bobonikolov написа:Кашчей написа:Евротурнирите не са резервирани за никого-нещо, което усетихте миналата година, както впрочем всички наши отбори.Да прехвърлиш имот за 6 милиона, с цел да го заложиш, за да обезпечиш неизплатени задължения никак не е умна политика в бизнеса.Мераците, че ако се стигне до търг, ще се вземе тази цена и, след като се приспаднат задълженията останалите ще ги върнат на Титан са направо уникални.Нали не си забравил и, че имате една дребна сумичка към Черноморец, която трябва да изчистите до края на март най-късно... или да ги убедите да я разсрочат, което ще е направо чудо, предвид моментните отношения между двата отбора.
ПП-В. Божков защо предпочете да фалира "Мостострой" вместо да прехвърли капитали от друго предприятие на холдинга и да го спаси?
Никъде не е казано,че точно имоти трябва да са прехвърлени към Титан спорт примерно.
Може да са били прехвърлени средства за закупуването на този имот.Да не говорим,че при обезпечаването и една бъдеща принудителна продажба би могла да се осъществи на цена много под пазарната както каза ти.В този случай НАП няма да може да си вземе всички пари,а за Титан освен,че ще трябва да плащат още и + това с лихви ще са на загуба и с един имот.Това е друга причина да си платят дълга.Втората причина е ако се стигне до продажбата в случая посочен по-горе от мен.Дали Титан ще получат 1 милион или 2 милиона няма да е като 4 или 5 които биха взели от тоя имот при нормална продажба.Още един стимул да си погасят задължението.Не знам за случая на Божков,но си спомни колко години Благоевград БТ със своите печалби спасяваше останалите БТ-та в холдинга.Едва,когато приходите намаляха значително и имаше риск и за печелившите фирми в холдинга каквато бе Благоевград БТ, бяха заличени останалите.ЦСКА не са абонорани за ЕКТ,но ако имат лиценз за там имат и шансове да играят.Нямат ли лиценз няма и шансове и съответно възможностите за печалби се свиват до нула.А както знаеш никой не иска това.
Странно, колко ли служители трябва да има в ТИТАН-СПОРТ, за да им е нужен имот за 6 000 000 лева, и то на сегашните цени, а преди 3 години със сигурност е бил по-скъп

Всъщност, когато постоянно се оплакваш, че нямаш достатъчно приходи от основната си дейност, дали е нормално да поддържаш нещо губещо, като постоянно го натоварваш с все нови и нови дългове?
А за лиценза не се притеснявай-аз съм убеден, че ще го получите, независимо от всички закани и постоянната ви неизрядност.Лошото е, че пак ще трябва да търсите стадион за ЕКТ защото БА все още няма лиценз за тях.Дори и след като миналата година ви разрешиха да играете вътрешните мачове ви заявиха, че за ЕКТ стадионът не може да получи лиценз.Сега дали има някаква промяна в положението, защото не съм чел нищо по въпроса?