Горещия Стол - въпроси и отговори - fr3ak_boy

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Re: Горещия Стол - тема само за въпроси и отговори!

Мнениеот Dani » 28 фев 2012 16:20

1.Би ли отишъл на Бернабеу за Ел Класико?
2. Би ли спал за пари с мъж? И ако да, за колко? :lol:
3.Коя ти е най-голямата мечта?
4. Би ли станал фен на английски отбор?
5. Най-страхотния секс, който си правил през живота си? :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 16:33

Middlesbrough написа:айде и аз да се включа :Д
1 Какво мислиш за мен : ) :Д
2 Какъв ти е бил бизнеса ? ако не е тайна разбира се !?
3 Използвал ли си наркотици и ако да какви ?
4 Коя ти е любимата поза във секса?
5 Кога ще дойдеш в Пловдив да си направим сбирка :Д ?

1. Пффф, не мисля. Бро, ако мислите ми бяха насочени към теб щеше да е много притеснително, не си ли съгласен? :)
А сега сериозно: пекан си, един от най-забавните пичове във форума, ама чалгата не ти се отразява добре, бро. Смени я!
А да и още нещо: като почнеш да защитаваш Шакира и/или Фабрегас и на моменти ме дразниш. Не са важни играчите, а самият отбор! Отбора е над всички играчи, те са преходни, идват и си отиват (дори и да са излезли от Ла Масия и да изкарат цялата си кариера на Камп Ноу), но отбора остава и той е най-важен. Така че стига си му целувал чепа на Фабрегас и като го виждаш, че играе ганкиното не го защитавай! Същото важи и за твоят любимец (13). :mrgreen:
2. Бизнеса не е мой, а семеен. - занимаваме се проектиране на сгради. Конструктивните (инженерните) чертежи са наше дело в един проект. :) Аз лично чертаех на AutoCad армировъчните планове на сградите, проектите за дървени покриви също ги правех аз и смятах да се науча да правя и кофражните планове, ама нейсе, удари кризата и строителството умря, а с него и проектирането. :(
3. Ползвал съм, бро. :( Употребявал съм марихуана, хашиш, амфети, кока, някви синтетични лайна дето не ги знам какви бяха, отделно, че не веднъж съм пушил друсана трева в амфетамонов или метаамфетаминов разтвор, та дори имам съмнения веднъж, че марата бе кисната в хероинов разтвор, но няма как да бъда сигурен. Пил съм и манагуа.
4. Да ги плющя на задна. ;)
5. Нямаш представа колко ми се идва, ама в момента така седят нещата, че не мога да отделя време за това. Или трябва да ходя на лекции, или когато имам дупка в програмата трябва да свърши всички онези неща, за които не ми остава време, докато съм на лекции. Надявам се скоро да успея да намеря време и за една разходка до Пловдив.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 16:35

Без име написа:Tъй като си специален, понеже сам реши да седнеш на стола, ще ти задам един въпрос :
1. Ще ни разкажеш ли малко повече за човека, който си вкарал в лудница ?

Специален - не. Най-голям ентусиаст - да. Също така проявих далновидност. ;)
1. Не! Това е единствената тема, на която не бих говорил. В интерес на истината изобщо не трябваше да го споделям това нещо във форума, но минало-бешело!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 28 фев 2012 16:40

Да се включа и аз освен...
1. Понеже по-горе написа, че истински приятел би ти помогнал да заровите трупа на убит от теб човек, ме подсети за един въпрос. Да предположим хипотетично, че вече си станал съдия, но си убил човек. Имаш връзки в полицията, в следствието и в съда. Би ли ги използвал (би ли платил), за да се измъкнеш сух от ситуацията?
2. Станал си космонавт. В совалката сте трима души- двама българи и един американец. Слизате на Луната, обаче се задържате повече от необходимото и кислородът ви започва да свършва. Остава ви общо кислород колкото за двама души. Би ли се наговорил с другия българин да убиете тайно американеца и да се спасите.
3. Барса идват да играят в България. Отиваш да ги посрещнеш на летището. Искаш да вземеш автограф и да се снимаш с Меси, той обаче грубо те избутва и те напсува. Ще му отвърнеш ли на момента и ще го намразиш ли в последствие?
4. Кристияно Роналдо преминава един ден в Барса. Ще го подкрепяш ли?
5. Показвал ли си си члена на публично място? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 16:50

Dani написа:1.Би ли отишъл на Бернабеу за Ел Класико?
2. Би ли спал за пари с мъж? И ако да, за колко? :lol:
3.Коя ти е най-голямата мечта?
4. Би ли станал фен на английски отбор?
5. Най-страхотния секс, който си правил през живота си? :lol:

1. Все още не съм гледал Класико на Камп Ноу, а веднъж имах билет и просто така се стекоха нещата, че не можах да замина за Испания. :( Та какво остава да ходя на Бернабеу, че да пълня джоба на врага!
2. Не. Нито има толкова пари на света, нито има толкова красив мъж, че заради него да обърна гръб на жените. ;)
3. Те са две: Да изведа Барса с капитанската лента на ръката в Класико на Камп Ноу. :) Да съм пилот във Ф1 и да карам за Макларън.
4. Не! Не мога да съм фен на втори отбор. Не съм като тези хора, които си имат по няколко любими отбора. В сърцето има място само аз един тим и това е този на Барселона. Ако не бях станал фен на Барса, най-вероятно сега щях да съм яростен фен на Милан. Няма начин да харесам английският футбол. Това е все едно да спра да харесвам жените и да почна да си падам по мъже! - същата извратена работа е за мен!
5. В Пловдив беше. Бях 3 дена там за бала на една позната и си спретнахме с тогавашната ми приятелка баси секс маратона. :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 17:01

Blagoy написа:Да се включа и аз освен...
1. Понеже по-горе написа, че истински приятел би ти помогнал да заровите трупа на убит от теб човек, ме подсети за един въпрос. Да предположим хипотетично, че вече си станал съдия, но си убил човек. Имаш връзки в полицията, в следствието и в съда. Би ли ги използвал (би ли платил), за да се измъкнеш сух от ситуацията?
2. Станал си космонавт. В совалката сте трима души- двама българи и един американец. Слизате на Луната, обаче се задържате повече от необходимото и кислородът ви започва да свършва. Остава ви общо кислород колкото за двама души. Би ли се наговорил с другия българин да убиете тайно американеца и да се спасите.
3. Барса идват да играят в България. Отиваш да ги посрещнеш на летището. Искаш да вземеш автограф и да се снимаш с Меси, той обаче грубо те избутва и те напсува. Ще му отвърнеш ли на момента и ще го намразиш ли в последствие?
4. Кристияно Роналдо преминава един ден в Барса. Ще го подкрепяш ли?
5. Показвал ли си си члена на публично място? :mrgreen:

1. Ако убия човек, няма да ми се налага да си ползвам връзките. Просто няма да оставя никакви следи след мен, че да ме хванат. Трупа ще бъде изгорен, или накиснат във варел с киселина или просто омотан в дънна мрежа с прикрепени тежести и ще бъде изхвърлен на дъното на Варненското езеро. ;) Нямам намерение да прекарам част от живота си в пандиза! Подкупи никога за нищо не съм давал, нямам и намерение. Ежедневното нарушение, което правя е неспазването на ограничението на скоростта - само това. В редките случаи, когато са ме спирали, въпреки, че е имало случаи заптиетата откровено да си просят кинти, за да ме пуснат винаги съм отказвал и съм им казвал да ми пишат акт/фиш. Достатъчно голям съм, за да нося отговорност за постъпките ми. След като съм нарушил правилника за движение ще си понеса санкцията и няма да се чудя как да се измъкна.
2. Да.
3. Няма да му отвърна и няма да го намразя. Да не мислите, че и на него му е лесно? Където се появи да го обграждат фенове и да му досаждат за автографи, снимки и прочие. И той като всички нас има право на спокойствие и личен живот и той като всички нас има кофти дни, в които не му е до никого, така че ако реагира така ще проявя разбиране и няма да се сърдя. :)
4. Не.
5. Да.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2012 17:49

Има ли някакъв шанс да навием Томислав Русев,да седне на стола :idea:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 17:54

Мислиш ли, че смее?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 фев 2012 17:55

megan fox написа:Мислиш ли, че смее?

Надявам се,че ще се престраши да седне :?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 17:57

modor написа:
megan fox написа:Мислиш ли, че смее?

Надявам се,че ще се престраши да седне :?

Според мен няма нужните топки. Като се има предвид колко ще го "любят" на стола... едва ли би си пуснал такъв таралеж в гащите.

Върни се в “Игри и забавления”