Добро решение и за двата отбора - съседна държава,качествени услуги...Спестените пари ще се използват за нещо свързано с футбола.
+1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Добро решение и за двата отбора - съседна държава,качествени услуги...Спестените пари ще се използват за нещо свързано с футбола.
CTAHKO написа:milen.hristov написа:CTAHKO написа:Милене,никой не е казал че това е ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОРНапротив,те дори няма да има лого на екипите на Левски.За какъв генерален спонсор говориш
Те са просто един от спонсорите на клуба,но не и главния спонсор
Това го написах защото част от хората във форума го изкара такъв, все пак хората утре подписват и с ЦСКА
Ама няма лошо.Всеки си търси добри специалисти и клиники в областта на медицината.Какво може да се направи,че в нашия балкански регион това са турските такива
gld_84 написа:.....Аз го казах още днеска, не е нужно да чакам утре... колкото и да не ти се вярва, някои хора имат принципи, които не се променят удобно според отборите...
milen.hristov написа:CTAHKO написа:milen.hristov написа:Това го написах защото част от хората във форума го изкара такъв, все пак хората утре подписват и с ЦСКА
Ама няма лошо.Всеки си търси добри специалисти и клиники в областта на медицината.Какво може да се направи,че в нашия балкански регион това са турските такива
За това нямам нищо против Шишков човека е професионалисти един от най-добтите в сферата си в България
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Fridtjof Nansen написа:gld_84 написа:.....Аз го казах още днеска, не е нужно да чакам утре... колкото и да не ти се вярва, някои хора имат принципи, които не се променят удобно според отборите...
Гроздето е кисело, май......А що се отнася до оксимороните, то преди да демонстрираш колко си начетен, се сети за "АС-23" - клуба на царските офицери, чието ръководство комунистите, които ви създадоха, избиха след 9-ти септември, а вие сега се обявявате за негов наследник.
terata написа:redman написа:Без да се заяждам, само да питам феновете на Левски - кое е по-страшно, пет вековния терор, с който дори техния патрон се е борил или 7-те години съдебни битки на българските медици в Либия? Защото техния собственик мотивира решението си да не ходи Левски в Либия именно със спомена за мъките, които либийците са причинили на тези наистина изстрадали хора /казвам го без грам ирония/. Как вие сини фенове наричате това?
А по темата - за мен е нормално българските водещи отбори да потърсят добри болници, пресен е примера как Диого се ошашави в Дианабад и червените бяха принудени да водят Томас в Първа градска на прегледи, за да не се повтори случката
Ти в кой век живееш бе момче?
Fridtjof Nansen написа:gld_84 написа:.....Аз го казах още днеска, не е нужно да чакам утре... колкото и да не ти се вярва, някои хора имат принципи, които не се променят удобно според отборите...
Гроздето е кисело, май......А що се отнася до оксимороните, то преди да демонстрираш колко си начетен, се сети за "АС-23" - клуба на царските офицери, чието ръководство комунистите, които ви създадоха, избиха след 9-ти септември, а вие сега се обявявате за негов наследник.
onegavon написа:Всичко ми е ясно , че нямате пари, че живеем в модерни времена в които думите ,чест ,национално достойнство,патриотизъм не значат нищо.
Обаче за смешните 120 000 лв да правите панаири, пардон пресконференции това вече е пълно падение.Не може ли с едно кратко съобщение в сайта и до другите медии написано от пресцентъра и край.Голямо евалла им правите на тия турци за жълти стотинки.Това е все едно ние да направим пресконференция с Цоцорков за стоте хиляди лева, сумите са почти еднакви.Ще кажете договора е дългосрочен, ама днес е дългосрочен утре може и да не е или да е с други условия.Интересно ми е от коя страна е излязло предложението за представянето? Дали турците са настояли или нашите са се нагъзили доброволно?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 12 госта