valiooooo написа:От лятото Левски вече няма да е изключителна частна собственост, в каквато бе превърнат заедно с всички останали родни клубове преди петнайсетина години. Тогава обществените клубове бяха принудени със закон да станат АД, като по този начин футболната слава на България премина в ръцете на мистериозни бизнесмени.
Влизането на новите собственици е част от идеята на Бойко Борисов за връщане на Левски и ЦСКА на народа. До края на лятото предстои промяна и в закона, с която ще отпадне изискването само Акционерни дружества да играят в "А" група. Затова и в Левски влизат бизнесмени, които да подготвят новия стил на работа. Той е заимстван от любимия на премиера Бойко Борисов Реал (Мадрид). Идеята е втората футболна емблема на България да не е зависима от частни бизнесмени, които изпадайки в несъстоятелност, както се случи с Тодор Батков, да минират футболното спокойствие на половината фенове в страната.
Неслучайно в Левски бе командирован държавен служител като Иво Тонев. Той е имал дълги разговори с Борисов, за да се запознае напълно с идеите на премиера. Схемата е чрез членски внос и финансов оброд от 4-5 сериозни бизнесмени Левски да има бюджет от около 12-15 милиона лева на година.
....научи Bookmakers.bg.
Според мен няма значение по какъв начин ще се помогне на някой отбор(в случая с ''Левски)!Дали държавата ще помага на отбора или не,дали Иво Тонев е държавен служител или не,важното е да има успехи нашият футбол!
Нашата А група ще заприлича на нещо съвсем друго,ако в Топ 5 отборите в момента,в класацията се наливат пари така,както в Лудогорец!Ако и в ''Левски'' се налеят,лошо няма!Аз пикливи съперници не искам!За мен е важно моят отбор да играе срещу силни противници,а и да му се наливат и в него пари,разбира се....