Честит рожден ден на Петър Хубчев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alexander Frei
- Контакти:
Честит рожден ден на Петър Хубчев
Петър Хубчев е роден е на 26 февруари 1964 г. в с. Гложене, Тетевенско. Завършва спортното училище „Асен Драганов“ в Ловеч. Включва се в местния футболен отбор „Осъм“, състезаващ се в "Б" група, където записва 250 мача. През 1989 г. преминава в „Левски, където играе до 1994 г. С отбора на „Левски” Петър Хубчев има 163 мача във всички турнири, в които отбелязва 7 гола. Шампион с „Левски”: 1993, 1994 г. Носител на купата на България с „Левски”: 1991, 1992, 1994 г. През 1993 г. е избран за футболист № 2 на България. Има 35 мача за националния отбор и 1 гол. Неизменен титуляр в защитата на Пеневата чета през 1994 г. в САЩ, където участва и в седемте мача на отбора, постигнал най-високия успех за българския футбол за всички времена. Футболист на 20-ти век и почетен гражданин на град Ловеч.
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Честит рожден ден на Петър Хубчев
Да му е честит!Запомнил съм го само с добро!!!
- Ultras_Levski
- Контакти:
Честит!

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
Да е жив и здрав и да успее да изпълни целите си в Берое !!!
Жив и здрав
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Честит Рожден Ден на Петър Хубчев! Признат, както у нас, така и в Бундеслигата за професор на футболния терен. Жив и здрав!
- Bartolomej
- Контакти:
Жив и здрав !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Да е жив и здрав, Професора!!! Един от най- интелигентните защитници които съм гледал!
- Yellow blood
- Контакти:
Честито и от мен! От престоя му в Ботев, без да коментирам треньорските постижения, косвено го опознах като много качествен и стойностен ЧОВЕК. Да е жив и здрав и много успехи да постига и за в бъдеще!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!