Ще започна с извинение,че вземам отношение във форум на Левски.Та искам да кажа , че , Левски вече постигнаха Голям успех , като влезе в некви групи.Дано и ЦСКА и Литекс получат възможността да се борят с ГОЛЕМИТЕ...повтарям с ГОЛЕМИТЕ,защото нивото на футбола ни е изключително ниско и влизането в такъв форум е УНИКАЛЕН УСПЕХ ,което ...за нас е "гордост" а за крадци и перачи на пари е възможност за " яка далавера"...Мача на ЦСКА още не е свършил,но някак си от сега е ясно , че шансовете за ПРОБИВ са минимални.Ако не сега в следващият кръг ще ни разкрият,..както и Левски и Литекс.Най-жалкото е , че фенската маса се радва "НЕИСТОВО" на победи ,като тези над Баку и Дери(образно казано).В този смисъл ,на какво се радваме? ,на далаверата на Батковци, Ганчевци,Борисовци..или на "страхотната игра" демонстрирана от "грандовете"?....За мен ,верният отговор е :На срама и унижението на КОНКУРЕНТА.Защото ако отстраним някой отбор от 8-мо място надолу във водещите първенства , това е равносилно на геройство,а си ги наричаме грандове и ги сравняваме с Барса и Реал...срам ме е ,че ми е смешно