Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Re: Време е ГЕРБ да си ходи!

Мнениеот Adrian Monk » 29 фев 2012 12:45

mitko_r написа:.....Комунизмът е изпълним, но... само на книга. Това е чиста утопия. Основоположниците на идеите му ( Маркс и Енгелс ) са философи, нямащи никаква представа от механизмите на една работеща пазарна икономика........

:o :o :o С първите две изречения съм съгласен. С третото ти направо избиваш рибата, давайки фундаментален принос към изучаването на марксизма. :lol: :lol: :lol: Надявам се, че не си икономист, още повече да си следвал (или да следваш) във ВУЗ, носещо преди да избухне демокрацията името на Карл Маркс. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 фев 2012 12:48

Adrian Monk написа:
obi4am_pirin написа:Хан Крум на власт!!! :)

Той май че е с бан в момента. :lol:

Между другото, идеята не е лоша, но е неприложима към настоящия момент. Просто Крум Страшний го няма. Заминал си е от този свят преди цели дванадесет века.
Последна промяна от daniel875 на 29 фев 2012 12:49, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 фев 2012 12:48

Аз не мога да разбера защо делите хората които са ни управлявали преди 89 и тези след 89 ? Всички са от една номенклатура ! Преди 44 год. 50 % от бъдещите управници са били с царя,а след това стават с комунягите ! Факт ! Какво пречи и сега да е така ? Това са хора които нямат ИДЕАЛИ ! За тях няма значение системата дали ще се казва комунизъм или капитализъм, а е важна тяхната маниакална жажда за ВЛАСТ и това, че се смятат над НАРОДА !

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 фев 2012 13:03

Според мен,daniel875,акцента е в това, че при разгласянето на случая тази веднага беше уволнена и това че предишните са взимали много повече и никой не е казал и дума.Аз не знам как не ти прави впечатление това!?
Ето този който е начело на ГЕРБ какво казва днес: "В петък ви е крайният срок. Повтарям: От тези длъжностни лица, който не ги е върнал или дарил в сметката за болните деца, в понеделник – ако е министър, ще има структурни промени в парламента, ще внеса за смяната му.Ако е заместник-министър, ще го уволня, а ако е началник на политически кабинет и не е уволнен от съответния министър, ще бъде сменен министърът", предупреждава премиерът.
Кога преди си го виждал това,и за това ли искаш ГЕРБ да си ходи за да се върне старото статукво.Или ти кво викаш? Няма инфо за нарушения,няма проблем.Така ли ти е по-добре?
Последна промяна от sl321 на 29 фев 2012 13:11, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 29 фев 2012 13:08

sl321 , намали си снимката на подписа , че така доста дразни ;) Или си сложи този блок , без да слагаш offtopic :mrgreen:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 29 фев 2012 13:09

Ние българите, не можем се оплачем от липса на самочувствие.Ние разбираме всичко, ние можем всичко,ние знаем всички тайни по света...а всъщност какво разбира и какво може българина
Защо тогава сме на този хал, защо ужким сме юнаци а ни мачкат както си искат.
Защо сме много умни, а ставаме все по-зле и по-бедни
Защо стигнахме дотам,че някои мислят че Бойко е еманацията на българския дух....
Защо ни правят на идиоти и маймуни
Защо все чакаме , че някой ще ни оправи
Защо търпим държава в която убийци, крадци безбожно алчни хора ни управляват
България загива пред очите ни,и ние всичките имаме дял в това.....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 29 фев 2012 13:13

"- А бе, бай Иречек, я ми кажи твоя милост леберал ли си, консерватор ли си? Май-май, че си консерва, както виждам. И аз, ако питаш, не мога да ги разбера нито едните, нито другите, ама хайде, да не им остане хатъра... Знайш, алъш-вериш е то, не е шега... Па да ти кажа ли правичката... (Тука дали няма някой да ни подслушва?) Да ти кажа ли правичката?- И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена!... Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата - не може. Не си ли с тях - спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска - я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка - дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам...
Иречек едва ли се е съмнявал, че гостът му разбира "тия работи"."
Алеко Константинов, "Бай Ганьо у Иречека" :)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 фев 2012 13:15

B3ATS написа:sl321 , намали си снимката на подписа , че така доста дразни ;) Или си сложи този блок , без да слагаш offtopic :mrgreen:

[offtopic]Ааа блока кефи нали?
Иначе нямам против,но това е протест към модераторите за това че не им пука кой спазва правилата и кой не.Вярно, след някой ден протеста може да прерасне и в... без offtopic на блока. :) :)
Погледни само за какво става въпрос.Няколко дни съм с толкова голяма снимка и никой нищо не ми казва само защото трябва да кажат на един ....... ( измисли си някаква ексцентрична дума за човек който не харесваш и си го наречи както си искаш) да си намали снимката и по принцип да спазва правилата.
Ама някои все се правят на по-тарикати от други и за това ще е така.....[/offtopic]
Последна промяна от sl321 на 29 фев 2012 13:28, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 29 фев 2012 13:15

моето мнение че докато ние сами не си променим мисленето, не съзадам общество което до контролира и власта и всеки отделен индивид и господ да ни управлява няма да ни управи, хората са го казали докато има бълъци ще има и тарикати

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2012 13:18

Adrian Monk написа:
mitko_r написа:.....Комунизмът е изпълним, но... само на книга. Това е чиста утопия.

Кибуците в Израел не са нито на книга,нито са утопия :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”