Атлетик Билбао - Локомотив Москва - 1:0-FT -|ЛЕ|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атлетик Билбао - Локомотив Москва - 1:0-FT -|ЛЕ|
Ние не сме Барса, а и много от тъй наречените ни "резерви" понякога само разхождат Фланелката... справка мача с Кристъл Палас за Мики Маус Къп
Като цяло всички мачове различни от ВЛ се подхожда много надменно...

Marcelo Bielsa написа:MuFc1878 написа:Шампионата винаги е бил на първо място, даже и пред ШЛ
Не мога да го проумея това повярвай ми!
Това се нарича комплекси! За САФ дълги години имаше една фикс идея и тя бе да се минат Пул по брой титли на ВЛ! И докато тази цел бе на дневен ред за МЮ наистина титлата бе по-важна дори и от ШЛ. - и точно в това се изразяваха комплексите. Само, че сега тази заветна цел вече е изпълнена и МЮ са номер 1 по този показател, така че това твърдение вече не е вярно! Всички знаем що за човек е САФ, всички знаем колко "обича" Пул и всички знаем, че сърдият шотландец иска да мине Пул по всеки един показател, така че вече на дневен ред ще е ШЛ, за да могат дяволите да минат и по този показател пред Пул.
Но в случая става въпрос за ЛЕ и този трофей определено не е интересен за САФ.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Висшата лига беше е и ще бъде цел номер едно, няма как да го проумеете 

MuFc1878 написа:Висшата лига беше е и ще бъде цел номер едно, няма как да го проумеете
Проумяваме го защо досега беше така. Но ако и занапред си остане същото... наистина няма да можем да го проумеем, въпреки, че явно причината е същата. - докато разликата м/у вас и Пул е само една титла тя лесно може да бъде заличена (макар и този сезон да е невъзможно) и на САФ това ще му бръкне много лошо в свинктера. Толкова години Пул бяха номер 1, а сега МЮ да водят само 2-3 сезона... шотландеца това не може да го преглътне и предвид, че скоро ще се наложи да се пенсионира май наистина ще хвърля всичко, за да удължи преднината, че да е спокоен, че в близките години Пул няма да ви догонят.
Да си спечелил толкова много успехи и въпреки тях да имаш комплекси е жалко. И не говоря за отбора МЮ, а конкретно за САФ!
- Marcelo Bielsa
- Контакти:
Когато казваш -"Този турнир не ни трябва" може да се тълкува и като предварително извинение за загуба така че аз не съм съгласен с тази теза мое мнение !
Не е извинение защо знам възможностите на клуба и те са далеч от това да се борят във второстепенния турнир на Лига Европа. Както казах голямото подценяване на групата за ШЛ ни докара до тук, ако си гледал реванша с Аякс и т.н. Само фенове, които мразят Юнайтед могат да твърдят, че толкова си можем. Когато сме искали сме слагали на колене не един или два гранда
Но вече и играчи не останаха за такива паметни мачове 

MuFc1878 написа:Не е извинение защо знам възможностите на клуба и те са далеч от това да се борят във второстепенния турнир на Лига Европа. Както казах голямото подценяване на групата за ШЛ ни докара до тук, ако си гледал реванша с Аякс и т.н. Само фенове, които мразят Юнайтед могат да твърдят, че толкова си можем. Когато сме искали сме слагали на колене не един или два грандаНо вече и играчи не останаха за такива паметни мачове
Абе то всеки отбор е слагал все някога гранд/ове на колене, ама важното е сега какво може! То и навремето нашият ЦСКА е изхвърлял Пул, Аякс, Нотингам от КЕШ, докато въпросните отбори са били актуалните носители на трофея, ама сега могат само да мечатаят за нещо такова, въпреки, че 2005-а бяха близо да напомнят за себе си на футболна Европа...

- Marcelo Bielsa
- Контакти:
MuFc1878 написа:Не е извинение защо знам възможностите на клуба и те са далеч от това да се борят във второстепенния турнир на Лига Европа. Както казах голямото подценяване на групата за ШЛ ни докара до тук, ако си гледал реванша с Аякс и т.н. Само фенове, които мразят Юнайтед могат да твърдят, че толкова си можем. Когато сме искали сме слагали на колене не един или два грандаНо вече и играчи не останаха за такива паметни мачове
Така излиза че ако няма пари в един турнир няма смисъл да се играе! Всички знаем че сте силни докажете го и без пари това е величието на един клуб според мен!
Marcelo Bielsa написа:MuFc1878 написа:Не е извинение защо знам възможностите на клуба и те са далеч от това да се борят във второстепенния турнир на Лига Европа. Както казах голямото подценяване на групата за ШЛ ни докара до тук, ако си гледал реванша с Аякс и т.н. Само фенове, които мразят Юнайтед могат да твърдят, че толкова си можем. Когато сме искали сме слагали на колене не един или два грандаНо вече и играчи не останаха за такива паметни мачове
Така излиза че ако няма пари в един турнир няма смисъл да се играе! Всички знаем че сте силни докажете го и без пари това е величието на един клуб според мен!
Пич в настоящите маркентилни времена всичко е пари! Ако заради престижа да се спечели ЛЕ се загубят парите от шампионската титла на ВЛ... много ясно, че няма да се хвърлят за ЛЕ. Без пари не си конкурентно способен. Не можеш да си позволиш да даваш високи заплати, за ад си задържаш най-добрите играчи и не можеш да се надцакваш на трансферният пазар с другите големи, респективно си загубен. Романтиката във футбола вече почти е мъртва, само на 2-3 места в Европа все още се държи, едното от тях е точно Катедралата в Билбао и всичко останало е пари.

- Marcelo Bielsa
- Контакти:
megan fox написа:Marcelo Bielsa написа:MuFc1878 написа:Не е извинение защо знам възможностите на клуба и те са далеч от това да се борят във второстепенния турнир на Лига Европа. Както казах голямото подценяване на групата за ШЛ ни докара до тук, ако си гледал реванша с Аякс и т.н. Само фенове, които мразят Юнайтед могат да твърдят, че толкова си можем. Когато сме искали сме слагали на колене не един или два грандаНо вече и играчи не останаха за такива паметни мачове
Пич в настоящите маркентилни времена всичко е пари! Ако заради престижа да се спечели ЛЕ се загубят парите от шампионската титла на ВЛ... много ясно, че няма да се хвърлят за ЛЕ. Без пари не си конкурентно способен. Не можеш да си позволиш да даваш високи заплати, за ад си задържаш най-добрите играчи и не можеш да се надцакваш на трансферният пазар с другите големи, респективно си загубен. Романтиката във футбола вече почти е мъртва, само на 2-3 места в Европа все още се държи, едното от тях е точно Катедралата в Билбао и всичко останало е пари.
Лошо много лошо за истинския футбол