Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Hellkeeper написа:Какво като е турска болница бе?
Въпросната болница я ползват доста отбори от западна Европа. И не виждам нищо лошо да се ползват услугите и безплатно (поне по слуховете, които се носеха преди известно време беше така, не хванах пресконференцията от началото и не знам дали са го казали това).
Да Баку Партизан и некав македонски отбор минали са покрай запада.
gld_84 написа:Истината е, че ако тази болница беше станала спонсор на ЦСКА, всички, които задават някакви риторични въпроси какво като са турци, щяха да са първа писта да обиждат точно заради този факт... Иначе наистина аз нямам проблем с това някой дали е турчин или не, ама пък "турци спонсорират Левски"... вземи тоя оксиморон ... какво ли тук значи някакво си име и родова памет, когато има финикийски знаци...
gld_84 написа:Истината е, че ако тази болница беше станала спонсор на ЦСКА, всички, които задават някакви риторични въпроси какво като са турци, щяха да са първа писта да обиждат точно заради този факт... Иначе наистина аз нямам проблем с това някой дали е турчин или не, ама пък "турци спонсорират Левски"... вземи тоя оксиморон ... какво ли тук значи някакво си име и родова памет, когато има финикийски знаци...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Rivaldo10 написа:"Утре сключваме договор и с ЦСКА"
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: vvessel, Киро Пора и 13 госта