Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот mistreated » 28 фев 2012 15:18

tsonpen написа:Току що гледах малко от контролата ЦСКА-Бдин. Според мен най-малко вероятно е в срещата Черноморец-ЦСКА да победят армейците. Победа за Черноморец или равен. ЦСКА може и да влязат в ритъм по време на полусезона, но в момента не ми изглеждат на ниво.

А наясно ли си, че в момента не играят Галчев, Бандаловски, Карачанаков и Костов?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 фев 2012 15:30

Къде си гледал средната линия на Черноморец, която ще играе пролетта, за да твърдиш подобни неща? В някакви контролни срещи?

Е как къде ? В контролите. Отговарям заради колегата, защото заедно гледахме мачовете на Кампуса и в Поморие.
За разлика от други години следяхме подготовката на Черноморец във всичките и етапи. Тя си беше в Бургас.
Истинското лице на отбора ни беше демонстрирано през второто полувреме на двубоят ни с Черно море.
Все пак остана малко време до началото на този мач. Истините ще цъфтят по време на мача.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2012 15:34

mistreated написа:
Искам си Акаунта написа: Есента в София играха доста резерви , това имам предвид . Цялата средна линия на Черноморец е по-добра от отва с което ЦСКА би излязъл в Бургас . Кои са играчите които ще заменят , Стоянов , Янчев , Платини , Зику , Нелсън и Делев ?

Мораеш, Паун, Присо, Карачанаков, Томас и Хадад. Дали ще ги заместят добре тепърва ще разберем. Къде си гледал средната линия на Черноморец, която ще играе пролетта, за да твърдиш подобни неща? В някакви контролни срещи?

Говорим малко наизуст сега . Нека да мине картотекирането - тогава ще има повече яснота . Присо така или иначе продължава да виси с работната виза . В нито едно звено в ЦСКА няма да има сработеност , докато реално в Черноморец трябва да се заменят точно 2-а играча - Жужу и Анисе . От това което гледах Шаешу е на едно ниво с Жужу , а Боли в 2 класи над Анисе .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 фев 2012 15:42

Искам си Акаунта написа: Говорим малко наизуст сега . Нека да мине картотекирането - тогава ще има повече яснота . Присо така или иначе продължава да виси с работната виза . В нито едно звено в ЦСКА няма да има сработеност , докато реално в Черноморец трябва да се заменят точно 2-а играча - Жужу и Анисе . От това което гледах Шаешу е на едно ниво с Жужу , а Боли в 2 класи над Анисе .

То и аз гледах мачовете на ЦСКА с Рапид и Динамо, но с нищо не видях да им отстъпваме. Не ми давай за пример мачове срещу БГ отбори, всички знаем какво е нивото на футбола тук. Черноморец не е изиграл контрола срещу нито един класен съперник, за да кажеш, че са кой знае какво в момента.
Хаири няма ли да ви липсва?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2012 15:43

mistreated написа:
tsonpen написа:Току що гледах малко от контролата ЦСКА-Бдин. Според мен най-малко вероятно е в срещата Черноморец-ЦСКА да победят армейците. Победа за Черноморец или равен. ЦСКА може и да влязат в ритъм по време на полусезона, но в момента не ми изглеждат на ниво.

А наясно ли си, че в момента не играят Галчев, Бандаловски, Карачанаков и Костов?

А нали си наясно , че и Бдин не са Черноморец . А до момента Мораеш , Паун , Присо и Томас не са направили нищо в атака . ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2012 15:51

mistreated написа:
Искам си Акаунта написа: Говорим малко наизуст сега . Нека да мине картотекирането - тогава ще има повече яснота . Присо така или иначе продължава да виси с работната виза . В нито едно звено в ЦСКА няма да има сработеност , докато реално в Черноморец трябва да се заменят точно 2-а играча - Жужу и Анисе . От това което гледах Шаешу е на едно ниво с Жужу , а Боли в 2 класи над Анисе .

То и аз гледах мачовете на ЦСКА с Рапид и Динамо, но с нищо не видях да им отстъпваме. Не ми давай за пример мачове срещу БГ отбори, всички знаем какво е нивото на футбола тук. Черноморец не е изиграл контрола срещу нито един класен съперник, за да кажеш, че са кой знае какво в момента.
Хаири няма ли да ви липсва?

Хаири не беше основен играч при Херо ... пуснаха го накрая да придобие малко игрова практика за да могат да го продадат . Дянков , Николов и Терзиев бяха опциите в центъра на защитата . Пламен Димов също направи добри мачове като централен защитник

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 фев 2012 15:52

Искам си Акаунта написа:
mistreated написа:

А нали си наясно , че и Бдин не са Черноморец . А до момента Мораеш , Паун , Присо и Томас не са направили нищо в атака . ;)

Говорим за контролен мач, който е точно преди старта на първенството. Нали не мислиш, че играчите дават и 50% от това, което могат?
4-ма човека липсващи не са никак малко.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 фев 2012 17:05

Не бих се учудил ако някой в ЦСКА, най-вероятно Дуци, е решил, че с този състав днес и със слаба игра, ще изиграе успешно ролята на умряла лисица. Може би се цели да се повтори миналогодишният сценарий, когато уж ЦСКА пак беше зле и се готвеше за рагром на старта, пък то кво стана... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 фев 2012 17:11

vaskonti написа:Не бих се учудил ако някой в ЦСКА, най-вероятно Дуци, е решил, че с този състав днес и със слаба игра, ще изиграе успешно ролята на умряла лисица. Може би се цели да се повтори миналогодишният сценарий, когато уж ЦСКА пак беше зле и се готвеше за рагром на старта, пък то кво стана... :roll:

Дано да си прав, защото аз гледах целия мач с Бдин и се притесних. Не толкова за играта, колкото за класата на новите ни попълнения. Надявам се заради студеното време, да са се пазили от контузии. Щеше да бъде много тъпо някой да се нарани три дни преди официалните мачове. Сигурен съм, че ЦСКА ще изглежда по съвсем друг начин във Бургас. Който ни отписва ще страда жестоко!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 28 фев 2012 21:00

vaskonti написа:Не бих се учудил ако някой в ЦСКА, най-вероятно Дуци, е решил, че с този състав днес и със слаба игра, ще изиграе успешно ролята на умряла лисица. Може би се цели да се повтори миналогодишният сценарий, когато уж ЦСКА пак беше зле и се готвеше за рагром на старта, пък то кво стана... :roll:

А добър ден ;) ,лицето ще е друго на мача.Ще се използва хъса на черноморци срещу тях,сиреч контра-гол.И ако е верно че Левски са дали пари на бургаслии да се напънат,чудесен повод да бием с над 3 гола :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “ЦСКА”