Ето картина от мача им с Левадия
http://www.youtube.com/watch?v=xnHLcCKUwDQ
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребият на Левски
Neron написа:Знам че е от две части но понякога наричам града само Буда.Пък вече преди МТК в Пеща ли е бил или в Буда незнам.
тва е ясно. само се занасях. А в Буда да знаеш няма нищо/ Само супер яки вили и къщи по хълмовете иначе е пълна скука ...
- gonzofenka
- Контакти:
Re: Това ....... време!!!

куче като куче.....уникално е мил,игрив,уникално бързо порасна(сега е на 8 месеца 28 кила)и е уникален глезльо,уникално обичан!Аз не разбрах уникално в добрия смисъл ли де....

- PetarBG
- Контакти:
Дебрецен ги отстраняваме. В София 2:0 в Унгария 1:1 с късен техен гол между 80-90мин.
Neron написа:Доколкото знам МТК и Дебрецен са врагове както Левски и Цска.Може да бъркам.
Възможно е, но ми е странно. няма причниа. Ференцварош е нещо като левски и сцка в едно в унгария. супер популярен, но за разлика от у нас, Унгария е нормална държава, так Фради (както ги наричат) бяха наказани за корупиця и извадени в Б група за 2 години, чак сега се завръщат. Кога ли ше стане това у нас с Левски и ЦСКА ... ех дано

MaRTo1233 написа:Red_Pride написа:MaRTo1233 написа:КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ЛЕВСКИ ЩЕ ИГРАЕ С ДЕБРЕЦЕН! Предчувствието ми пак позна
я кажи ние със кои ще играем ако познаеш те черпя една бира :D
Генк , Литекс със Бате .... ако позная мисля да отида във Ясновидци![]()
хахахах дано познаеш, ще те обявим за врачката на форума

Относно жребия - средна работа. Трябва много да внимаваме с тези.
Дано ги отстраним.

Успех на ЦСКА и Литекс на жребия след малко

Re: цените на билетите за мача с дебрецен
Хайде всички на стадиона! Дебрецен не е кой знае какъв отбор! Дано влезем в ШЛ ! 

-
- Контакти:
Re: цените на билетите за мача с дебрецен
Що ли си мисля, че автора на темата нещо се е объркал - малко е странно сектор В да е 4 лева, а Б сектор да е 8....
- Neron
- Контакти:
fan4o написа:Neron написа:Знам че е от две части но понякога наричам града само Буда.Пък вече преди МТК в Пеща ли е бил или в Буда незнам.
тва е ясно. само се занасях. А в Буда да знаеш няма нищо/ Само супер яки вили и къщи по хълмовете иначе е пълна скука ...
Ей аз мислех че е хубав град.Миналата година се разминах с малко да го посетя.Знам че летището се казва Ферихеги а жп гарата Келети.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:fan4o написа:Neron написа:Знам че е от две части но понякога наричам града само Буда.Пък вече преди МТК в Пеща ли е бил или в Буда незнам.
Ей аз мислех че е хубав град.Миналата година се разминах с малко да го посетя.Знам че летището се казва Ферихеги а жп гарата Келети.
Чакай малко ... Будапеща е много хубав град, един от най-хубавите. Аз говорих, и то с ирония, само за Буда.