Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Намушкаха с нож самбиста Благой Иванов - Багата

Мнениеот deepblue » 26 фев 2012 13:18

Намушканият тази нощ бивш джудист и самбист и настоящ състезател в ММА първенствата Благой Иванов и друг път е бил замесван в скандали. На 24 октомври 2010 година известният фен на ЦСКА Ивайло Цветков-Главата се оплака, че е бил пребит от професионални бойци, сред които и Багата. Инцидентът стана на стадиона в Перник по време на мача Миньор - ЦСКА (2:4), уточнява "Блиц".

Уникалният екшън се разиграл минути преди двубоя. Бившият шеф на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов, който е изключително близък на собствениците от "Титан", и още около 60 човека пребили Иво Главата. Причината е, че дни преди това привържениците на ЦСКА протестирали срещу управлението на ръководството по време на мача с Рапид (Виена).

"Това се случи пред стадиона. Тъкмо влизах преди мача, бяхме 20 момчета, дойдоха доста хора, знаете кой ги води - Калоян Стоянов. Каза ми, защо съм му викал пе**раст, боклук и такива работи на мача с Рапид (Виена). Хванаха ме, набиха ме. Случилото се е нещо наистина отвратително и ужасно и аз нямам думи да опиша каква погнуса изпитвам. Дочух, че и Багата е бил там и наистина е доста срамно, че хора, световни шампиони като него, се занимават с такива неща. Това е едно чисто мутренство", заяви Главата през октомври 2010 година.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 фев 2012 13:20

donDiego написа:
galin56 написа:Не знам кой е тоя Благой и не ми и дреме за него, със сигурност такива като него си го търсят. Най-вероятно всяка вечер е по дискотеки и през вечер се бие.
Друго ми направи впечатление в статията. Журналиста който я е писал не може да смята и пише безсмислици.
"25-годишният състезател в свободните боеве Благой Иванов-Багата....."
"Благой Иванов е роден на 9 октомври 1980 г.. "
Всеки който е ходил на училище поне до 3-ти клас веднага ще му направи впечатление, че тези двете изречения взаимно си противоречат.

Много правилно си е сметнал човека,оня може да е пропуснал първите 7 :mrgreen:

Прав си. За това не се бях сетил. Сметката е точна. Те на тия от тоя бранш на всичките им липсват първите 7г. и така излиза точно. :lol: :lol:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 26 фев 2012 13:23

Дано да се оправи!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 26 фев 2012 13:27

donDiego написа:
galin56 написа:Не знам кой е тоя Благой и не ми и дреме за него, със сигурност такива като него си го търсят. Най-вероятно всяка вечер е по дискотеки и през вечер се бие.
Друго ми направи впечатление в статията. Журналиста който я е писал не може да смята и пише безсмислици.
Всеки който е ходил на училище поне до 3-ти клас веднага ще му направи впечатление, че тези двете изречения взаимно си противоречат.

Господа моля ня спамете темата защото сте ********* КЪДЕ В ТАЗИ ТЕМА КОЯТО СЪМ ПУСНАЛ ПИШЕ, ЧЕ Е РОДЕН 1980г. ?
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 26 фев 2012 13:33

Роден е 86та.
А за боя: на невинни шамари не бият. Бойци като него палят от малко и е въпрос на време да си го получат. Никой в дискотеката не се бие по правилата на ринга.
Важното е: нека се оправи Благой, все пак за човешки живот говорим. А че е научил важен житейски урок - в това може да сте 101% сигурни

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 26 фев 2012 13:35

Карбовски Директно- Благой Иванов- Багата-18.02.2012

http://vbox7.com/play:eca09e6914

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 фев 2012 13:38

Дано да се оправи!

А сега един въпрос към няколко човека писали преди мен...какво като е в 5:00 по заведенията? Неможе да се весели и да излиза с приятели ли? Това, че вие сте нон стоп 24/7 и се "кьоравите" не значи, че всички са така. :!:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 26 фев 2012 13:38

Ами представете си този Багата и неговата компания какви са ги вършили преди това, щом дотам се е стигнало да ги колят в заведение. :lol: Никой няма да нападне някви хора без нищо и то пред толкова народ. Било е въпрос на време да ги разпердушинят и тия "безсмъртните". Дано се оправи момчето де! Едно е ясно, че истината ще си остане някъде там и едва ли ще се разбере каква е.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 фев 2012 13:52

zuekaa написа:
donDiego написа:

Господа моля ня спамете темата защото сте ********* КЪДЕ В ТАЗИ ТЕМА КОЯТО СЪМ ПУСНАЛ ПИШЕ, ЧЕ Е РОДЕН 1980г. ?

А ти от къде си я копирал, господине? Прочети статията на гонг до края. Ти от там си прочел новината. И много ми дреме на мене коя част си копирал и коя не. ********

Върни се в “Свободна зона”