Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: До Г_н Грънчаров

Мнениеот gilento93 » 28 фев 2012 18:24

milen.hristov написа:
Bartolomej написа:не може Левски да бъде спонсориран от турска фирма . срамно е наистина заради историята ни , заради идеите на апостола и заради неговата памет .
разбирам ги привържениците , това си е гавра не с отбора, а с България .
утре ще има мач бешикташ - Левски и издигането на онези паметни знамена , плакати и национални трибагреници с националния герой на България , докато на гърдите ти пише аджъбадем ще е трагедия .

са тази разлика ,че Апостола е проповядвал да българи,турци,цигани и други етноси да живеят заедно и мирно, Не да се мразят

Това ходи го разправяй на някои бръснати глави,които като са си махнали косата явно са си махнали и част от мозъка.

Hellkeeper
Контакти:

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот Hellkeeper » 28 фев 2012 18:25

obi4am_pirin написа:Българи са насилвани и убивани...Техните наследници ги предават за жълти стотинки!Имам чувството че турците не случайно са избрали отбора на Левски за да се изгаврят със Светинята ни и да ни видят за колко ще се продадем!

Нещо не си добре ми се струва. Византийците да не би да не са насилвали и убивали българи? Но някои хора пордължават да ходят в Гърция, да са абонати на Глобул, които по една случайност са гърци, да си дават парите и да взимат кредити от гръцки банки... Що не ревеш срещу това?

Баш заради това са избрали Левски, за да се изгаврят с нас. Само ми е чудно по твоята логика, защо са избрали Атлетико Мадрид, Партизан, Цървена звезда, Локо Пловдив и ЦСКА (с които утре ще подпишат). Много ще ми интересно да видя какво мислиш по тези въпроси...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 фев 2012 18:25

До колкото разбирам болницата ще лекува играчите на Левски без пари за няколко години !!!
Логото на болницата няма да е в/у екипировката на отбора !!!
Не разбирам от какво са недоволни феновете , имате ли си на идея какви суми се плащат за операции
и лечение на контузени играчи ? Предлагам им на феновте пуснали тази декларация те да поемат
финансирането на лечението на контузилите се играчи и да ги пращат в Русия или Германия !!!
И понеже не съм силен в историята на Левски но само съм чувал че са започнали с екипи на
Галатасарай !!!! Не виждам къде ви е проблема , турци били !!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2012 18:26

Pichichi написа:До колкото разбирам болницата ще лекува играчите на Левски без пари за няколко години !!!
Логото на болницата няма да е в/у екипировката на отбора !!!
Не разбирам от какво са недоволни феновете , имате ли си на идея какви суми се плащат за операции
и лечение на контузени играчи ? Предлагам им на феновте пуснали тази декларация те да поемат
финансирането на лечението на контузилите се играчи и да ги пращат в Русия или Германия !!!
И понеже не съм силен в историята на Левски но само съм чувал че са започнали с екипи на
Галатасарай !!!!
Не виждам къде ви е проблема , турци били !!!

Абсолютни глупости !!! Екипът не е на Галатасарай!
Последна промяна от Eminem на 28 фев 2012 18:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 фев 2012 18:28

Hellkeeper написа:
obi4am_pirin написа:Българи са насилвани и убивани...Техните наследници ги предават за жълти стотинки!Имам чувството че турците не случайно са избрали отбора на Левски за да се изгаврят със Светинята ни и да ни видят за колко ще се продадем!

Нещо не си добре ми се струва. Византийците да не би да не са насилвали и убивали българи? Но някои хора пордължават да ходят в Гърция, да са абонати на Глобул, които по една случайност са гърци, да си дават парите и да взимат кредити от гръцки банки... Що не ревеш срещу това?

Баш заради това са избрали Левски, за да се изгаврят с нас. Само ми е чудно по твоята логика, защо са избрали Атлетико Мадрид, Партизан, Цървена звезда, Локо Пловдив и ЦСКА (с които утре ще подпишат). Много ще ми интересно да видя какво мислиш по тези въпроси...

Левски и цска са един дол!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 28 фев 2012 18:29

разбира се ,това че част от публиката на Левски иска България да не е отново под турско робство и Левски да не е в ръцете на турските капиталисти ,не означава че няма и други такива които си дават гъза си под наем и за 30 ст. жалко ,но е факт !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 фев 2012 18:30

Начетох се на куп глупости, и разни патриотични призиви, на хора дето нямат и на идея какво е патриотизъм. По цял ден псуват и плюят по тия дето ни управляват, хвърлят си фасовете по тротоара, рушат стадиони, коли, клубни автобуси , пишат простотии по сгради, а после първи се тупат ,че били патриоти, я вземете се опомнете, направете нещо за родината си, и тогава почвайте да давате заключения кое какво било!
Всичките тия дето пишат декларации скоро им откриха наркотици в кафенето, какво по патриотично от това да продаваш наркотици на децата в собствената си родина!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 фев 2012 18:32

shotgun blues написа:ЛЕВСКИ значи свобода !!!
ЛЕВСКИ е отбора на народа !!!
Е отбора на свободата и народа -носещ името на АПОСТОЛА ,се продаде на турци
ЕВАЛА :geek:

И как точно се предаде ? Отговори ни ? И защо завършваш мисълта си с турска дума ?
Последна промяна от Eminem на 28 фев 2012 18:32, променено общо 1 път.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 фев 2012 18:32

obi4am_pirin написа:
Hellkeeper написа:

Левски и цска са един дол!

Не ми отговори на въпросите.
А по отговора ти, съм на 99% сигурен, че утре ще пишеш същите простотии и в темата на ЦСКА, когато подпишат и те с турците.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 фев 2012 18:34

balef написа:Привържениците на "Левски" разпространиха декларация, чрез която обявяват несъгласието си от решението на ръководството на клуба да подпише договор с турската болница "Аджъ Бадем". Новият спонсор беше представен днес по обяд на "Герена", което явно никак не се харесва на привържениците.

БЛИЦ публикува позицията на феновете (без редакторска намеса):

НЕ ПЕТНЕТЕ ИМЕТО НА ЛЕВСКИ!!!

Националният клуб на привържениците на ЛЕВСКИ и всички организирани фракции обявяваме, че сме крайно разочаровани от подписания договор между клуба и турската болница с глупавото име.

Обявяваме, че сме твърдо против всякакви взаимоотношения с бизнесмени, спонсори и т.н. от турски произход, както и с лица управляващи турски капитали.

Историческите факти, ИМЕТО на клуба ни, хилядите „дребните” символи, които са много важни за всеки син привърженик , патриотизма на Сектор” Б”, говорят сами за позицията, която изразяваме. Поради тази причина няма да правим подробен анализ, защо сме против този и всеки подобен спонсор.

Нека всички бъдат с ясното съзнание, че възможността привърженици на „ЛЕВСКИ” да ползват на преференциални цени услугите в клиниките на болницата ще остане само на хартия, тъй като е повече от цинична.

Уважаеми дами и господа, никакви финансови и нематериални облаги не са в състояние да петнят историята на СИНЯ БЪЛГАРИЯ!!!

На тези псевдолевскари бих им казал да отборят учебник по история, да прочетат малко за Левски, да наблегнат на последното му писмо, ислед това да пишат. Тези същите с декларацииките си защиатваха наркомани и престъпници, и те ще ме учат да българщина

Върни се в “Левски”