Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 15:31

http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=255471
Като го слушам ГИ, явно доста са му свили сърмите ,няаго нахаканото говорене само нещо под носа мъмри. Сега остава и да му забранят и да говори най-добре. Едва ли има какво да научат новото ръководство и феновете за футбола и Левски точно от Иванов. Добре щом ще го държат за талисман по американски тертип, поне да не ни го врът в очите. Да си го пускат преди мач и на почивкат с мъжоретките и толкова

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 фев 2012 15:36

"Голямо" мнение, Милене! "Евала"! Само ако повечето от левскарите бяха като теб.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 15:38

JackPackage написа:"Голямо" мнение, Милене! "Евала"! Само ако повечето от левскарите бяха като теб.... :roll:

А не, има много по-големи ЛЕВСКАРИ от мен, аз съм просто един от многото- Разбирач

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 фев 2012 17:40

Съмнявам се, че в този форум има човек, който да е дал повече на Левски, отколкото Гондзича.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 17:47

Nuke написа:Съмнявам се, че в този форум има човек, който да е дал повече на Левски, отколкото Гондзича.

Не съм казал нещо по-различно, но разбира се още повече е взел особено след отказането му.
Това ,че си дал много за една фирма като си некадърник не означава,че трябва да работиш в нея заради това , че си ''добър баща''.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 фев 2012 17:53

milen.hristov написа:
Nuke написа:Съмнявам се, че в този форум има човек, който да е дал повече на Левски, отколкото Гондзича.

Не съм казал нещо по-различно, но разбира се още повече е взел особено след отказането му.
Това ,че си дал много за една фирма като си некадърник не означава,че трябва да работиш в нея заради това , че си ''добър баща''.

И какво точно е взел? Заплата? Примерът ти е неудачен, защото "добрият баща" няма връзка с работата във фирмата. Какво толкова е навредил Г.И. на Левски? Може ли по-конкретно? Като казвам конкретно, имам предвид сериозно да изброиш прегрешенията му, без заяжданици и пристрастни изказвания. Не неща от сорта" ма тоя Гонзо е мноу тъп".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 18:00

Nuke написа:
milen.hristov написа:

И какво точно е взел? Заплата? Примерът ти е неудачен, защото "добрият баща" няма връзка с работата във фирмата. Какво толкова е навредил Г.И. на Левски? Може ли по-конкретно? Като казвам конкретно, имам предвид сериозно да изброиш прегрешенията му, без заяжданици и пристрастни изказвания. Не неща от сорта" ма тоя Гонзо е мноу тъп".

- 5 грешни селекции, играчи от които не сме се отървали напълно
- 2 сухи годими, може и трета да има, тя ще е заради грешките му като треньор и без почвеноет му самочувствие
- Казан
Доказателство за тези неща идват и от това,че новото ръководство постоянно му намалява властта

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 27 фев 2012 18:00

Nuke написа:
milen.hristov написа:

Да ти отговора ли аз на първо място се биеше в гърдите, че е голям мъжкар и 3 години само ни лъжеше. Ако действително беше мъжкар и обича Левски щеше да излезе и да каже момчета и момичета не ставам за тази работа няма пари итн а той какво всеки път Левски ще има ново лице и още по зле МЪКА МЪКА 3 години на вятъра :(

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 фев 2012 18:08

milen.hristov написа:- 5 грешни селекции, играчи от които не сме се отървали напълно
- 2 сухи годими, може и трета да има, тя ще е заради грешките му като треньор и без почвеноет му самочувствие
- Казан
Доказателство за тези неща идват и от това,че новото ръководство постоянно му намалява властта

-Какво значи "5 грешни селекции"? 5 пъти подред е взел грешни играчи или 5 играчи?
-Къде пише, че Левски е абониран за титлата? Литекс бяха по-добри от Левски, както Барса са по-добри от Реал, но пък Реал ще станат шампиони.Да обвиняваш един човек за всичко, не е сериозно.Хич.
-Какво Казан? Да не би да си говорил с Гонзо по темата?
Кой казва, че са му намалили нещо? Той вършеше работа, за която бяха нужни повече хора.Нормално да не се справи.Ето, сега хората ги има, работата върви по-бързо и по-качествено.
Какво точно е взел? Не ми отговори.

на първо място се биеше в гърдите, че е голям мъжкар и 3 години само ни лъжеше. Ако действително беше мъжкар и обича Левски щеше да излезе и да каже момчета и момичета не ставам за тази работа няма пари итн а той какво всеки път Левски ще има ново лице и още по зле МЪКА МЪКА 3 години на вятъра :(

Аз не съм го виждал да се бие в гърдите.Не той е ходил при журналистите, а те при него.Какво се очаква при всички тия хейтърски въпроси, да гледа в земята и да мълчи ли? Ти така ли би направил?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 фев 2012 21:08

Nuke написа:
milen.hristov написа:- 5 грешни селекции, играчи от които не сме се отървали напълно
- Казан

-Какво значи "5 грешни селекции"? 5 пъти подред е взел грешни играчи или 5 играчи?
-Къде пише, че Левски е абониран за титлата? Литекс бяха по-добри от Левски, както Барса са по-добри от Реал, но пък Реал ще станат шампиони.Да обвиняваш един човек за всичко, не е сериозно.Хич.
-Какво Казан? Да не би да си говорил с Гонзо по темата?
Кой казва, че са му намалили нещо? Той вършеше работа, за която бяха нужни повече хора.Нормално да не се справи.Ето, сега хората ги има, работата върви по-бързо и по-качествено.
Какво точно е взел? Не ми отговори.

на първо място се биеше в гърдите, че е голям мъжкар и 3 години само ни лъжеше. Ако действително беше мъжкар и обича Левски щеше да излезе и да каже момчета и момичета не ставам за тази работа няма пари итн а той какво всеки път Левски ще има ново лице и още по зле МЪКА МЪКА 3 години на вятъра :(

Аз не съм го виждал да се бие в гърдите.Не той е ходил при журналистите, а те при него.Какво се очаква при всички тия хейтърски въпроси, да гледа в земята и да мълчи ли? Ти така ли би направил?

На тези въпроси достаъчно изчерпателно съм говорил когато са били актуални, мога да кажа ,така и несбърках в преценката си.Самият Батков в края на миналият сезон каза, че го оставя в отбора защото бил добър баща
Колкото до Иванов, може лятото да му се наложи да изпълни едно обещание което ни даде, тогава да видим колко е Левскар

Върни се в “Левски”