Горещия Стол - въпроси и отговори - fr3ak_boy

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Горещия Стол - тема само за въпроси и отговори!

Мнениеот MainEventer » 28 фев 2012 02:01

1.Като бъдещ адвокат(не знам дали вече си) ще ти е гузно ли да защитаваш престъпници ?
2.Осъществявал ли си престъпна дейност ?
3.Защо се разведе ?
4. Ще предадеш ли най-добрия си приятел заради жена ?
5. Ако Барселона 10 години не вземе нито един трофей и се бори да не изпадне, ще останеш ли фен на отбора ?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 02:11

MainEventer написа:1.Като бъдещ адвокат(не знам дали вече си) ще ти е гузно ли да защитаваш престъпници ?
2.Осъществявал ли си престъпна дейност ?
3. Защо се разведе ?
4. Ще предадеш ли най-добрия си приятел заради жена ?
5. Ако Барселона 10 години не вземе нито един трофей и се бори да не изпадне, ще останеш ли нейн фен ?

1. Това, че уча право не означава автоматично, че ще ставам адвокат. Излизаш юрист и с тази диплома можеш да осъществяваш десетки дойности. Аз лично искам да стана съдия по Наказателно право, дали ще ме огрее времето ще покаже. Но искам да бъда съдия точно, за да вкарвам престъпниците в пандиза, а не да ги вадя от там!
2. Да.
3. Никога не съм бил женен, че да се развеждам. Бях сгоден, но обстоятелствата наложиха всичко да пропадне в канала. До голяма степен аз съм виновен за това нещо. Натворих куп глупости, излъгах няколко пъти жената, която обичам, с което убих доверийто й към мен и логично се разделихме. Сега отново сме заедно и знае ли човек... може този път да стигнем до края. :)
4. Не. В компанията ми си имаме девиз, който звучи така: "Заради путкa не ставай путкa!" Жени бол по света, истинските приятели са малко. :)
5. Да, разбира се. От 1990-а насам Барса не винаги е доминирала, имаше години, в които отбора играеше меко казано слабо и не печелеше никакви трофеи, но въпреки това аз продължавам да съм супер фанатазиран на тема Барса. Сега ми се е паднало да се радвам на успехите на любимият ми отбор и се наслаждавам на макс, като дойдат пак трудните/яловите времена ще стискам зъби и ще чакам отбора отново да почне мачка. :)
Последна промяна от megan fox на 28 фев 2012 02:13, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 28 фев 2012 02:11

1. Крадял ли си някога, нещо и какво/от кого и хващали ли са те?
2. Случката при която, най-много те е било срам, в живота ти?
3. Правил ли си секс, който да е бил такъв провал, че и до сега да ти е кофти, като се сетиш или видиш жената?
4. Случвало ли ти се е, да имаш (дори като мимолетен проблясък) сексуални желания, към индивид от твоя пол?
5. Случвало ли ти се е, да имаш (дори като мимолетен проблясък) сексуални желания, към роднина?
6. Минавало ли ти е през главата, да сложиш край на живота си?
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 02:22

Владо_ЦСКА написа:1. Крадял ли си някога, нещо и какво/от кого и хващали ли са те?
2. Случката при която, най-много те е било срам, в живота ти?
3. Правил ли си секс, който да е бил такъв провал, че и до сега да ти е кофти, като се сетиш или видиш жената?
4. Случвало ли ти се е, да имаш (дори като мимолетен проблясък) сексуални желания, към индивид от твоя пол?
5. Случвало ли ти се е, да имаш (дори като мимолетен проблясък) сексуални желания, към роднина?
6. Минавало ли ти е през главата, да сложиш край на живота си?

1. Да, като бях тинейджър. За един купон се изсипахме 4 човека в едно малко магазинче да пазарим неща за ядене и пиене и покрай нещата, които купихме и платихме забърсах бутилка водка Финландия. Също така навремето свалях доста емблеми на автомобили и ги продавах на руското пазарче в Аспарухово. Отделно веднъж в едно заведение умишлено отидохме с компанията, ядохме, пихме и накрая се изнесохме без да платим. Никога не са ме хващали.
2. В 11-ти клас, когато извикаха родителите ми да им кажат, че ме изключват от училище. Не ми пукаше за училището, но много ми стана неприятно от разочарованието, което бе изписано в очите на майка ми.
3. Да.
4. Никога.
5. Да, и не само имах желание, та получи се брутално. Ходех с една девойка, с която после се оказа, че сме трети братовчеди. В деня, в който разбрахме се получи мега неловко, защото точно предната вечер за пръв и последен път бяхме правили секс...
6. Не. Но ако ме гледа човек отстрани ще реши, че точно това се опитвам да направя.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 28 фев 2012 08:29

Ето 8 въпроса от човек с IQ - 8 :oops:

1. Вашите или някой друг , хващал ли те е да мастурбираш ?
2. Как би реагирал и какво би направил , ако завариш приятелката си в леглото с друг ?
3. Би ли разкарал дългогодишната си приятелката , ако ти се отдаде възможност да прекараш една нощ с Адриана Лима и Меган Фокс ?
4. Как ще реагираш , ако ти кажат , че си осиновен и че са те взели от македонско семейство ? Ще продължиш ли да обичаш родителите си по същия начин или ще се откажеш от тях ? Ще напуснеш ли България , за да заживееш в истинската си родина - Македония ?
5. Родителите ти са отвлечени и похитителите искат да си отрежеш "члена" и да им го пратиш в кутия , за да спасиш живота им.Би ли го направил ?
6. Кой ден от живота си искаш да изживееш отново ?
7. Ако се превърнеш в жена за 24 часа , как ще прекараш деня си ?
8. С кого би искал да си размениш живота и защо? (освен с мъжа на Адриана Лима)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 фев 2012 10:22

1. Хипотетично, Барселона изпада в миманса. Крета из трета испанска дивизия вече 15 години и не се вижда “светлина в тунела”. Никой не говори вече за тях. Мислиш ли, че ще издържиш да дочакаш момента, когато отборът отново ще се завърне там, където искаш да го виждаш?
2. Навестявал ли си “задния двор” на някоя от твоите приятелки?
3. Най-необичайното място, на което си правил секс?
4. Каква е неосъществената ти сексуална фантазия?
5. Предавал ли си свой добър приятел, за да постигнеш някаква цел? А, ако не си, би ли предал? Не? А, ако става въпрос за много, много пари?
6. Между родителите и приятелката/съпругата ти нещата стават нетърпими. Родителите ти имат основания, а тя - не. Налага се да вземеш решение - те или тя, но завинаги!?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 28 фев 2012 10:46

Моите въпроси ще са малко по-весели. :?
1. Кой ти е любимия алкохол и защо?
2. Коя е най-веселата ти пиянска случка?
3. Често ли повръщаш като се понапиеш , т.е. минеш лимита който си преценил, че ти е поносим?
4. На каква възраст пуши за първи път цигара/пура/пурета?
5. Случвало ли се е докато си пиян да помагаш на други пияни?
6. Имаш ли любим човек с който да се напиваш?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 28 фев 2012 11:19

1. " Първи на село , или втори в града " ?
2." Робуваш ли " на "марката"
3. Особен характер си , дали това няма да ти попречи в работата , която искаш да практикуваш(съдия) ?
4. Какво мислиш за моногамията ?
5.Две думи за : " Човешкото в човека....."

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 28 фев 2012 11:48

1. Понеже си от Варна, имал ли си среща с мацка на плажа и в същия момент да ти се доходи спешно до тоалетна и да няма къде да отидеш? Ако да, какво си направил в случая?

2. Прочетох, че си правил секс с приателки докато са били в цикъл, не ти ли става гадно от мисълта, че тия момичета нямат никакво самоуважение към себе си? Това се отнася и за теб :)

3. Ти си фен на Барселона. Не подкрепяш българските отбори, а дори ходиш на мач срещу Левски за да видиш и подкрепиш Барселона. Хората които ходим по стадионите в България не навиждаме такива футболни фенове. Твоето мнение за българския фен какво е?

4. Какво те накара да удариш момиче? Да удариш момиче (каквото и да е направило) не ли е твърде селска постъпка?

5. Мразиш ли София? Мразиш ли столичаните? Ако да, защо? :)

Ето малко и от мен :))
Фалшива коса, фалшив футбол!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 фев 2012 12:27

B3ATS написа:Ето 8 въпроса от човек с IQ - 8 :oops:

1. Вашите или някой друг , хващал ли те е да мастурбираш ?
2. Как би реагирал и какво би направил , ако завариш приятелката си в леглото с друг ?
3. Би ли разкарал дългогодишната си приятелката , ако ти се отдаде възможност да прекараш една нощ с Адриана Лима и Меган Фокс ?
4. Как ще реагираш , ако ти кажат , че си осиновен и че са те взели от македонско семейство ? Ще продължиш ли да обичаш родителите си по същия начин или ще се откажеш от тях ? Ще напуснеш ли България , за да заживееш в истинската си родина - Македония ?
5. Родителите ти са отвлечени и похитителите искат да си отрежеш "члена" и да им го пратиш в кутия , за да спасиш живота им.Би ли го направил ?
6. Кой ден от живота си искаш да изживееш отново ?
7. Ако се превърнеш в жена за 24 часа , как ще прекараш деня си ?
8. С кого би искал да си размениш живота и защо? (освен с мъжа на Адриана Лима)

1. На този въпрос вече отговорих - баща ми ме е сварвал по време на действие.
2. Него ще се опитам да убия, а нея... трудно, но все в един момент ще й простя, но със сигурност ще има грандиозен скандал.
3. Разкарал е силна дума. Ако става въпрос конкретно за Лима... просто ще кажа истината на приятелката ми и тя няма да се опита да ме спре, а ще ми пожелае приятно изкарване. Заради Фокс не бих й го причинил.
4. Нямам представа как ще реагирам, но съм сигурен, че ще продължа да обичам родителите ми, заради всичките грижи, които са палагали през годините и всичко, което са направили за мен и са ми осигурили. Няма да напусна България и не на последно място... аз в действителност съм 1/4 маке! :lol: :lol: :lol:
5. Най-вероятно бих, но и със сигурност ще ми мине мисълта през главата да отрежа члена на някой друг и да го пратя, похитителите няма как да знаят дали е бил моя или е чужд. ;)
6. О такива има много. В хронологичен ред: 15-тия ми рожден ден - тогава си направих сефтето. 18-тия ми рожден ден - леле как се напих тогава. 09.01.2004-а - деня, в който за сефте гледах Барса на живо. 24-и Май 2004-а - абитуриентския ми бал. 8-и Декември 2004-а - първият ми студентски празник. 27-и Декември 2004-а - най-якият имен ден, който съм празнувал някога. 8-и Декември 2005-а - вторият ми студентски празник. 20-тия ми рожден ден - баща ми ми подари Мерцедеса, който все още карам. 29-и Ноември 2010-а - Барса размаза Реал с 5:0 насред Камп Ноу. Посрещането на 2011-а година - най-яката НГ, която съм празнувал. 8-и Септември 2011-а - най-якият рожден ден на най-добрият ми приятел, който сме празнували. И определено 17-и Септември 2011-а - деня, в който се сдобрихме с Анди, след като повече от година и половина не си бяхме говорили и нямаше никакъв контакт по м/у ни. Има и други, но тези определено бих ги повторил.
7. А сега де? Нямам никаква идея.
8. Принципно с никого не искам да си разменям живота, но все пак ако трябва да го направя, то това ще бъде или с Карлес Пуйол - за да изживея мечтата си да съм играч и капитан на Барселона, или с Луйс Хамилтън, за да изживея мечтата си да съм пилот във Ф1 и да карам за Макларън.

Върни се в “Игри и забавления”