subzero написа:Между другото кво стана с Шумен!!Обади ли се,пича,Нейчо???
Нц.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
subzero написа:Между другото кво стана с Шумен!!Обади ли се,пича,Нейчо???
subzero написа:BRF написа:Баща ми е от ЦСКА двамата ми дядовци също.Аз от кои да съм.Първи мач на стадион Черноморец ЦСКА 89 финал Стоичков какво друго ми трябва.
Чакай малко сега!!! И моя баща е от ЦСКА,ама преди всичко е бургазлия и ме е учил да обичам града си и отбора си!Между другото и аз харесвах ЦСКА допреди няколко месеца,но не повече от бургаските отбори!!Не мога да си представя да отида на бургаски стадион и да викам за софийски отбор,а и не само софийски,пловдивски,ловешки или какъвто и да е!!
BRF написа:Значи от Шумен които вика за вас е пич,а 30 човека за нас са селяни
BRF написа:Значи от Шумен които вика за вас е пич,а 30 човека за нас са селяни
[/center]BRF написа:незнам за Дуци.Казах ви аз съм от ЦСКА и съм Ултрас.Нямам претенции че разбирам от футбол.Обичам си отбора и го подкрепям безрезервно.Ако някои от вас иска да усети тръпката на Велика публика може да отидем на Дерби
[/center]BRF написа:Ми даите ми и на мен контакт на тоя мразещия.Ако е ония със знамето
[/center]Като се сетя само как се висеше по ония времена да слуша човек спорт и музика.А няма да казвам каква радост беше,ако щяха да дават мач на Черноморец по телевизията
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта