[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_08/images/00351434.jpg[/wrapimg]
Славия надигра с 2:1 Нефтохимик в контрола, която се проведе на стадиона на белите в София. Гостите от Бургас поведоха с гол на Стамен Ангелов в 29-ата минута, но до почивката домакините изравниха чрез Георги Христов. През втората част Живко Желев донесе победата на своя отбор, а в края на срещата Йордан Юруков можеше да вкара и трето попадение, но ударът му от фаул се отби в гредата.
Срещата започна равностойно, а първата сериозна опасност бе създадена чак в 24-ата минута. Тогава Адриан Олегов вкара вкара топката в бялата врата след центриране от фаул и изстрел с глава, но попадението на гостите бе отменено заради засада. Само пет минути по-късно Ангелов напредна по лявото крило и подаде към Манев, който от пет метра без проблем реализира.
Въпреки не убедителното си представяне все пак Славия успя да изравни, когато при първата си по-сериозна атака в 37-ата минута Петър Димитров проби отдясно и центрира, Георги Христов се оказа най-съобразителен и вкара за 1:1.
След почивката треньорите на двата отбора извършиха множество смени, но играта не се подобри кой знае колко. Все пак през вторите 45 минути Славия упражни известен натиск, който даде резултат. В 70-ата минута вратарят на Нефтохимик Стойчев изби опасен шут на Радослав Василев. Седем минути по-късно Радослав Димитров центрира ниско и Живко Желев от точката на дузпата вкара за 2:1 за Славия.
До края на срещата белите можеха да вкарат ново попадение, но изстрел на Йордан Юруков от фаул се отби в напречната греда.
СЛАВИЯ - НЕФТОХИМИК 2:1
0:1 Манев 29
1:1 Христов 37
2:1 Живко Желев 77
СЛАВИЯ: Петров, Златков, П. Димитров, Христов, Сандански, Пашов, Филипов, Иван Тодоров, Акиоши, Ц. Тодоров, Ставрич (в 46-ата минута влизат: Божов, Желев, Милчев, Р. Димитров, Юруков, Бишевич, Георгиев, Златинов, Романов)
НЕФТОХИМИК: Станев, Иванов, Олегов, Молдованов, Лефтеров, Димов, Г. Калоянов, Манев, Ангелов, Божинов, В. Калоянов (след почивката влизат: Стойчев, Костов, Желев, Канелов, Христов, Колев, Коларов)
Фенове сътвориха неприятни сцени на днешната контрола между Славия и Нефтохимик на помощното игрище на стадиона в Овча Купел.
Веднага след гола на гостите в 29-та минута, неколцина привърженици на Нефтохимик изразиха бурно радостта си от попадението. Това предизвика гневната реакция на част от привържениците на домакините, които подгониха феновете от Бургас и се стигна до кратка саморазправа.
Все пак благодарение на по-умерените зрители на контролата, положението бе овладяно и до по-сериозни инциденти не се стигна.
Контролата между Славия и Нефтохимик (2:1) с неприятни сцени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Контролата между Славия и Нефтохимик (2:1) с неприятни сцени
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Re: Бой между агитки на Славия и Нефтохимик
калпазанчо написа:Как е завършила контролата все пак? Хубаво пускате новини за боища, но мен това не ме вълнува. Какъв е крайния резултат?
2:1 за Славия.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Bartolomej написа:както и да е второто полудреме славия играят с титулярите и обръщат срещата .
А второто полувреме пък Нафтата играха с резервите
Какви агитки му се привиждат на автора на гръмкото заглавие!? От Нефтохимик е имало 5 човека на кръст, които са били по работа в София този ден и отишли да гледат контрола на своя отбор. Нямало е нищо организирано за този мач, все пак не говорим за официална среща. А т.нар. агитка на Славия, като са видяли за втори път в живота си, че са по-многобройни като публика и са скочили да се бият, което си е достойно за презрение, когато е осъществено от отбора с най-малко фенове в България.
За мен е срамно да скочиш 50 срещу 5 и мъжкарско да не избягаш, когато е ясно, че противника многократно те превъзхожда като бройка. Но някой може да смята точно обратното.
За мен е срамно да скочиш 50 срещу 5 и мъжкарско да не избягаш, когато е ясно, че противника многократно те превъзхожда като бройка. Но някой може да смята точно обратното.
Кога ли ще видим , по точно ще доживеем ли да видим как стюарди гонят от трибуните пияни хулигани, как млад баща си води децата на мач-спектакъл, да пием по една бира в готините фоайета на новите стадиони, да видим покрити трибуни и терен с отопление ? Вместо това, едни се бият а други се колят, трети продават дрога в агитките итн итн. Дайте нещо да променим, да се променим и ние явно има нужда и от това. Не знам за какво са се били нито па ме интересува, но никак не ми харесва !

Не отива на феновете на СЛАВИЯ да участват в подобни простотии.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
maldin1 написа:Дам вие знаете, защото гледате У ДОМА Висшата Лига.Devian написа:Не се изказвай неподготвен,спокойно може да завиждат,затова че тази огромна футболна агитка,когато е подкрепяла Нефтохимик,сегашните фенове не са знаели топката кръгла ли е или квадратна,яде ли се,пие ли се,дали хвърчи или плува.![]()
![]()
Аз на мачове на Нефтохимик ходя от 85-та,организирана агитка на Нефтохимик до 97-98 година нямаше(изключвам тази на Черноморец,която подкрепяше Нефтохимик и чието място беше в дясно от официалната трибуна по посока на таблото).След това един палячо на име Тодор Рунчев,ние му викахме Мечката или Пирата,тръгна да мести новосъздадената агитка под таблото(преди това пазеше 2-3 реда места за Дечо и останалите от Моряка,става въпрос за спомената вече агитка под козирката).Появиха се и други палячовци дето почнаха да се правят на скинари.Един от тях митьо скина,който се бараше за голям фен на Нафтата беше питал моя приятел във Фламинго(ако не се лъжа така се казваше дискотеката в Свободния)от кой отбор е,и след като получил отговор от Черноморец,отговорил ама аз питам дали си от Левски или Цска,та и до днес сте си същите клоуни,чудите се на кой отбор да се надупите,особено ако имат агитки,на които не може да им се правите на големи мъже.В този ред на мисли да не забравите да викате и за Ботев в мача между двата отбора

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- Alexander Frei
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Не отива на феновете на СЛАВИЯ да участват в подобни простотии.
+1 Не е ясно, какво точно е станало, все пак. Възможно е и да е имало провокация от страна на гостуващите фенове.

При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Bourgas написа:Деладог, а аз се чудя ти или ония многоников Дембеле сте най-големите недоразумения във форума. Мисля ти да спечелиш!
Деладог е недостижим в тази класация.
По темата.Току що гледах репортажа по телевизията - нищо особено,сбиха се две момчета.Заглавие като "Бой между агитки" е доста гръмко.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Контролата между Славия и Нефтохимик (2:1) с неприятни сцени
убеден съм че slavia_forever е бил сред умерените фенове и не се е стигнало до драма!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции