Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Серия А: Милан - Ювентус 25.02.2012

Мнениеот SANSIRO7 » 25 фев 2012 23:49

Ювентус се връщат към порочните си практики от преди "калчополи", но и нашите лекета второто се върнаха назад и си го просеха! Алегри има още много работа, ако изобщо е способен да я свърши!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 25 фев 2012 23:49

Милан изигра добър мач. Всички футболисти трябва да бъдат поздравени за старанието и показаното. Абиати, Мексес, Бомел, Ночерино и Робиньо заслужават най-високи оценки. Алегри не сбърка със смяната на Емануелсон с Амброзини. Милан води в класирането и ще си остане там и след последния кръг. Fossa dei Leoni!!!
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 фев 2012 23:52

Отмененият втори гол беше от изключително значение за развитието на мача. Естествено, че е в сферата на гадаенето какво щеше да стане след това, но си мисля, че едно е да играеш при 0:1 и съвсем друго при 0:2. Според мен напрежението у губещия отбор е по- голямо. "Ювентус" не могат да се оплачат от съдията. Лош късмет за "россонерите" е, че втори мач срещу "бианконерите" не могат да излязат с доста състезатели. Онзи есента не го броя, защото той беше връщане на вересиите от миналия сезон.
Борбата за титлата продължава.
Никога човек не трябва да бъде напълно спокоен, но Алегри проведе мача изключително интелигентно с оглед на възможностите, с които разполагаше. Нещата не са толкова лоши въпреки всичко. Най - лошото, което "Милан" можеше да вземе от мача, е точката, но с оглед на обстоятелствата не бива да има укори към играчите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 26 фев 2012 00:04

Много слаби съдии.Развалиха и изнервиха мача още от началото.Все пак,равният резултат отговаря на показаното от двата отбора.Борбата за титлата продължава!
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 фев 2012 00:23

До 70-тата минута ги мачкахме яко,след това незнайно защо се прибрахме отзад,отстъпихме им инициативата,пропукахме се на няколко пъти и чак след изравнителния им гол отново ги натиснахме,но нямаше време...много слаб Пато(явно след тия контузии въобще не е във форма),Робиньо ми допадна днес особено първата част,има прогрес при него дано продължава така!
За съдиите кво да кажем,тоя страничния дето не призна нашия гол отмени и редовен такъв на Матри,явно е че толкова си може и е некадърен,не мисля,че нарочно ни е отменил гола за да помогне на Юве.
Многото контузени си казаха думата обаче с Ибра и Боатенг ги отнасяхме и то с разлика,но нищо не сме загубили,накрая така ще е по-сладко без да сме ги били да сме шампиони...Forza MILAN
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 26 фев 2012 00:34

Спокойно, в други мачове сме били по-щастливи ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y6pFGAM77AU[/youtube]
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 фев 2012 10:16

durex написа:Айде още обвинявайте Интер,че е направил Калчополи...всичко се вижда!!!!

Между другото, аз не съм от тези, които обвиняват Интер за Калчополи. Ювентус имаше огромната благосклонност на съдиите преди 2006, очевидно е, че я има и сега. Проблемът при Калчополи беше, че ви дадоха служебна титла, това беше голямата простотия тогава, не може да се пренарежда по такъв начин опорочен шампионат. Да не говорим, че нас ни наказаха без абсолютно нищо, но както и да е, минали неща. Снощи мачът беше опорочен от смешниците в съдийски фланелки, редовният гол на Мунтари вкарваше мача в съвсем друго русло. При 2 - 0 не виждам как щяха да се върнат в мача. Алегри прибра отбора през втората част - поредна грешка във важен мач за Макс, да се стяга, защото взе да ми писва вече от подобни неща. Факт е, че нито веднъж този сезон не разполагахме с пълен състав, снощи липсваха 11 човека!!! Не се оправдавам с това и със съдиите, напротив, ние заслужавахме победата въпреки тези неща. Срамота е, че този Ювентус е непобеден този сезон, шансовете на двата отбора за титлата са равни, дано спечелим Скудетото, въпреки всичко, и догодина да си върнем с лихвите всичко на госпожата! Имаме и реванш за Купата, ако тогава са на линия отсъстващите сега и излезем сериозно в този мач, трябва да се амбицираме и да ги смажем. Forza Milan!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 26 фев 2012 11:01

Съдийското отборче Юве за пореден път бе подпряно.ОЧЕВАДЕН гол за Милан.Съдиите изпълниха поръчката.Евролузърите от Торино отново ще бъдат върнати на върха в Италия с познатите ни прийоми.Всичко това за пореден път доказва,че Ювентус си е тимче за местна консумация.Топката бе поне метър зад голлинията,но Калчополи отново е в сила.Това показва,че минималното наказание,което отнесе Юве бе грешка.Никаква милост не трябва да има за тази торинска сбирщина опетнила футбола на Апенините,защото явно се чувстват недосегаеми.В Европа обаче се вижда кой кой е-справка 7-2 Кеша при 18-29 титли.Отмененият гол снощи бе кратко обобщение на всичко случило се през последните години,а и в миналото не е било по-различно.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 фев 2012 11:35

Ще го напиша и тука и в раздела на Ювентус. По принцип, когато гледам Ювентус си представям, как вкарваме гол, нещо напълно нормално.. След случката с отменения гол на Милан, за първи път в останалото време от мача си представях, как на нас ни отменят гол ! То взе и , че стана.. Но компенсацията към Милан не спря само с това ! В началото на второто полувреме, това френско лекенце с удар в стил Виталий Кличко повали по най подлия начин Бориело, за което не получи заслужен червен картон. В края на мача, макар, всичко уж да беше решено, съдията изгони Видал, за фал в центъра, който при всички положения не беше, за червен !
И за да не говоря празни думи, ще пусна и снимков материал за да се уверите !
Ако не ни бяха отменили гола, вярвайте нямаше да мога да го преживея със сигурност.. За първи път от както гледам Ювентус над 13 години, мен ме хвана срам за съдийска тесла в полза на Ювентус !
За съжаление, след този мач приятелските отношения на пръв поглед с Милан, комай вече са разрушени, по начина който е и с Интер ! Както и да е съвестта ми по чиста от всякога и се радвам, че се стекоха така обстоятелствата за да мога да спя спокойно !

Изображение
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 фев 2012 11:39

Не бива толкова много да се пишат глупости заради снощния мач. Определено отмененият гол повлия на крайния изход, НО "Милан" не е ощетяван за първи път срещу торинци и няма да е за последен. Не знам дали вече не се случва за хиляден път, така че това може да се каже, че вече не ми прави впечатление чак толкова.
Виждам, че някои критикуват Алегри. Точно за снощния мач няма нужда от подобна атака. Много правилно след почивката отборът се прибра отзад, защото има множество проблеми с контузии и наказан важен играч, Пато не беше възстановен и затова беше сменен на почивката. Масимилиано Алегри нямаше друг изход. Той да не е луд да втурва отбора напред да вкарва още голове. За съжаление не бяха оползотворени шансовете на контри след почивката. Ел Шарауи явно има още какво да учи за такъв тип мачове, но поне към него няма такива големи очаквания, както беше и е към Пато. Убеден съм, че Стефан ще става все по - добър.
Единственото нещо, от което не съм доволен от снощния мач е резултатът. "Ювентус" не заслужаваше да вземе равен, защото преди мача беше далеч по - активният отбор в психоатаките.
"Милан" е длъжен и ще спечели отново титлата. Следващият мач в Сицилия ще е доста по - труден, но не може отбор като "Палермо" винаги да прави мизерии на "россонерите". Последната победа беше през пролетта на 2006 година. Време е за следващата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Милан”