Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 22:03

santiliana написа:
unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?

ами, да речем- виж обявата за продажба на имението за 4 млн. евро, собственост на сем. Сиракови в Драгалевци...Откъде ли е натрупал толкоз пари, бившия служител на Левски?!

И служител в БФС? :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 фев 2012 22:03

Добър вечер!

Като професионалист ви казвам, че Костов е слаб треньор. Вече го показа като сам създаде напрежение около отбора със своите изказвания, както и с мълчанието си. Да не се повтарям пак, ама повечето тук и на Гонзо му даваха кредит на доверие, а после ква стана :oops: Другото е , че Илиян Илиев ще ви е новия треньор от лятото :idea: Много скоро ще разберете, колко съм прав, дотогава :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 фев 2012 22:08

santiliana написа:
unist_gp написа:някой от вас може ли да ми даде логично обяснение, защо Мъри и Наско не са на работа в отбора? нямам нищо против всеки нов елемент в управата, може да има причини, които със сигурност не са ни известни. И.Тонев работи едновременно държавно и частно, а Наско Сираков и Мъри стоят без работа... защо е така?

ами, да речем- виж обявата за продажба на имението за 4 млн. евро, собственост на сем. Сиракови в Драгалевци...Откъде ли е натрупал толкоз пари, бившия служител на Левски?!

еми не знам ти на колко години си, но аз помня, как Сираков играеше около 5 години в Испания, в Сарагоса и Еспаньол.
тогава се плащаше с долари, а в България с долари можеше да си купиш много повече, отколкото с левове. и Сираков получаваше заплатата си 5 години всеки месец, и тогава не бяха малко пари, разбира се, не колкото се плаща сега. баща му, Петко, е олимпийски шампион по борба и пак са му плащали с долари. още в началото на 90те сем. Сиракови бяха ужасно богати за българските стандарти. разбира се, и аз не съм съгласен с просташкото поведение и с това, че парадира винаги, че е голяма работа, както и че си е възпитал децата като последните селянки и к----и. Илияна Раева е далеч по-сериозен и уважаван човек от него, но това не пречи да работи в Левски. може той да е тренер на някоя детска формация или просто скаут.
А Мъри? Защо младежите и юношите на Левски не се тренират от Мъри, по дяволите, а от други?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 22:25

unist_gp написа:
еми не знам ти на колко години си, но аз помня, как Сираков играеше около 5 години в Испания, в Сарагоса и Еспаньол.
тогава се плащаше с долари, а в България с долари можеше да си купиш много повече, отколкото с левове. и Сираков получаваше заплатата си 5 години всеки месец, и тогава не бяха малко пари, разбира се, не колкото се плаща сега. баща му, Петко, е олимпийски шампион по борба и пак са му плащали с долари. още в началото на 90те сем. Сиракови бяха ужасно богати за българските стандарти. разбира се, и аз не съм съгласен с просташкото поведение и с това, че парадира винаги, че е голяма работа, както и че си е възпитал децата като последните селянки и к----и. Илияна Раева е далеч по-сериозен и уважаван човек от него, но това не пречи да работи в Левски. може той да е тренер на някоя детска формация или просто скаут.
А Мъри? Защо младежите и юношите на Левски не се тренират от Мъри, по дяволите, а от други?

1.Наско Сираков игра ТОЧНО 3(ТРИ) години в Испания.1988-91-ва...Преди,има-няма,20г.
2.Нали не искаш да кажеш,че с тези пари си купи и обзаведе имението?А,може би, е спестявал от закуски?
3.Петко Сираков НЕ Е олимпийски шампион!ВИЦЕшампион от Мелбърн-1956г. :o
4.Сираков вече се пробва като "тренер" и се провали ТОТАЛНО!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 фев 2012 22:30

щото инж.Иванов не се провали като тренер? ;)
наско сираков има пари, и гонзо има пари, и батков, и тонев, и оная шушумига кирил ивков, всички си имат достатъчно пари, но това не пречи да работят заедно. е защо поне е скаут? да го виждаме, че влиза и излиза поне на стадиона. а Мъри? какво е твоето обяснение за него?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 фев 2012 22:32

защото Мъри предпочете парите на Гриша Ганчев веднага след като напусна Левски. Като е толкоз голям левскар не трябваше непременно да отиде в най-големия ни съперник в последните 10-ина години. Да беше отишъл навсякъде другаде, но не и в Ловеч. Що се отнася до това, че Сираков е играл 5 години в Еспаньол, Сарагоса и т.н. това не е подобаващо обяснение...Гонзо имаше почти същата "успеваемост" зад граница, а и повярвай ми- за много повече пари от Насковите навремето...Ники Илиев беше най-успешният БГ футболист, играл в Италия, по време, когато калчото беше №1 в Европа. Много други футболисти са имали доста по-високи доходи от НС, но не са парадирали с имения за по няколко милиона евра...Но тук има една малка подробност- изкарвали са ги легално. Без "ми-ми" с пловдивските брокери, с Маджо, с Шерней (Чорни) и други съмнителни субекти. А комбинациите му с Черепа и Стойнето Манолов още се помнят...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 фев 2012 22:37

а батков не изгони ли мъри, за да сложи вили вуцов тренер? това трябва да си голям малоумник за да го направиш... хайде приятна вечер и лека нощ, явно виждаш нещата от друг ъгъл и си на мнение, с което няма как да се съглася. иначе гриша ганчев и отборчето му са вредни за българския футбол, както с мъри, направи преди и с херо, с киш, сега прави същото и с естойкофф.... заради гриша ганчев, собственик на анационалния и заради наркомана борислав михайлов съм антибългарин във всеки мач на трикольорите!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 фев 2012 22:40

unist_gp написа:а батков не изгони ли мъри, за да сложи вили вуцов тренер? това трябва да си голям малоумник за да го направиш... хайде приятна вечер и лека нощ, явно виждаш нещата от друг ъгъл и си на мнение, с което няма как да се съглася. иначе гриша ганчев и отборчето му са вредни за българския футбол, както с мъри, направи преди и с херо, с киш, сега прави същото и е естойкофф.... заради гриша ганчев, собственик на анационалния и заради наркомана борислав михайлов съм антибългарин във всеки мач на трикольорите!

поне в едно нещо сме на едно мнение- и двамата смятаме, че Батков е малоумник. Без никакви условности...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

nomer9bativo
Контакти:

Мнениеот nomer9bativo » 27 фев 2012 23:00

За синьо сърце ! Казах ти най големите успехи и победи на левски са със калсиеческата схема с център нападател голаджия и силни крила.Справка казаваш мъри добре-дясно крило телкиски ако искаш по модерно му десен външен халф.Ляво крило Коприваров след това Йовов Център нападател Валери Домовчийски със смяна Емил Ангелов(циганина) Той циганина ни стана гол майстор когато стигнахме и до 4варт финал.А когато влязаохме в групите на ШЛ Домов и Емо Ангелов не играха заради контузии и вкарахме само един гол пак на класическата двеятка Ром от Лом а най много удари в очертанията на вратите нанесе Гонзо и то като резерва.
ЕЕЕ ??

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 фев 2012 23:05

Дрън,дрън, дрън айде малко по сериозно като гледам тука много хора са си объркали професиите тоя не става тая схема скапана просто немога да намеря думи за някой професори у форумо :(

Върни се в “Архив”