Фен съм на Арсенал, но като гледам още доста години ще сме без титла!!! Борбата тази година ще е ожесточена, заради гръмките трансфери, но понякога и те не са достатъчни за един отбор да спечели титлата!!! Ливърпул ги изключвам от борбата ,докато не си сменят треньора,Манчестър Юнайтед ,ще се борят с зъби и нокти да защитят титлата си, а те са доказали ,че могат да се възползват от ситуацията!!! Челси ,може би ще са хита този сезон,и то само заради това ,че в първите кръгове видяхме един нов Челси , с брилянтно красива игра която досега не са показвали нито веднъж в ерата на един "треньор"(поне така той си мисли ) който им донесе 2 титли, но уби красотата от играта наречена футбол!!! Манчестър Сити въобще не ги слагам в сметките ,защото един човек не прави отбор,така,че ако всички разчитат на Робиньо дълбоко грешат. И парите понякога не са достатъчни за да се сглоби добър отбор , Реал Мадрид го доказаха преди няколко години,можеш да имаш най-добрите футболисти в света но когато те не могат да играят заедно и господ не може да ти помогне!!!
А и Висшата Лига е непредсказуема!!!
Аз мисля ,че Челси ще триумфират тази година, но нищо не се знае,може да има и изненади

!!!