Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

THE G.A.M.E

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 фев 2012 14:41

Истинската работа на Костов ще личи, едва след 3 до 5 кръга тази пролет.
Не бива да очакваме още в първите 1-2 мача нашите да изглеждат като Реал и Барса взети заедно !
Принципно, въобще не трябва да очакваме някаква, кой знае каква извънземна игра, ама това е друг въпрос.

Аз просто се надявам, мнозинството левскари да оценим напредъка на този етап ... И да не изискваме повече от необходимото, отново подчертавам - НА ТОЗИ ЕТАП.
А със сигурност има ( ще ) подобрение, това е вън от съмнение. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 фев 2012 17:57

Ники Костов: Имаме колектив, който може да се справя с проблемите

Старши треньорът на Левски Николай Костов заяви, че е доволен от победата с 4:0 над Септември Симитли. В същото време наставникът похвали своя тим и уточни, че вече разполага с добър колектив, който може да се справя в различни ситуации.

„Доволен съм, защото се получи добра обстановка за футбол, имаше публика, имаше интерес към тази среща, за което благодаря на феновете от Сандански. Относно играта съм доволен, защото нашите футболисти участваха доста активно, въпреки условията, които не бяха много добри, имам предвид терена“, каза след срещата в Сандански Ники Костов.

„Мисля, че нашите футболисти вече са готови за двубоите от шампионата, имаме някакви смущения, за които не искам да говоря, но играчите са съсредоточени. За шампионската титла не е моментът да говоря, трябва да уважа противниците.“

Наставникът заяви, че най-вероятно от сряда Нуно Пинто ще бъде готов за тренировки, но все още е рано да се каже дали ще го използва в първия мач след подновяването на шампионата.

„Доволен съм, нашите футболисти проявиха голямо старание по време на цялата подготовка. Направихме доста подобрения в играта, имаме участие от всички играчи в двете фази на играта, това от което съм доволен, че всички са здрави, с изключение от Пинто. Всеки треньор, когато поеме някакъв отбор, със сигурност променя нещата, но след края на шампионата ще мога да анализирам по-сериозно пред вас. В началото моята цел беше да направя добър колектив. Имаме колектив, който може да се справя и да решава проблемите в трудни ситуации. Имахме добро взаимодействие, всички се стараят“, каза още Николай Костов.

На въпрос, има ли футболист, за който съжалявате, че не е привлечен през зимната пауза, Николай Костов заяви категорично: „Не.“
Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 фев 2012 21:11

Костов е нашият човек!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 фев 2012 06:13

Синьо сърце написа:Костов е нашият човек!

Дано тръгне играта,която всички искаме да виждаме и се навие да преподпише!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 фев 2012 14:16

Имаше достатъчно време да се разбере, че без съдийските подаръци, които ще уреди И.Тонев, Костов остава един много слаб тренер, дори за Ъ група. Батков пак се прекара....

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 фев 2012 14:46

да посоча фактите, които ме провокират да водя тази дискусия с теб

1. Костов е съгласен да работи в отбор, с повече "вождове" и по-малко "индианци" (тук акцентирам, че поне на Костов е ясно, кой какво "работи" на Герена, защото за наблюдателите от страни е пълна "мъгла")
2. Костов победи с триста мъки много слаби отбори, някои от тях в приятелски мачове (тук не визираме разгромните победи над махленски тимове). вижда се, че дори в приятелски мач тимът от Герена, не може да победи сериозен отбор.
3. Костов беше замесен вече в уреден мач (контролата със Стяуа)
4. Селекцията на Костов е пълен провал. Успя дори да контузи на заниманията част от малкото новопривлечени.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 фев 2012 15:17

unist_gp написа:да посоча фактите, които ме провокират да водя тази дискусия с теб

1. Костов е съгласен да работи в отбор, с повече "вождове" и по-малко "индианци" (тук акцентирам, че поне на Костов е ясно, кой какво "работи" на Герена, защото за наблюдателите от страни е пълна "мъгла")
2. Костов победи с триста мъки много слаби отбори, някои от тях в приятелски мачове (тук не визираме разгромните победи над махленски тимове). вижда се, че дори в приятелски мач тимът от Герена, не може да победи сериозен отбор.
3. Костов беше замесен вече в уреден мач (контролата със Стяуа)
4. Селекцията на Костов е пълен провал. Успя дори да контузи на заниманията част от малкото новопривлечени.

Първа точка си е лично твое мнение... така смяташ и няма с какво да те обори човек, НО.....
Относно второто ти изказване: Костов дойде, когато отборът едвам връзваше два паса.... Костов наследи 20 момчета без стил на игра и идея какво да правят на терена! За малкото време, в което ръководи отбора в официални мачове, феновете на Левски видяха подобрение! Контролите не са показателни кой как ще играе! Важно е през сезона отборът да играе класен футбол!

Относно третото: Това, че мачът Левски-Стяуа е бил уреден, са само слухове. Официално не е потвърдено! А без доказателства всеки може да говори/пише каквото си поиска!

Относно четвъртото: Не знам защо си мислиш, че селекцията на Костов е провал.... Пинто е класен ляв бек, Диамунтен е играл в Италия и определно знае как се играе футбол, Калво е като нов, Рамос дойде от Анортозис и все още чакаме от него да пори по дясното крило. Жуниор засега много радва с играта си.... да, не привлякохме Диара от Партизан, който бе първи избор на треньора, но да си припомним какво се случи преди година и половина: Камбуров бе първи вариант за нападател на Левски, не успяхме с него и взехме Гара Дембеле-вторият вариант за нападател! Излишно е да казвам как се разви кариерата на Дембеле в Левски! Та дали селекцията е била добра, или не, ще разберем след първите мачове от сезона.

А крайни оценки за работата на Костов можем да дадем в края на шампионата! Както знаем пилците се броят на есен..... В случая през лятото ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 15:28

TodorT написа:Първа точка си е лично твое мнение... така смяташ и няма с какво да те обори човек, НО.....
Относно второто ти изказване: Костов дойде, когато отборът едвам връзваше два паса.... Костов наследи 20 момчета без стил на игра и идея какво да правят на терена! За малкото време, в което ръководи отбора в официални мачове, феновете на Левски видяха подобрение! Контролите не са показателни кой как ще играе! Важно е през сезона отборът да играе класен футбол!

Относно третото: Това, че мачът Левски-Стяуа е бил уреден, са само слухове. Официално не е потвърдено! А без доказателства всеки може да говори/пише каквото си поиска!

Относно четвъртото: Не знам защо си мислиш, че селекцията на Костов е провал.... Пинто е класен ляв бек, Диамунтен е играл в Италия и определно знае как се играе футбол, Калво е като нов, Рамос дойде от Анортозис и все още чакаме от него да пори по дясното крило. Жуниор засега много радва с играта си.... да, не привлякохме Диара от Партизан, който бе първи избор на треньора, но да си припомним какво се случи преди година и половина: Камбуров бе първи вариант за нападател на Левски, не успяхме с него и взехме Гара Дембеле-вторият вариант за нападател! Излишно е да казвам как се разви кариерата на Дембеле в Левски! Та дали селекцията е била добра, или не, ще разберем след първите мачове от сезона.

А крайни оценки за работата на Костов можем да дадем в края на шампионата! Както знаем пилците се броят на есен..... В случая през лятото ;)

Само си си загубил времето.Човекът просто е решил да плюе...
ПП.Никой не е обвинил Левски за мача със Стяуа!!!ЕВЕНТУАЛНО-съдията.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 фев 2012 16:15

ТодорТ,как въобще си тръгнал да му отговаряш?Поредният комплексар,тръгнал да се прави на мъж във форума...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 фев 2012 16:25

ТодорТ,
Мерси за вниманието! От уважение към Теб ще спра да коментирам сега, ще дойде време за коментари, смятам да дам на Костов още 4 месеца да се докаже.
Към останалите, които смятат, че са нещо повече от моята скромна личност, само ще кажа, че всички ние сме футболни фенове и аз, за разлика от тях, не съм облъчен от олигофрени и наркомани, които си избиват комплексите за малоценност в България. Собствениците на футболни отбори и БФС направиха така, че феновете да се мразят, а всички ние трябва да се обединим и да разбием главите на провокаторите, защото ние, феновете сме футболът, а те са вредни за футбола! Успех и здраве на всички симпатизиращи на Левски!

Върни се в “Архив”