Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Една година от мача на Герена. Левски - ЦСКА (1:3)

Мнениеот шивача » 26 фев 2012 22:40

Red_Girl написа:
rsk написа:Невероятните мачове с Ливърпул и Блекбърн :lol: Айде за Леверкузен не може да си кривим душата, ама като бихте Ливърпул и направихте Х с Блекбърн играхте ли на пролет в Европа? Изобщо играли ли сте някога на пролет в Европа, ама вие да сте гледали тия мачове, а не дядовците ви :roll: :lol:

Важното е, че вие никога нема да вкарате 3 гола за 15 мин, когато отбовът ти пада и едва ли ще доживеете такъв мач, камоли ти да си бил, за да усетиш емоцията. ;) А относно ЕКТ през пролетта, вие като играхте какво направихте случайно? Пролетни загуби от всички анонимници..

ааа, те имат далеч по-добър рекорд, макар и анти, за 7-8 минути получиха тройка от Антверпен. Голям смях беше :lol:

п.п. минутите били четири :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v1xfxsLGe8g[/youtube]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 22:59

Хаха, точно щях да те поправя, че 7-8 са много. Виж голът, който си вкара Ивчо беше за 14 секунди!! Рекорд!! :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 фев 2012 23:03

Ох, кво да го видя, още ме боли главата,,,,, от смях :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 фев 2012 23:06

Hellkeeper написа:
Red_Girl написа:Важното е, че вие никога нема да вкарате 3 гола за 15 мин, когато отбовът ти пада и едва ли ще доживеете такъв мач, камоли ти да си бил, за да усетиш емоцията. ;) А относно ЕКТ през пролетта, вие като играхте какво направихте случайно? Пролетни загуби от всички анонимници..

Защо ли си мисля, че тръпката да отстраниш отбор за влизане в групите на ШЛ е по-голяма :roll: Или да видиш отборът си да побеждава в елиминационната фаза на турнира (в случая купата на УЕФА), пред препълнен стадион и да стигнеш 1/4 финал... но разни хора, разни идеали са казали хората :lol:

Защото не си гледал на живо полуфинал от евротурнир пред 70 000 души за разлика от мен и сигурно няма и да видиш.Така както няма и да видиш на живо как се отстранява действащ еврошампион.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 фев 2012 23:06

Всеки влязъл в Шампионска лига, после яде голямата мамалига! :mrgreen: Вижте в световен мащаб отборите като Андерлехт, Брюж и какви ли не още в какво състояние са след лигата. Единствено Бате засега е изключението, но след година-две отново ще запроизвеждат трактори хората! ;)
Офтопик:
:mrgreen:
Последна промяна от dreben23 на 26 фев 2012 23:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 23:07

шивача написа:Ох, кво да го видя, още ме боли главата,,,,, от смях :lol: :lol: :lol:

На други им се ревеше, сигурна съм. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 26 фев 2012 23:12

Red_Girl написа:
шивача написа:Ох, кво да го видя, още ме боли главата,,,,, от смях :lol: :lol: :lol:

Така е, защото не оценяват красотата на изпълнението :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 фев 2012 23:14

шивача написа:
Red_Girl написа:

Така е, защото не оценяват красотата на изпълнението :lol:

Истински шедьовър!! :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 23:18

onegavon написа:Защото не си гледал на живо полуфинал от евротурнир пред 70 000 души за разлика от мен и сигурно няма и да видиш.Така както няма и да видиш на живо как се отстранява действащ еврошампион.

Като гледам кои години са ви 1/2 финалите, май доста малко хора са ги гледали на живо. Аз съм гледал любимият ми отбор да стига 1/4 финал за купата на УЕФА и да е в групите на ШЛ и то при положение, че футболът в България е доста назад, спрямо други страни. Ти виждал ли си го това? Май не. Аз съм гледал Левски пред над 50 000 човека да побеждава Глазгоу Рейнджърс. Виждал съм Левски да си пълни стадиона до дупка, че даже и националния стадион да го пълни до дупка, докато ЦСКА не. Справка Левски - Ливърпул и ЦСКА - Ливърпул. Може и да видя, може и да не видя как се отстранява действащ европейски шампион. Лошото е, че това което ти си видял е преди 89-та и успехите ви, както и лятото на 94, с всяка година избледняват... Та кога за последно си изпитвал тръпката отборът ти да си е напълнил стадиона, да играе красив футбол и да побеждава отбори, които не са никак слаби, май не е скоро, за разлика от Левски ;)

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 26 фев 2012 23:20

dreben23 написа:Всеки влязъл в Шампионска лига, после яде голямата мамалига! :mrgreen: Вижте в световен мащаб отборите като Андерлехт, Брюж и какви ли не още в какво състояние са след лигата. Единствено Бате засега е изключението, но след година-две отново ще запроизвеждат трактори хората! ;)
Офтопик:
:mrgreen:

Това обяснява защо вие до сега не сте били там, просто защото не сте гладни и(ли) сте на диета :lol:

Върни се в “ЦСКА”