Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2012 15:20

mad forest написа:
dunavfc написа:
Pichichi написа:Много правилен въпрос зададе някой по-горе .
Ами ако някой от "евробойците" ни беше успял не само да влезе в ЛЕ ами и да премине
групите какво тогава ? Първите мачове бяха 14/15/16 февруари и съм сигурен че терена
щеше да е изчистен и да има мач !!!
БФС още преди 10 дни отложи кръга и затова всички седят и чакат снега сам да се разтопи,
ако не бяха отложили кръга терените щяха да са разчистени още на 17/18 февруари и цяла
седмица да ги пече слънцето защото в София цялата седмица си беше слънчево !!!
Стадиона на Славия на ЦСКА че и на В.Левски терените щяха да са прилични, сигурен съм
че и в Ст.Загора и на Лаута също !!!

+10000000000000000000
И аз съм го давал като хипотеза,кво правиме г-н Домусчиев,ако вашият отбор дай боже догодина влезе в ШЛ/Лига Европа и ако евентуално излезе от групите ? Това се отнася и за всички други президенти,но най-голям натиск да бъде отложен първия кръг беше от страна на Домусчиев.

На тебе само Домусчиев ти е в главата! Ако всички направят терени като Домусчиев, нямаше сега да дискутираме тази тема!
Иначе дай боже догодина да имаме представител след нова година!

Да споменавам многократно Домусчиев,защото той беше главен инициатор на това отлагане.От Левски бяха неутрални,ЦСКА бяха против,Славия,Локо ПД и Черно море също.Само Литекс и те имаха някакви претенции.

ПП:Ако повечето бяха като Домусчиев не само терените ни щяха да бъдат супер,изобщо футболът ни сега щеше да бъде в съвсем друга орбита,но това не умаловажава глупостите които понякога прави !

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 25 фев 2012 15:24

http://gong.bg/view_article.php?article_id=255309

Ето какво се случва като има отопление на един терен! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 25 фев 2012 15:26

mad forest написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=255309

Ето какво се случва като има отопление на един терен! :)

Нека да покажат снимки и на другите терени където щяха да се играят днес мачовете да ги видим и тях

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 25 фев 2012 15:35

Защото цска още не купил достатъчно футболисти, за да сглоби отбор от 11 човека. Когато са готови ще започне първенството, а до тогава чакане му е майката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 25 фев 2012 15:48

Гонг питат,ама и те не знаят защо.Сети ли се?
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 фев 2012 16:06

Едва ли ще кажа нещо ново от това, което се е изписало в тази тема, но... лаф да става. Причините можем да ги обобщим като две на брой.
Първата е заради сиамските близнаци Левски и ЦСКА, както и заради примадоните от Лудогорец. Първите двама се моткат като мухи без глави и правят селекции по цяла година и пак не могат да сглобят състав, а последните (Лудогорец) много бързо заиграха по барселонски и се уплашиха от условията, които ги чакат в Пловдив.
Втората причина е заради ИЗКЛЮЧИТЕЛНО долнопробната ни футболна инфраструктура. Може би в това отношение се конкурираме с Молдова и Албания. Докато не се оправи този проблем, ще сме длъжни да се съобразяваме с времето до последно, което прави положението в нашия футбол доста комично. 3 месеца играеш - 3 месеца почиваш. Като сложиш слабата конкуренция, грандовете ни все едно играят по около 3 месеца в годината сериозен футбол. Ако не оправим стадионите, другото решение е съкращаване на А група и минаване на система "пролет - есен", както са скандинавците и ирландците.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 25 фев 2012 16:09

[quote
:!: Аз лично се чудя,защо първия кръг,трябва да бъде отлаган във времето,а не се измести за 2-5 март :shock:[/quote]
И аз това се чудех :? Май има нещо общо с картоните както каза В.Стефанов.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 25 фев 2012 16:44

dunavfc написа:
Да споменавам многократно Домусчиев,защото той беше главен инициатор на това отлагане.От Левски бяха неутрални,ЦСКА бяха против,Славия,Локо ПД и Черно море също.Само Литекс и те имаха някакви претенции.

За пореден път пишеш глупости! Кога пък сме имали ние претенции за отлагане на първия кръг? Кой и кога го е казал? Стоичков ли е бил, Ганчев ли, Трифон Попов ли, Стойчо Стоилов ли, Дихонов ли? Кой? Искам да ми ги намериш и цитираш тия претенции, като си толкова отворен и все Литекс и Лудогорец са ви виновни, че в Русе почти си унищожихте футбола.
Аз, доколкото си спомням, единствено Стоичков каза, че ако условията в България се запазят такива, каквито бяха преди 10-15 дни, по-добре е да не се играе кръга. Но каквото и да е решението на БФС- Литекс ще се съобрази с него. НЕ е казвал, че Литекс иска отлагане на кръга.
Да, можеше днес да паднем от Берое- така е във футбола. Има победи, има и загуби. В Стара Загора играем трудно по принцип и даже не помня откога нямаме победа там. Но така или иначе- мачът рано или късно ще се играе и каква е гаранцията, че като се играе в средата на март пак няма да паднем?
И аз бях против отлагането на целия кръг, гледайки прогнозите за времето. И се оказа, че БФС взеха грешното решение. Най-доброто щеше да е да се изчака 4-5 дни преди подновяването и да се види какви са изгледите за следващите дни- и тогава да се решава. Не знам какъв е този рев обаче и защо се вдигна чак толкова голям шум- издържахме 3 месеца без български футбол, ще издържим и още 1 седмица. И прекалено много вярвате и се вживявате в думите на Венци. И на него все Гриша Ганчев и Литекс са му виновни, от известно време насам не спира да хвърля помия по нас. Но иначе му е добре като взима по някой лев за трансфери от Литекс.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 фев 2012 16:49

Домусчиев го хвана страх някой да не му изоре смешното стадионче ! Нищо , че дори за картофена нива не става ! Лудогорец и Домусчиев - претенции без покритие !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 фев 2012 16:56

Blagoy написа:
dunavfc написа:

За пореден път пишеш глупости! Кога пък сме имали ние претенции за отлагане на първия кръг? Кой и кога го е казал? Стоичков ли е бил, Ганчев ли, Трифон Попов ли, Стойчо Стоилов ли, Дихонов ли? Кой? Искам да ми ги намериш и цитираш тия претенции, като си толкова отворен и все Литекс и Лудогорец са ви виновни, че в Русе почти си унищожихте футбола.
Аз, доколкото си спомням, единствено Стоичков каза, че ако условията в България се запазят такива, каквито бяха преди 10-15 дни, по-добре е да не се играе кръга. Но каквото и да е решението на БФС- Литекс ще се съобрази с него. НЕ е казвал, че Литекс иска отлагане на кръга.
Да, можеше днес да паднем от Берое- така е във футбола. Има победи, има и загуби. В Стара Загора играем трудно по принцип и даже не помня откога нямаме победа там. Но така или иначе- мачът рано или късно ще се играе и каква е гаранцията, че като се играе в средата на март пак няма да паднем?
И аз бях против отлагането на целия кръг, гледайки прогнозите за времето. И се оказа, че БФС взеха грешното решение. Най-доброто щеше да е да се изчака 4-5 дни преди подновяването и да се види какви са изгледите за следващите дни- и тогава да се решава. Не знам какъв е този рев обаче и защо се вдигна чак толкова голям шум- издържахме 3 месеца без български футбол, ще издържим и още 1 седмица. И прекалено много вярвате и се вживявате в думите на Венци. И на него все Гриша Ганчев и Литекс са му виновни, от известно време насам не спира да хвърля помия по нас. Но иначе му е добре като взима по някой лев за трансфери от Литекс.

Защо се правиш на откачен не мога да разбера - http://football.sportal.bg/news.php?news=348852
Точно вие ревяхте най-много в Анталия за отлагането на първия кръг, особено когато видяхте, колко сте зле в контролите и се уплашихте, че може да ви удари челно Локомотива на гара "Лаута" в Пловдив
Левски и ЦСКА реват защото са потънали в дългове и нямат пари за селекция.
Отборите им не са подготвени добре, на новите им трябва време за адаптация и аклиматизация и затова реват, като вас за отлагане на първия кръг.

Отлагането е направено специално заради тези 3 отбора - Лудогорец, ЦСКА и Левски!
Причините са общи - проблеми със селецията, лоша подготовка и състояние на отбора.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”