Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Мнениеот onegavon » 27 фев 2012 08:48

Hellkeeper написа:
onegavon написа:Първият международен мач на който съм бил е на 17.09.80г пред повече от 60 000 тогава нямаше седалки и стадиона събираше повече хора.Отделно седяха и по стъпалата.За мене тази победа над Нотингам сякаш беше вчера може би за ради първия път се е запечатил този мач в съзнанието ми .Даже мача с Ливърпул ми е по -мътен.Последният път на пълен стадион беше с Барса пред около петдесет хиляди на полуфинала с Барса.Така , че се разкарай с твойте смешни примери!

Истината боли, нали? Чудно защо все споменаваш мачове, които са по времето на комунизЪма :roll: За жалост както комунизма, така и успехите ви са минало. Само не ми стана ясно, защо реши, че приерите са смешни, ама това ще да е, защото все още се опитвам да разбера цесекарската логика :lol:

Ами споменавам ги защото са се случили и са част от ИСТОРИЯТА на клуба.За разлика от вас ние имаме ИСТОРИЯ, а вие имате МИНАЛО защото нищо значимо не сте постигнали освен комедийни изяви за сатиричната статистика , както в по- горния клип. За това ние имаме музей на спортната слава , а вие една етажерка с грамоти и калъфки.Кога ще си направите музей и какво ще сложите вътре освен клиповете с Тампере,ОФИ,Люцерн,Аалст,Олимпия,БАТЕ,ЖИлина,Търнава и т.н.Четвъртфиналисти заблудени :) :) :) :) !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2012 10:21

onegavon написа:
Hellkeeper написа:
onegavon написа:Първият международен мач на който съм бил е на 17.09.80г пред повече от 60 000 тогава нямаше седалки и стадиона събираше повече хора.Отделно седяха и по стъпалата.За мене тази победа над Нотингам сякаш беше вчера може би за ради първия път се е запечатил този мач в съзнанието ми .Даже мача с Ливърпул ми е по -мътен.Последният път на пълен стадион беше с Барса пред около петдесет хиляди на полуфинала с Барса.Така , че се разкарай с твойте смешни примери!

Истината боли, нали? Чудно защо все споменаваш мачове, които са по времето на комунизЪма :roll: За жалост както комунизма, така и успехите ви са минало. Само не ми стана ясно, защо реши, че приерите са смешни, ама това ще да е, защото все още се опитвам да разбера цесекарската логика :lol:

Ами споменавам ги защото са се случили и са част от ИСТОРИЯТА на клуба.За разлика от вас ние имаме ИСТОРИЯ, а вие имате МИНАЛО защото нищо значимо не сте постигнали освен комедийни изяви за сатиричната статистика , както в по- горния клип. За това ние имаме музей на спортната слава , а вие една етажерка с грамоти и калъфки.Кога ще си направите музей и какво ще сложите вътре освен клиповете с Тампере,ОФИ,Люцерн,Аалст,Олимпия,БАТЕ,ЖИлина,Търнава и т.н.Четвъртфиналисти заблудени!

Така е прав си :) :) :) едните след комунизма станаха 9 пъти шампиони, взеха 9 пъти купата, като от тези 9 пъти биха на финала красноармейците 4 пъти :mrgreen: Играха два пъти на пролет в евротурнирите, като единият сезон счупиха и рекорда за най-много изиграни мачове в един сезон в Европа, като играха 1/4 финал в УЕФА!!! После същите играха и в ШЛ? Напълниха националният стадион няколко пъти през тези 3, 4 години, за разлика от другите, дето са го правили това за последно при комунизма. Също така спечелиха ако не три пъти повече победи над твоят смешен отбор, то поне два пъти повече победи в сравнение с него, след като БКП спря да помага!!!

А другите след комунизма кво постигнаха, постигнаха аааа!!!! Ай това постигнаха!!! :)

Май вече не ти е смешно а, като на мен а? :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 фев 2012 10:51

onegavon написа:Ами споменавам ги защото са се случили и са част от ИСТОРИЯТА на клуба.За разлика от вас ние имаме ИСТОРИЯ, а вие имате МИНАЛО защото нищо значимо не сте постигнали освен комедийни изяви за сатиричната статистика , както в по- горния клип. За това ние имаме музей на спортната слава , а вие една етажерка с грамоти и калъфки.Кога ще си направите музей и какво ще сложите вътре освен клиповете с Тампере,ОФИ,Люцерн,Аалст,Олимпия,БАТЕ,ЖИлина,Търнава и т.н.Четвъртфиналисти заблудени :) :) :) :) !

Чукча писател, чукча не читател... Ти май си на същия принцип. Никой не оспорва, че имате 1/2 финали и да част са от историята. Въпросът е, че точно тази история е по времето на комунизма. След официалното му падане, ВИНАГИ сте били зад Левски! И като титли (купи) и като участие в ЕКТ.
Ние 1/4 финал - вие 5-то място в групата.
Ние в ШЛ - вие не.
Вие последно място в ЛЕ - ние НЕ.
И като имате музей на славата, колко неща сте сложили в него, след 89-та :lol: Та ако сравмим нещата след 89-та, щом ние не сме постигнали нищо, а вие сте зад нас, това какво трябва да ти говори :lol: Ние ако направим музей и сложим всички трофеи, май бройката ни ще е по-голяма от вашата.
А за клиповете ... ще сложим ето тези:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xZrNQlaOFec[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DrKTgjDMEdo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6f5EMT0g2ao[/youtube]
За въпросния период след 89-та, вие май ще слагате клипчета на това как режете греди, как поливате със светена вода Лупи, като ви отне лиценза, как призовавате към масови безредици, как нахлувате по време на мачовете, как крадете телефоните от децата по време на мач или как крадете от бензиностанциите, как ръководството ви праща хора да бият играчите ви ... и още и още и още, все такива паметни събития.
Както каза ... ИСТОРИЯ, какво да я правиш, че показва колко сте "велики" след падането на един режим, който е бил в основата на успехите ви и как след този режим сте НИЩО и половина.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 фев 2012 11:00

Avanti_Ragazzi написа:

А другите след комунизма кво постигнаха, постигнаха аааа!!!! Ай това постигнаха!!! :)

Нещо си в грешка.Аз съм фен на ЦСКА от 79г, бях още лапе, но и до ден днешен съм запален и обичам играта. И да се опиташ да засегнеш фен на ЦСКА на тема успехи, си е направо смешно. Другото което е правите е, избирателно да си избирате периоди , в които сте били по-силни, ама тогава и маите биха казали, че са най-цивилизованата нация, щото преди хилядолетия са били номер1. Аз съм фен на ЦСКА, отбора който ви прави сянка, фен съм и на Христо Стоичков, на който вашите легенди не са достойни и обувките да муУ лъскат, фен съм и на Левски, но не на ментето, с което се олицетворяват разни турски субекти и се гаврят с паметта му като узурпират властта в клуба, който носи неговото име, а на оригинала- Васил Иванов Кунчев-Левски!!!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 фев 2012 11:08

Hellkeeper написа: чукча

ми ти си точно като чукча, само ония е малко по-умен. Аз мога да ти изкарам клипове от мачовете с парма, ливърпул, леверкузен, ама сравнението е глупаво, се едно да ви кажем, че титлите по царско време не се броят или тези от мутренските времена. Запомни, вие сте втори по успехи в Бг, което не е малко и, добре е , че не се примирявате, ама сте си втори, а за европата сте цирк до безобразие ;)

п.п. онегавон, една забележка имам- когато им споменаваш клоунските изпълнения, не пиши аалст или беверен, а пиши -цяла белгия, така е по-изчерпателно ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 фев 2012 11:26

шивача написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Нещо си в грешка.Аз съм фен на ЦСКА от 79г, бях още лапе, но и до ден днешен съм запален и обичам играта. И да се опиташ да засегнеш фен на ЦСКА на тема успехи, си е направо смешно. Другото което е правите е, избирателно да си избирате периоди , в които сте били по-силни, ама тогава и маите биха казали, че са най-цивилизованата нация, щото преди хилядолетия са били номер1. Аз съм фен на ЦСКА, отбора който ви прави сянка, фен съм и на Христо Стоичков, на който вашите легенди не са достойни и обувките да муУ лъскат, фен съм и на Левски, но не на ментето, с което се олицетворяват разни турски субекти и се гаврят с паметта му като узурпират властта в клуба, който носи неговото име, а на оригинала- Васил Иванов Кунчев-Левски!!!

Аз пък обичам България и съответно мразя всички които са и навредили. А най-много са и навредили долните мръсни убийци-ятаци-мандраджии-комунисти!!! Същите тези комунисти които ви пръкнаха,създадоха и ви подариха измислените ви титли и успехи. Същите тези комунисти без които вече НЯМАТЕ НИКАКВИ УСПЕХИ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ- ФАКТ!!!Ако не беше 09.09.44г. никога в България нямаше да се появи това съветско-комунистическо недоразумение носещо руско име ЦСКА-ФАКТ!!!
Да ми говори фен на изкуствено създаден отбор за история, е все едно дявола да чете евангелието. На вас ви останаха спомените, радвате се на черно-бели ленти, на червени петолъчки, на друг строй и система, които никога няма да се върнат. Докато ние се радваме на неща които сме ги видели и преживяли със собствените си очи. Вие се радвате на неща за които само сте слушали и нямате спомени!!! Това е истината, едните носим името на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!! А другите носите името на съветски изрод.Едните сме основани от деца и ученици, другите от комунистите. Едните чакат да станат шампиони от 1924 година до 1933 година!!!А другите 5 месеца след като са основани. Едните си спечелват квотата за А група, другите ги пращат на мястото на Ботев!!! И Хоп този отбор изведнъж след това спечелва 9 поредни титли!!! Едните имаха система от военни сателити, другите не!!!
Вие сте комунистическо отроче-изчадие, НИЕ СМЕ ОТБОРА НА НАРОДА!!! Съдба какво да правиш, докато едните крадели футболисти с камионетки, другите народа ги нарекъл: ОТБОР НА НАРОДА!!! Ето това вие никога няма да го разберете, Левски е история, мъка, радост, болка и гордост, Левски е традиция вече 100 години. А вие сте просто поредното решение на някой си ятак, член на БКП!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 27 фев 2012 11:27

Avanti_Ragazzi написа:
onegavon написа:
Hellkeeper написа:Първият международен мач на който съм бил е на 17.09.80г пред повече от 60 000 тогава нямаше седалки и стадиона събираше повече хора.Отделно седяха и по стъпалата.За мене тази победа над Нотингам сякаш беше вчера може би за ради първия път се е запечатил този мач в съзнанието ми .Даже мача с Ливърпул ми е по -мътен.Последният път на пълен стадион беше с Барса пред около петдесет хиляди на полуфинала с Барса.Така , че се разкарай с твойте смешни примери!

Така е прав си :) :) :) едните след комунизма станаха 9 пъти шампиони, взеха 9 пъти купата, като от тези 9 пъти биха на финала красноармейците 4 пъти :mrgreen: Играха два пъти на пролет в евротурнирите, като единият сезон счупиха и рекорда за най-много изиграни мачове в един сезон в Европа, като играха 1/4 финал в УЕФА!!! После същите играха и в ШЛ? Напълниха националният стадион няколко пъти през тези 3, 4 години, за разлика от другите, дето са го правили това за последно при комунизма. Също така спечелиха ако не три пъти повече победи над твоят смешен отбор, то поне два пъти повече победи в сравнение с него, след като БКП спря да помага!!!

Напротив мнаго е смешно твоито отборче не напразно сте идиотите но Европа:
Ето да се посмееш от сърце последните 25 год.:

[offtopic]ОФИ- ЛЕВСКИ 3:1, 1987 година КНК (3:2 за ОФИ oт двата нача)
1:0 Цимбос (26), 2:0 Маринакис (48), 3:0 Хараламбидис (68), 3:1 Крумов (71)

АНТВЕРП - ЛЕВСКИ 4:3, 1989 година УЕФА (4:3 за Антверп от двата мача)
0:1 Славчев (6), 1:1 Геленкиршен (82), 1:2 Донков, 1:3 Михтарски (89), 2:3 Клаесен (90+1), 3:3 Клаесен (90+2), 4:3 Куаранта (90+6)

ЛЮЦЕРН - ЛЕВСКИ 1:0, 1992 Година КНК (2:2 от двата мача)
1:0 Каменцинд (24) Люцерн е втородивизионен отбор

ЛЕВСКИ - ОЛИМПИЯ 1:2, 1994 година УЕФА (5:3 за Олимпия от двата мача) 1:0 Стоилов (2), 1:1 Новак (24), 1:2 Павлин (90)

ЛЕВСКИ - ААЛСТ 1:2, 1995 година УЕФА (3:1 за Аалст от двата мача)
0:1 Марков (57 - автогол), 1:1 Василев (68), 1:2 Паас (77)

ЛЕВСКИ - ОЛИМПИЯ 1:0 (2:4 след дузпи), 1996 година КНК
1:0 Симеонов (58)

СЛОВАН - ЛЕВСКИ 2:1, 1997 година КНК (3:2 за Слован от двата мача)
0:1 Н. Тодоров (2), 1:1 Новак (15), 2:1 Мужлай (52)

БЕВЕРЕН - ЛЕВСКИ 1:0, 2004 година УЕФА (2:1 за Беверен от двата мача)
1:0 Не (45)

ЛЕВСКИ - ТАМПЕРЕ 0:1, 2007 година ШЛ (2:0 за Тампере от двата мача)
0:1 Ниеми (40

ЛЕВСКИ - БАТЕ 0:1, 2008 година ШЛ (2:1 за БАТЕ от двата мача)
0:1 Ржевски (60)

ЛЕВСКИ - ЖИЛИНА 0:1, 2008 година УЕФА (2:1 за Жилина от двата мача)
0:1 Адауто (60)

Левски - Дебрецен - 1:2 / 0:2 плейофи ШЛ 2009/10г. ( 1:4 от двата мача )

Левски - Спартак Търнава - 2:1/ 1:2- 4:5 дузпи за Търнава

Невероятното класиране на Левски в ШЛ 2006/07г. резултати:
Невероятен късмет след наказанието на водещите Италиански отбори Левски играе за влизане в групите на ШЛ с 8-мият в Италия Киево
Левски - Барселона - 0:5/0:2
Левски -Челси - 1:3/0:2
Левски - Вердер - 0:3/0:2
Голова разлика 1:17

Лига Европа 2009/10г.
Левски - Виляреал - 0:1/0:2
Левски - Лацио - 1:0/0:4
Левски - Редбул З -0:1/0:1
Голова разлика 1:9
Невероятно силни отбори направо се спуквам от смях[/offtopic]
Последна промяна от toffees на 27 фев 2012 11:31, променено общо 3 пъти.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 27 фев 2012 11:27

Hellkeeper написа:
Red_Girl написа:Динамо нямаха никакви проблеми, а в отбора им се наляха милиони.. а Леверкузен с Бербатов също нямаха проблеми. Така че паметта ти нещо те лъже. И с двата отбора ни брояха за аутсайдери и никой не вярваше, че ще победим. :)

Сега ще ме караш да търся информация за това, а така ме мързи, пък и има мачове сега :lol: Това, че Бербатов е бил в отбора, не значи, че не са имали проблеми или че не са били в криза ;)

ЛЕВЕРКУЗЕН ИГРАХА ФИНАЛ ЗА ШЛ ПРЕДИШНАТА ГОДИНА ЗА КВА КРИЗА ГОВОРИШ/ :!:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 фев 2012 11:33

Avanti_Ragazzi написа:
шивача написа:

Аз пък обичам България и съответно мразя всички които са и навредили. А най-много са и навредили долните мръсни убийци-ятаци-мандраджии-комунисти!!! Същите тези комунисти които ви пръкнаха,създадоха и ви подариха измислените ви титли и успехи. Същите тези комунисти без които вече НЯМАТЕ НИКАКВИ УСПЕХИ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ- ФАКТ!!!Ако не беше 09.09.44г. никога в България нямаше да се появи това съветско-комунистическо недоразумение носещо руско име ЦСКА-ФАКТ!!!
Да ми говори фен на изкуствено създаден отбор за история, е все едно дявола да чете евангелието. На вас ви останаха спомените, радвате се на черно-бели ленти, на червени петолъчки, на друг строй и система, които никога няма да се върнат. Докато ние се радваме на неща които сме ги видели и преживяли със собствените си очи. Вие се радвате на неща за които само сте слушали и нямате спомени!!! Това е истината, едните носим името на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!! А другите носите името на съветски изрод.Едните сме основани от деца и ученици, другите от комунистите. Едните чакат да станат шампиони от 1924 година до 1933 година!!!А другите 5 месеца след като са основани. Едните си спечелват квотата за А група, другите ги пращат на мястото на Ботев!!! И Хоп този отбор изведнъж след това спечелва 9 поредни титли!!! Едните имаха система от военни сателити, другите не!!!
Вие сте комунистическо отроче-изчадие, НИЕ СМЕ ОТБОРА НА НАРОДА!!! Съдба какво да правиш, докато едните крадели футболисти с камионетки, другите народа ги нарекъл: ОТБОР НА НАРОДА!!! Ето това вие никога няма да го разберете, Левски е история, мъка, радост, болка и гордост, Левски е традиция вече 100 години. А вие сте просто поредното решение на някой си ятак, член на БКП!!!

:lol: :lol: :lol: явно съм те докоснал, а ти беше смешно :lol:

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 фев 2012 11:39

шивача написа:ми ти си точно като чукча, само ония е малко по-умен. Аз мога да ти изкарам клипове от мачовете с парма, ливърпул, леверкузен, ама сравнението е глупаво, се едно да ви кажем, че титлите по царско време не се броят или тези от мутренските времена. Запомни, вие сте втори по успехи в Бг, което не е малко и, добре е , че не се примирявате, ама сте си втори, а за европата сте цирк до безобразие ;)

п.п. онегавон, една забележка имам- когато им споменаваш клоунските изпълнения, не пиши аалст или беверен, а пиши -цяла белгия, така е по-изчерпателно ;)

Най-обичам някой да говори за мен, без да ме познава :lol:
Изкарай бре, кой те спира? Аз тези клипове ги изкарах, за да види колегата ти, който си го споменал по-долу, че не е баш така както си го мисли и че е меко казано ТЪПО да отричаш очевадни неща! Както никой не ви отрича успехите, така и вие не трябва да казвате на черното бяло, нали така?

За клоунските изпъления ... нашите са само на мач, на който както може да биеш, така може и да загубиш. Докато вашите ... вашите освен по време на мачовеате, са и извън него, да изброявам ли цирковете, които правите в последните години (и да съм по-точен, от както махнахте Черепахата)?

Върни се в “ЦСКА”