Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 28 фев 2012 22:52

subzero написа:Между другото кво стана с Шумен!!Обади ли се,пича,Нейчо???

Нц.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 28 фев 2012 22:53

subzero написа:
BRF написа:Баща ми е от ЦСКА двамата ми дядовци също.Аз от кои да съм.Първи мач на стадион Черноморец ЦСКА 89 финал Стоичков какво друго ми трябва.

Чакай малко сега!!! И моя баща е от ЦСКА,ама преди всичко е бургазлия и ме е учил да обичам града си и отбора си!Между другото и аз харесвах ЦСКА допреди няколко месеца,но не повече от бургаските отбори!!Не мога да си представя да отида на бургаски стадион и да викам за софийски отбор,а и не само софийски,пловдивски,ловешки или какъвто и да е!!

Не знам защо ви се струва толкова ненормално човек,който 89-та година е започнал да гледа мачове,да е от Цска.Просто промивката на мозъците си беше такава,трябваше да си или от Цска или от Левски,ако кажеш,че си от друг отбор задължително трябваше да си избереш и някой измежду двата отбора.По това време в отборите не играеха само местни момчета и гражданството отпадна като пречка за миграцията към големите градове,така че се поизгуби местния шовинизъм.А нали се сещате,че бай ви Страхил от Малко Търново преди да се премести в Бургас е бил облъчван почти изцяло с Цска и Левски от информационните медии по това време в страната.А и до ден днешен сме свидетели на тези неща.Реално единствено Пловдив и региона успяха да запазят донякъде този шовинизъм и омразата си към София и софийските отбори.А и искам нещо друго да кажя,дядовци,баби,лели,чичовци и т.н. роднини са били предпоставка,но всеки си носи сам глава на раменете и сам избира кой,какво и защо да подкрепи,в моя случай баща ми е от Пирин,имам смътни спомени,че първия мач,на който ме е водил е на Нефтохимик,но не съм нито от единия,нито от другия отбор по простата причина,че аз си избрах и прецених от кой отбор да бъда и с кой отбор да се отъждествявам 8-)
[offtopic]Като се сетя само как се висеше по ония времена да слуша човек спорт и музика.А няма да казвам каква радост беше,ако щяха да дават мач на Черноморец по телевизията[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 фев 2012 22:53

Значи от Шумен които вика за вас е пич,а 30 човека за нас са селяни

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 фев 2012 22:55

BRF написа:Значи от Шумен които вика за вас е пич,а 30 човека за нас са селяни

Приятел, той вика за нас не защото ни обича, а защото мрази ЦСКА.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 фев 2012 22:56

BRF написа:Значи от Шумен които вика за вас е пич,а 30 човека за нас са селяни

Селяни не,шопи дървени-да!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 фев 2012 22:57

BRF написа:незнам за Дуци.Казах ви аз съм от ЦСКА и съм Ултрас.Нямам претенции че разбирам от футбол.Обичам си отбора и го подкрепям безрезервно.Ако някои от вас иска да усети тръпката на Велика публика може да отидем на Дерби

Ний на дерби ходим само в Духа на тигъра!! Правим дербита,та да ни завидят и големи европейски отбори!! ;) Аз съм резерва малко,ама...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 фев 2012 22:59

Ми даите ми и на мен контакт на тоя мразещия.Ако е ония със знамето

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 фев 2012 23:02

BRF написа:Ми даите ми и на мен контакт на тоя мразещия.Ако е ония със знамето

За съжаление и ние още нямаме!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 фев 2012 23:03

ми ще съм благодарен.Отдавна изкам да срещна този небългарин

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 фев 2012 23:04

Като се сетя само как се висеше по ония времена да слуша човек спорт и музика.А няма да казвам каква радост беше,ако щяха да дават мач на Черноморец по телевизията

В една стара тема тук в този форум бях писал, какво изживяване си беше радио-програма Хоризонт с радиоточката или ВЕФ-чето и "Спорт и музика".
" Пряко ще следим ЦСКА - някой си и някой си - Левски. Очаквайте промяна на резултатите от другите мачове." - така започваше коментара на това култово предаване.
Черноморец си беше все от "другите мачове". Когато ни излъчваха мача в пряко предаване съперниците ни бяха съответно Левски или ЦСКА. Една Волга с радио-апаратура паркираше на лекоатлетическата писта, а коментатора седеше до тъч линията с микрофон, като говорителка от "Златния орфей". :mrgreen: Бааааси. Какво беше, а какво доживяхме ? :| Не съм поискал, не съм изкоментирал мача пред цяла БГ ей тъй любителски от моя GSM, че и с видео ще го гарнирам :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”