Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
rado. написа:Аз не мога да разбера,как при положение,че две години,не се даваше лиценз за тоя стадион,сега се очаква всичко да е наредА вярно той Марков каза,че са сменили кранчетата на душовете в съблекалнята на гостите
На мен ми е все тая къде ще играем,по-важно ми е ако може да играем в събота,ама се чудя просто!
Lyubaka01 написа:rado. написа:Аз не мога да разбера,как при положение,че две години,не се даваше лиценз за тоя стадион,сега се очаква всичко да е наредА вярно той Марков каза,че са сменили кранчетата на душовете в съблекалнята на гостите
На мен ми е все тая къде ще играем,по-важно ми е ако може да играем в събота,ама се чудя просто!
Ако се поинтересуваш малко повече, ще разбереш, че опасни се водят въжетата, държащи козирката на сектор "В"-големия сектор(друг е въпроса, че на същия тоя "опасен" стадион се проведоха концерти с по 15-20хиляди души). Идеята е засега да се отвори само малкия сектор(предполагам, че си идвал на нашия стадион и знаеш за какво говоря), който е ОК.
AREA BIANCONERA написа:Lyubaka01 написа:rado. написа:Аз не мога да разбера,как при положение,че две години,не се даваше лиценз за тоя стадион,сега се очаква всичко да е наредА вярно той Марков каза,че са сменили кранчетата на душовете в съблекалнята на гостите
Ако се поинтересуваш малко повече, ще разбереш, че опасни се водят въжетата, държащи козирката на сектор "В"-големия сектор(друг е въпроса, че на същия тоя "опасен" стадион се проведоха концерти с по 15-20хиляди души). Идеята е засега да се отвори само малкия сектор(предполагам, че си идвал на нашия стадион и знаеш за какво говоря), който е ОК.
Доколкото разбирам говориш за "сектор А"...Ами ние къде ще сме?
fire написа:Ако ма4а се играе на стадиона,който преди пове4е от година беше обявен за опасен,и от тогава досега там не е забит нито един пирон и вси4ко тъне в мизерия,зна4и по-добре БФС да отиват да копаят марули,вместо да се занимават с управлението на футбола ни! Те и без това до момента са доказали с много примери 4е не стават!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта