Фен тема: Любослав Пенев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

favaca8888
Контакти:

Re: Фен тема: Любослав Пенев

Мнениеот favaca8888 » 27 фев 2012 12:12

ЛЮбо, ПАК ли ше духаме супата , Любо ??!!
:lol: :lol: :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 27 фев 2012 12:14

freedom call написа:
flo написа:Намерил си точно пък на тоя да правиш фентема :!:

А кой е "тоя", че да не заслужава тема? "Оня" дето има над сто гола в Испания и даде вълшебния пас на Костадинов за гола на Парк де Пренс? Ами само това ли? Хм..май заслужава много повече от тема!?!

Правиш ли разлика м/у Пенев футболиста и Пенев треньора :?:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 фев 2012 12:18

Тони Шумахер написа:Ентусиазиран изглеждаш , ама айде да изчакаме малко...... ;)

мисля, че положителната промяна се усеща, както и различното поведение, мислене, желание и амбиция на треньора като цяло :roll: лично аз няма да си вадя заключения след контролата с унгария.... както и след следващите контроли, личи си, че иска да експериментира... дори и да загубим 5:0 по-добре да е в подобна контрола, а като дойде време за официалните мачове да показваме най-после хубави неща... че ми писна все едни и същи и едни и същи издънки една след друга :)

иначе фен темата е за треньора по-скоро, а не футболиста... надявам се да задмине успехите си на футболист, бидейки тренер на национала :!: и дори по-скоро като треньор на национала, защото съм избрал само изявите му от там ;))))
Последна промяна от ogrizko на 27 фев 2012 12:19, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 фев 2012 12:19

Никой не отрича Любо Пенев като футболист и неговите постижения на терена. Но онзи ден му гледах пресконференцията в Правец. Няма средно интелигентен треньор, който да използва понятия като "Ютия на дъното" и "нещо така, цък-цък, цък-цък". Все едно говори като някаква мутра. Да сте чули някой нормален треньор в Европа да говори така?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 фев 2012 12:20

Еуфорията от новото винаги е много силна! Адреналина се покачва , нормално! Аз лично гледам с оправдан песимизъм към момента! На Любо му се пада тежката задача да вдигне мъртвия от гроба! Трудно възкресение на фона на клиничната смърт в БГ футбола! От къде ще прави кръвопреливане при тия замърсени кръвни банки незнам! Легионерите с изключение може би на Михайлов и Манолев и донякъде на Стенли са в голяма дупка ( ямище)! От вътрешното ( което все още не е почнало) какво да вземе? Месец Март а те нямат изиграна и минута официален мач.
Трудна задача Пенев , трудна! За сега от мен има 50% на доверие ( и други 50 които трябва да заслужи а не такива на недоверие) . Дано ги оправдае , на България и е време да и се случи нещо хубаво! Минаха почти 20 години от САЩ ! Време е !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 фев 2012 12:24

Супата наистина, евентуално, е най-доброто решение на този етап. Но най-важното е да се направи изцяло нов, млад състав, без старите пушки. Но това, което виждам... Не ме кефи особено.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 27 фев 2012 12:27

favaca8888 написа:ЛЮбо, ПАК ли ше духаме супата , Любо ??!!
:lol: :lol: :lol:

АМИ АКО ТРЯБВА ,ШЕ ДУХАТЕ

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 фев 2012 12:31

Фен тема за треньор, който не е постигнал нищо :roll:

Иначе дано успее и да не е поредния "треньор", който да трупа опит на гърба на националния отбор, както го стори един друг "треньор"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 фев 2012 12:45

Любослав Пенев

Помните ли пиянството на един народ в лятото на 1994-та? Годината беше паметна за населението заради фурора на Пеневата чета на световното първенство в САЩ. Футболистите се превърнаха в национални герои и нямаше по-обичани от Стоичков, Лечков и Боби Михайлов. Тогава в сянка остана Любослав Пенев въпреки главната му роля в класирането на отбора за финалите. Чичовото, както го наричат заради роднинството със Стратега от Мировяне Димитър Пенев, се бореше за живота си. През пролетта на 1994 г. лекари откриха рак на тестисите му и Любослав мина през ада. Но оцеля. Оперира се в чужбина и само две години по-късно триумфира като най-добър футболист на „Атлетико" (Мадрид) с 22 гола в 44 мача. Отборът стана шампион на Испания и спечели Купата на краля. Днес Пенев е старши треньор на отборът на България по футбол.

.....Пенев е преборил рака... а какво остава за някакви измислени футболерчета :mrgreen: ще ги вкара в правия път
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 27 фев 2012 12:46

Прекалено арогантно и самоуверено се държи.Скромността би му помогнала да бъде по земен.

Върни се в “Футбол - България”