Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012, 18:00 ч.

Мнениеот LIMASSOL » 27 фев 2012 14:00

Hakercheto написа:Коатес играе на доста отговорна позиция и е нормално да не получава много време(за играчи като Шелви,Сусо,Фланагън .... нямам обяснение). Все си мисля че с/у Стоук Сити за ФА трябва да играе.

Ако си спомняте точно с/у Стоук 1/8 на Карлинг Къп ,Коатес направи ужасна грешка и те вкараха за 1-0(добре че после беше Суарес).Което нищо не означава де.Въпреки всичко наистина трябва да имаме по широк състав,защото ние и Уигън от началото на първенството сме използвали най-малко играчи-само 23 :!:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 фев 2012 14:06

Hakercheto, понеже отвори дума за Кели, да кажа и аз моето мнение. Напълно съм съгласен с теб, че Мартин може да бъде пробван в центъра на защитата в някои мачове. Той вече е играл там и то с успех. Аз обаче друго не мога да си обясня. При положение, че миналия сезон Кели направи такива невероятни мачове, показа потенциал и в един момент дори се превърна в любимец на публиката, недоумявам защо Далглиш го закотви така трайно на пейката. Да, в някои мачове този сезон Кели се включи ужасно, но това в голяма степен се дължи и на липса на игрова практика. Да, Глен Джонсън се намира в прекрасна форма и не бива да се пипа от титулярния състав, на има и друга опция. Много пъти съм казвал, че Глен е много по-полезен в офанзивен, отколкото в дефанзивен план. Има техника, бързина, центриране и дори добър удар по диагонала. Как пък веднъж не му хрумна на Кени да използва и двамата в някой мач. При тази крещяща липса на флангови футболисти, защо трябва да мъчи отдясно Хендерсън (който всъщност се мъчи навсякъде, мъчи и нас), а не използва като десен външен халф Глен Джонсън, с Кели зад него като бек? Мисля си, че така десния фланг ще е доста по-добре уплътнен. Може би защото Кели не струва 20 млн.паунда? Въобще, ако погледнем разширения състав, ще видим много опции, които Далглиш не желае да види. Той си знае едно - Хендерсън титуляр, Керъл забит отпред и точка. Ето защо толкова роптая срещу него - обърка селекцията и вместо да търси варианти за по-оптимален състав, той си пуска дръвчетата и чака да докажат, че нещо струват. А сезона си отлита...

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 27 фев 2012 14:08

LFC1892 написа:Изображение

Хахахахаха :) Това с Чарли Адам е много странно,миналата година с Блекпул беше 5 от 5 или 6 от 6 от дузпата,а сега ако не се лъжа вече 3-та за нас пропуска :?

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 27 фев 2012 14:23

LIMASSOL написа:
LFC1892 написа:Изображение

Хахахахаха :) Това с Чарли Адам е много странно,миналата година с Блекпул беше 5 от 5 или 6 от 6 от дузпата,а сега ако не се лъжа вече 3-та за нас пропуска :?

Той и с центрирането от корнери се справяше далеч по-добре, а Даунинг се скъсваше да прави асистенции, а този сезон какво им става не знам. :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 фев 2012 14:32

Изображение

:lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Мнениеот Hakercheto » 27 фев 2012 15:39

Не искам да обиждам никой,но всеки който е запомнил Коатес с грешката в мача на 1/8 финалите в КК с/у Стоук Сити е пълен идиот. Момчето изигра уникален мач и то с/у 1 отвратително дърварски отбор и залужава адмирации. Да,направи грешката за гола,но ако изключим това беше безгрешен.
Напълно съм съгласен с реалиста за това с Кели и Джонсън. Бих искал да вида 2мата Мартиновци в центъра :) ;) . За Хендерсън каквото и да се каже ще е малко.Слаб,слаб играч.

Gil-ти ли ги правиш тия уолпейпъри? ;) Питам защото на някой съм умрял да се смея,а някой са много добри като оная на Шкъртел с пироните :lol: и Каут с чука
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 фев 2012 15:43

fearless for lfc написа:
Alexx написа:Честит трофей. Хубавото е,че след него Кени Далглиш няма мърдане от Ливърпул и така ще продължи да купува дървен матрял. :lol:

Мерси. Той Кени какво купува, си е негова работа. Важното е, че вдигна купа след една година царуване. На Фърги му трябваха 5 ;) .

Ми аз го казах ако Меси играеше при вас щеше да е резерва, защото вие искате играчи които не могат да спрат топката. :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)

Мнениеот wolf » 27 фев 2012 16:14

Имаше някакъв скеч едно време с Бацова махала и Зидан. Дето питали тренера защо изгонил Зидан и отговора беше - другите падат, спъват се в топката печелят време а тоя Зидан... ми че той въобще не я дава тая топка :lol: :lol:

Върни се в “Ливърпул”