКА иска базата да бъде предоставена за ползване от клуба, срещу ангажимент тя да бъде поддържана от клуба. Властта не дава.

Съжалявам, че толкова пъти съм гласувал за Бойко Борисов. Повече няма да се случи.
Последна промяна от Hrabar на 29 фев 2012 16:22, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 фев 2012 16:20

Тази статия не казва нищо ново! Вече повече от 20 години всичко свързано с ЦСКА се затрива. В началото ва 90те беше тихо и подмолно, в началото на новия век грубо по мафиотски, а сега самата държава иска да убие това, което е останало. То не бяха спонсори за Левски, държавани пари за Берое, безплатни стдиони за Славия, Ботев и Черно море, че се стигна и до малкото останало читаво "червено" нещо - Базата "Червено знаме", Армията и Панчарево. Решиха си да строят зала на 4ти километър и без да се замислят изгониха 400 деца. После се правят и се питат, защо малчуганите не спортуват. Ами мойто дете, което е откърмено с любовта към ЦСКА, къде да отиде да тренира? Няма да е в Левски или някъде другаде, защото иска червената фланелка. Как да му обясня, че държавата иска да убие любимия му отбор. Щях да го карам и до Панчарево, но там умниците решиха да събарят построеното. 20 години никой не беше пипнал нищо, но щом ЦСКА иска направи нещо край, не може. Майстори сме по събарянето. Спомняте си големия син фен Бакърджиев, който събори Мавзолея, как се изложи и кат тези три дни погром над зградата изядоха политическата му кариера. Така ще стан и с новите рушители, ще видите! Стигаме и до Армията-най-жестоката рана в сърцето на всеки червен фен. Държавата изцица милиони от ЦСКА за всевъзможни наеми, а не заби един пирон да модернизира мястото. Е, как де се бориш срещу такава машина? Да, държавата ни може да е слаба, политиците ни некадърни, но щом става дума за пари са първи. Вика си дребната душица в Министерството на спорта, сега е дошъл момента да си върнем на ЦСКА за всичките унижения през годините. Вместо да им помогнем пак да станат европейски гранд, ние щи ги натиками в миша дупка, че да знаят, кой, кой е! Преди ни биеха и мачкаха в Европа, но вече им намерихме цаката - пари за наеми, бази и разрушаване на стадиони. Ще даден на нашите всичко,на останлите трошици, а на ЦСКА ще вземем. И така година след година, доката не се унищожи всичко. Да, те са глупавички и си мислят, че като разбият терените ЦСКА ще изчезни, е няма как да стане, защото хора като мен и моето дете винаги ще носим огъня в сърцата си. Никоя дребна душа не може да ми вземе миговете на екстаз след победните мачове на отбора ми и мъката при загубите. Именно затова ЦСКА е все още жив, защото макар притиснат до стената години наред съумява да излезе още по-чист и велик.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 29 фев 2012 16:25

redpride написа:Тази статия не казва нищо ново! Вече повече от 20 години всичко свързано с ЦСКА се затрива. В началото ва 90те беше тихо и подмолно, в началото на новия век грубо по мафиотски, а сега самата държава иска да убие това, което е останало. То не бяха спонсори за Левски, държавани пари за Берое, безплатни стдиони за Славия, Ботев и Черно море, че се стигна и до малкото останало читаво "червено" нещо - Базата "Червено знаме", Армията и Панчарево. Решиха си да строят зала на 4ти километър и без да се замислят изгониха 400 деца. После се правят и се питат, защо малчуганите не спортуват. Ами мойто дете, което е откърмено с любовта към ЦСКА, къде да отиде да тренира? Няма да е в Левски или някъде другаде, защото иска червената фланелка. Как да му обясня, че държавата иска да убие любимия му отбор. Щях да го карам и до Панчарево, но там умниците решиха да събарят построеното. 20 години никой не беше пипнал нищо, но щом ЦСКА иска направи нещо край, не може. Майстори сме по събарянето. Спомняте си големия син фен Бакърджиев, който събори Мавзолея, как се изложи и кат тези три дни погром над зградата изядоха политическата му кариера. Така ще стан и с новите рушители, ще видите! Стигаме и до Армията-най-жестоката рана в сърцето на всеки червен фен. Държавата изцица милиони от ЦСКА за всевъзможни наеми, а не заби един пирон да модернизира мястото. Е, как де се бориш срещу такава машина? Да, държавата ни може да е слаба, политиците ни некадърни, но щом става дума за пари са първи. Вика си дребната душица в Министерството на спорта, сега е дошъл момента да си върнем на ЦСКА за всичките унижения през годините. Вместо да им помогнем пак да станат европейски гранд, ние щи ги натиками в миша дупка, че да знаят, кой, кой е! Преди ни биеха и мачкаха в Европа, но вече им намерихме цаката - пари за наеми, бази и разрушаване на стадиони. Ще даден на нашите всичко,на останлите трошици, а на ЦСКА ще вземем. И така година след година, доката не се унищожи всичко. Да, те са глупавички и си мислят, че като разбият терените ЦСКА ще изчезни, е няма как да стане, защото хора като мен и моето дете винаги ще носим огъня в сърцата си. Никоя дребна душа не може да ми вземе миговете на екстаз след победните мачове на отбора ми и мъката при загубите. Именно затова ЦСКА е все още жив, защото макар притиснат до стената години наред съумява да излезе още по-чист и велик.

Е четох четох и на тази последната глупост не издържах а стига бе погледнете си в градинката и тогава обвинявайте който и да било а вие всеки друг ви виновен а вие горките девици недокоснати пууффф.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 29 фев 2012 16:27

Син до гроб написа:

Леко бе,ще получиш някой инфаркт от вълнение. :lol: Ква школа сте имали бе,2 сгурии точно и това беше.

И с умрелата школа пак ви бихме на 2финала на юноши старша.Вие ще имате ли юноши в сьстава си,че не ги виждам?А забравих-освен вратара,Иовов,Гаджев и Цветков няма да имате бьлгари в титулярите.Ние нямаме школа а с децата бихме Литекс за суперкупата преди 2г
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 29 фев 2012 16:34

Hrabar написа:.....Ами в такъв случай няма да се употребява думата "концесия" а съответната дума, която е приложена в случая с другите спортни клубове. Както е дадена базата на "Левски" и Славия по същия начин да бъде дадена и на ЦСКА. Аз конкретно за стадиона се сещам за варианта да ни бъде даден "безсрочно и безвъзмездно" както стадион Георги Аспарухов.
Съвсем серизоно, в статията председателя на ОСК ЦСКА иска базата да бъде предоставена за ползване от клуба, срещу ангажимент тя да бъде поддържана от клуба. Властта не дава.
Съжалявам, че толкова пъти съм гласувал за Бойко Борисов. Повече няма да се случи.

Безвъзмездният договор за наем е съвсем друга манджа. ;) Да, случаят със стадион "Българска армия" е точно такъв, но мисля че ставаше въпрос за срочен договор - 20 или 30 години, не съм сигурен и то след като клубът изплати до стотинка всичките си задължения към държавата. Какви са съображенията на правителството относно другите обекти не знам, а и не ме интересуват особено. :)
П.П. Не знам, какви са условията за ползване на стадион "Георги Аспарухов", но с "Левски" случаят е малко по-особен, защото клубът е имал собствен стадион, построен през 1934 г. и разрушен в началото на 50-те години на миналия век, за да бъде построен националният стадион "Васил Левски".
Последна промяна от Adrian Monk на 29 фев 2012 16:37, променено общо 1 път.
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “Други спортове”