sslevski написа:В тази тема искам да попитам хората обичащи Левски един въпрос.Предварително искам да кажа,че НЕ заставам зад лицето, което ще коментирам.
Искам да попитам правилна ли беше смяната на Хаздяй?
След като отговорите на въпроса моля да се обосновете.Знам,че тази тема е затворена за вас,но след като прегледах свършеното от Хаздяй виждам,че не е бездействал напълно.Пример за това е следното: http://joinus.tv7.bg/sport-news/108442.html . Както знаете там има и други таланти като близнаците и други да не ги изброявам.Относно така нареченото "бягство" на таланти не мисля че този човек беше виновен,защото съм сигурен ,че друг води хорото.Още веднъж повтарям не защитавам Хаздяй,може би е трябвало да го изгонят,но мислите ли ,че този който го замества в момента ще се справи по добре от него.Знам,че времето ще покаже,но все пак.
Предварително се извинявам,защото не съм в "кухнята" на младите и не знам много по въпроса,но много от вас са и може би ще ми дадът отговор с който да ме обедат,че това решение е повече от правилно.Искам още да допълня,че този човек ми стана още по неприятен когато разбрах че е човек на Батков,но все пак сега като теглих чертата и се питам свърши ли си работата добре или не?
Талантите са в школата не заради Хаздай,а въпреки него.
И,след като в школата има таланти,защо при мъжете бяха "пробутвани" Огняновци,Балтановци,Цв.Димитровци,Кировци...
Колко талантливи момчета са били пренебрегнати заради такива като тях?