Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hellkeeper
Контакти:

Re: Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 23:39

Red_Girl написа:Сам каза, че между 46-и 48 няма особено разлика. И все пак това не променя факта,че ви се изредиха всичките слабаци. :lol: :lol: Нали знаеш.. Приказката продължава.. дано да е безкрайна! :lol: :lol:

Ако на нас са ни са ни се изредили всички слабаци и все пак сме пред вас, това какво ти говори :lol: И за купата на УЕФА бяхме пред вас, и за ЛЕ бяхме пред вас. Ако имаш в предвид тази приказка, съгласен съм да продължи до безкрай и все да сте след нас :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 23:41

Hellkeeper написа:
Red_Girl написа:Сам каза, че между 46-и 48 няма особено разлика. И все пак това не променя факта,че ви се изредиха всичките слабаци. :lol: :lol: Нали знаеш.. Приказката продължава.. дано да е безкрайна! :lol: :lol:

Ако на нас са ни са ни се изредили всички слабаци и все пак сме пред вас, това какво ти говори :lol: И за купата на УЕФА бяхме пред вас, и за ЛЕ бяхме пред вас. Ако имаш в предвид тази приказка, съгласен съм да продължи до безкрай и все да сте след нас :lol:

Уви, винаги вие сте след нас.. Нали знаеш.. Вечно да си втори, вечно да си втори.. ах, колко жалко е да си левскар.. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 23:47

Red_Girl написа:Уви, винаги вие сте след нас.. Нали знаеш.. Вечно да си втори, вечно да си втори.. ах, колко жалко е да си левскар.. :)

Много ми е чудно, като ви минем и по титли, а с такива ръководители, като Титаните, май скоро ще се случи, тогава пак ли ще го пеете това :lol:

Само ми е чудно, по законите на кое 1/4 финал е по-малко от 5-то място в групата или 48 място е по-голямо 46 :roll:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 23:49

Hellkeeper написа:
Red_Girl написа:Уви, винаги вие сте след нас.. Нали знаеш.. Вечно да си втори, вечно да си втори.. ах, колко жалко е да си левскар.. :)

Много ми е чудно, като ви минем и по титли, а с такива ръководители, като Титаните, май скоро ще се случи, тогава пак ли ще го пеете това :lol:

Само ми е чудно, по законите на кое 1/4 финал е по-малко от 5-то място в групата или 48 място е по-голямо 46 :roll:

Ние такива 1/4 сме стигали, че и 1/2 .. Та кво казваш? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 23:51

blue avalanche написа:Д.Борисов:
"Те са Барселона, но да не стане така, че ние да сме Гуадалахара"
"Но като сме на тази тема, чета, че румънците наричали две мургавелки от малцинствата звезди на "Стяуа". Щом е така, им предлагам трансфер в България. Но не в ЦСКА, защото не стават за там, а в "Титан". Сигурен съм, че ще се впишат бързо в колектива. Нашите служители са добри, широко скроени момчета, ще ги приемат."
"„Ако имаме добър ден и с помощта на публиката ще разгромим румънците с 4:0 в София”
"Знаете ли какво мога да направя? Нали днес ме снимахте с едни инструменти? Единственото решение е да вляза с картечниците в България, да ида пред футболния съюз и да вдигна революция. "
ТИТАН на мисълта...

Ти ми говориш за 1 мач.. а аз ти показах предсказания за всяка една година. Нека незабравяме и нека не вадя закани с тва как ще разгромите Бате, Тамепере, Жилина, Дебрецен и компания.. :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 23:55

Red_Girl написа:Ние такива 1/4 сме стигали, че и 1/2 .. Та кво казваш? :lol: :lol:

А къде съм казал, че не сте :roll:
Аз ти давам статистиката от последните години, в която се сравнява Левски и ЦСКА и тя категорично казва, че за еди кой си сезон, сте зад Левски, пък вий пак си ги имайте тези 1/2 финали, който са по едно време, когато едни хора са ви помагали и след падането (уж официално) на това време успехите ви намаляват драстично. Имайте си ги тези 1/2 финали, то май само това и 4-те букви ви останаха ... а да, и победата над Левски от преди 1 година :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 фев 2012 00:00

Hellkeeper написа:
onegavon написа:Защото не си гледал на живо полуфинал от евротурнир пред 70 000 души за разлика от мен и сигурно няма и да видиш.Така както няма и да видиш на живо как се отстранява действащ еврошампион.

Като гледам кои години са ви 1/2 финалите, май доста малко хора са ги гледали на живо. Аз съм гледал любимият ми отбор да стига 1/4 финал за купата на УЕФА и да е в групите на ШЛ и то при положение, че футболът в България е доста назад, спрямо други страни. Ти виждал ли си го това? Май не. Аз съм гледал Левски пред над 50 000 човека да побеждава Глазгоу Рейнджърс. Виждал съм Левски да си пълни стадиона до дупка, че даже и националния стадион да го пълни до дупка, докато ЦСКА не. Справка Левски - Ливърпул и ЦСКА - Ливърпул. Може и да видя, може и да не видя как се отстранява действащ европейски шампион. Лошото е, че това което ти си видял е преди 89-та и успехите ви, както и лятото на 94, с всяка година избледняват... Та кога за последно си изпитвал тръпката отборът ти да си е напълнил стадиона, да играе красив футбол и да побеждава отбори, които не са никак слаби, май не е скоро, за разлика от Левски ;)

Първият международен мач на който съм бил е на 17.09.80г пред повече от 60 000 тогава нямаше седалки и стадиона събираше повече хора.Отделно седяха и по стъпалата.За мене тази победа над Нотингам сякаш беше вчера може би за ради първия път се е запечатил този мач в съзнанието ми .Даже мача с Ливърпул ми е по -мътен.Последният път на пълен стадион беше с Барса пред около петдесет хиляди на полуфинала с Барса.Така , че се разкарай с твойте смешни примери!

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 фев 2012 00:08

onegavon написа:Първият международен мач на който съм бил е на 17.09.80г пред повече от 60 000 тогава нямаше седалки и стадиона събираше повече хора.Отделно седяха и по стъпалата.За мене тази победа над Нотингам сякаш беше вчера може би за ради първия път се е запечатил този мач в съзнанието ми .Даже мача с Ливърпул ми е по -мътен.Последният път на пълен стадион беше с Барса пред около петдесет хиляди на полуфинала с Барса.Така , че се разкарай с твойте смешни примери!

Истината боли, нали? Чудно защо все споменаваш мачове, които са по времето на комунизЪма :roll: За жалост както комунизма, така и успехите ви са минало. Само не ми стана ясно, защо реши, че приерите са смешни, ама това ще да е, защото все още се опитвам да разбера цесекарската логика :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2012 00:13

onegavon написа:
Първият международен мач на който съм бил е на 17.09.80г пред повече от 60 000 тогава нямаше седалки и стадиона събираше повече хора.Отделно седяха и по стъпалата.За мене тази победа над Нотингам сякаш беше вчера може би за ради първия път се е запечатил този мач в съзнанието ми .Даже мача с Ливърпул ми е по -мътен.Последният път на пълен стадион беше с Барса пред около петдесет хиляди на полуфинала с Барса.Така , че се разкарай с твойте смешни примери!

Левски 2:1 (5:3) Аякс 10 декември 1975, София, стадион "Васил Левски", 70 000 зрители
Левски 5:4 Барселона 17 март 1976, София, стадион "Васил Левски", 70 000 зрители
Левски 2:1 Атлетико Мадрид 2 март 1977, София, стадион "Васил Левски", 65 000 зрители
Левски 1:1 Милан 07 септември 1978, София, стадион “Васил Левски”, 60 000 зрители
Без да ходим на полуфинали пак пълним стадиона,защото сме Левски!

Потребителски аватар
Lucas_Leiva
Контакти:

Мнениеот Lucas_Leiva » 27 фев 2012 08:35

blue avalanche написа:
onegavon написа:

Левски 2:1 (5:3) Аякс 10 декември 1975, София, стадион "Васил Левски", 70 000 зрители
Левски 5:4 Барселона 17 март 1976, София, стадион "Васил Левски", 70 000 зрители
Левски 2:1 Атлетико Мадрид 2 март 1977, София, стадион "Васил Левски", 65 000 зрители
Левски 1:1 Милан 07 септември 1978, София, стадион “Васил Левски”, 60 000 зрители
Без да ходим на полуфинали пак пълним стадиона,защото сме Левски!

То с фенове на ЦСКА не може да се спори(голямата част от тях). По-зле от това и с радио да говориш. :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “ЦСКА”