Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Жребият на Левски

Мнениеот mormona » 07 авг 2009 13:44

greedy написа:
7_!_2 написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Debreceni_VSC

Вижте им статистиката от последните сезони в евротурнирите... загуба от Работнички Скопие с 1:4 :!: :!: :!: :roll: Още първия мач ще сме се класирали и после ще ходим само да празнуваме новото влизане в групите на ШЛ. Честито :!:

Бе то това е от 2006-2007, виж тогава как предната година размазват Хайдук, полсе отпадат от Ман Ю

:lol: :lol: :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 07 авг 2009 13:45

Доколкото разбрах тези Дебречен са унгарското Локо. Сега освен фенове на ЦСКА ще почнат да им се лигавят сигурно и такива от локо софия,ама здраве да е.Точно тях не съм ги гледал как играят,ама щом са стигнали дотук, значи със сигурност не са по слаби от Баки-то. Успех на Левски!!!! Ще е много жалко да отпаднат точно сега и точно от отбор, който играе на 13 хиляден стадион ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 авг 2009 13:46

Според мене не са толкова слаби за колкото ги мислите, ама незнам ще видиме :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 авг 2009 13:47

ХАХАХ БЕ вие луди ли сте ето поличбатааа - Киево домакинство , после гостуване и шампанско на летището ! Сега пак така ! Айде поличбитеее - някой да го каже ! Едва ли не сме вечее в групитее и ги тепаме Унгарците с 7-1 !
:shock:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

7_!_2
Контакти:

Мнениеот 7_!_2 » 07 авг 2009 13:48

mormona написа:БАТЕ и Жилина нищо не ви говори нали ? Тия коментари преди тия мачове ги четох , после ше има АБЕЕ ТЮФЛЕЦИ що не ги бихте с 5-0 !
:evil: :evil: :evil: :evil:

А :?: :? Знаеш ли колко е голема разликата в настроението на отбора преди мачовете с БАТЕ и Жилина и ситуацията в отбора в момента ? Да не говорим и за наличието на треньор и ръководител като Гонзо, който може да нахъса футболистите. Когато направиш разликата и го осмислиш ще разбереш колко големи фаворити сме в двубоя. :roll:
sasho1977, аз ще празнувам в рейса навръщане от Унгария, както след мача с Киево. :) Аз съм напълно оптимистично настроен. :)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 07 авг 2009 13:50

аз си пожелах Дебрецен и той се падна. Мисля, че е преодолим съперник.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

fan4o
Контакти:

Мнениеот fan4o » 07 авг 2009 13:51

Neron написа:Верно ли Дебрецен играят в Будапеща?

НЕ! Играят си в Дебрецен, имат си ОК стадион. Просто тук (в Будапеща) има спекулации че могат да играят на националния стадион (Пушкаш) , т.кат. след скандали изместиха концерта на Мадона който е за 22 Авг май че, за да не се руши тревата там. Но пак казвам - спекулации ...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 авг 2009 13:51

Аз предлагам малко по-скромно с изказванията...Тампере,Бате,Жилина са още пресни спомени ! Найстина,сега изглеждаме по-стабилни като отбор,но нека не подценяваме съперниците - Българския футбол не е това,което беше преди години...за съжаление ! И аз мисля,че ще успеем,но все пак като минат мачовете,тогава викам да се радваме ;) САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 07 авг 2009 13:51

mormona написа:ХАХАХ БЕ вие луди ли сте ето поличбатааа - Киево домакинство , после гостуване и шампанско на летището ! Сега пак така ! Айде поличбитеее - някой да го каже ! Едва ли не сме вечее в групитее и ги тепаме Унгарците с 7-1 !
:shock:

:lol: :lol: :lol:
Сигурно и феновете на Унгарците в някой форум си пишат....еее левски браво. те са паднали от бате и жилина! вече сме в групите!
:)
Подценяването е най-голямата грешка която може да се направи. Мисля че на този етап и при този залог НЯМАМЕ право на такъв момент!
:)
Дано пак изживяваме щастливи моменти.
ЛС

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 07 авг 2009 13:54

В пълната с грешки статия на "гонг" пише, че са столичен отбор. Някой може ли да потвърди това ? Къде са играли миналите два кръга за ШЛ ?

Върни се в “Архив”