Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Re: Жребият на Левски

Мнениеот blue_wind » 07 авг 2009 14:26

Ето картина от мача им с Левадия
http://www.youtube.com/watch?v=xnHLcCKUwDQ

fan4o
Контакти:

Мнениеот fan4o » 07 авг 2009 14:26

Neron написа:Знам че е от две части но понякога наричам града само Буда.Пък вече преди МТК в Пеща ли е бил или в Буда незнам.

тва е ясно. само се занасях. А в Буда да знаеш няма нищо/ Само супер яки вили и къщи по хълмовете иначе е пълна скука ...

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: Това ....... време!!!

Мнениеот gonzofenka » 07 авг 2009 14:26

:lol: Четири неща ще кажа:1:Не се закачайте с времето,ей хора!5 минути след като го нахоках в темата се гръмна силно,нещо пукна(реших,че компютъра е изгърмял) и се оказа,че на интернет доставчика ни изгърмяло някакво централно устройство,та нямах достъп до мражата допреди малко.... :x :cry: 2 дена!!!!!!!НЕ ХУЛЕТЕ ВРЕМЕТО,НЕ СЕ БЪЗИКАЙТЕ С ПРИРОДАТА! :shock: ;) 2:ДА НЕ СИ ПОМИСЛИХТЕ,ЧЕ ДЪЖДА МЕ Е ОПЛАШИЛ???!!!БЯХ НА МАЧА! 8-) Просто според мен щеше да има още повече хора на стадиона,ако времето беше хубаво...3: portokal
куче като куче.....уникално е мил,игрив,уникално бързо порасна(сега е на 8 месеца 28 кила)и е уникален глезльо,уникално обичан!Аз не разбрах уникално в добрия смисъл ли де.... :oops: :P 4:ДЪЖД ВАЛЯ,ДЪЖД ВАЛЯ,ЛЕВСКИ ВЗЕ ПОБЕДАТА!! :lol: :twisted:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 07 авг 2009 14:27

Дебрецен ги отстраняваме. В София 2:0 в Унгария 1:1 с късен техен гол между 80-90мин.

fan4o
Контакти:

Мнениеот fan4o » 07 авг 2009 14:28

Neron написа:Доколкото знам МТК и Дебрецен са врагове както Левски и Цска.Може да бъркам.

Възможно е, но ми е странно. няма причниа. Ференцварош е нещо като левски и сцка в едно в унгария. супер популярен, но за разлика от у нас, Унгария е нормална държава, так Фради (както ги наричат) бяха наказани за корупиця и извадени в Б група за 2 години, чак сега се завръщат. Кога ли ше стане това у нас с Левски и ЦСКА ... ех дано :mrgreen:

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 07 авг 2009 14:28

MaRTo1233 написа:
Red_Pride написа:
MaRTo1233 написа:КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ЛЕВСКИ ЩЕ ИГРАЕ С ДЕБРЕЦЕН! Предчувствието ми пак позна :lol:

я кажи ние със кои ще играем ако познаеш те черпя една бира :D

Генк , Литекс със Бате .... ако позная мисля да отида във Ясновидци :lol: :lol:

хахахах дано познаеш, ще те обявим за врачката на форума :mrgreen:

Относно жребия - средна работа. Трябва много да внимаваме с тези.
Дано ги отстраним. 8-)
Успех на ЦСКА и Литекс на жребия след малко :!:
Изображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: цените на билетите за мача с дебрецен

Мнениеот LSFC 1914 » 07 авг 2009 14:28

Хайде всички на стадиона! Дебрецен не е кой знае какъв отбор! Дано влезем в ШЛ ! :)

dunedanetz
Контакти:

Re: цените на билетите за мача с дебрецен

Мнениеот dunedanetz » 07 авг 2009 14:30

Що ли си мисля, че автора на темата нещо се е объркал - малко е странно сектор В да е 4 лева, а Б сектор да е 8....

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 авг 2009 14:30

fan4o написа:
Neron написа:Знам че е от две части но понякога наричам града само Буда.Пък вече преди МТК в Пеща ли е бил или в Буда незнам.

тва е ясно. само се занасях. А в Буда да знаеш няма нищо/ Само супер яки вили и къщи по хълмовете иначе е пълна скука ...

Ей аз мислех че е хубав град.Миналата година се разминах с малко да го посетя.Знам че летището се казва Ферихеги а жп гарата Келети.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

fan4o
Контакти:

Мнениеот fan4o » 07 авг 2009 14:35

Neron написа:
fan4o написа:

Ей аз мислех че е хубав град.Миналата година се разминах с малко да го посетя.Знам че летището се казва Ферихеги а жп гарата Келети.

Чакай малко ... Будапеща е много хубав град, един от най-хубавите. Аз говорих, и то с ирония, само за Буда.

Върни се в “Архив”