Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: Гонг пита: Защо бе отложен първият кръг от пролетния дял

Мнениеот krasimilkov » 25 фев 2012 14:50

Много е просто,за да може CESECA да грабне титлата в Либия!!! ;)

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 25 фев 2012 14:54

Ами кръгът беше отложен най-вече по искане на Лудогорец. Отделно Венци Стефанов го каза много ясно, че кръгът е отложен благодарение и на шефовете на клубве, които са членове на Изпълкома. Всички знаем кои са те.

Аз със сигурност предпочитах да започнем с домакински мач срещу Локо София отколкото с тежко гостуване на Черноморец.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 фев 2012 14:56

Много правилен въпрос зададе някой по-горе .
Ами ако някой от "евробойците" ни беше успял не само да влезе в ЛЕ ами и да премине
групите какво тогава ? Първите мачове бяха 14/15/16 февруари и съм сигурен че терена
щеше да е изчистен и да има мач !!!
БФС още преди 10 дни отложи кръга и затова всички седят и чакат снега сам да се разтопи,
ако не бяха отложили кръга терените щяха да са разчистени още на 17/18 февруари и цяла
седмица да ги пече слънцето защото в София цялата седмица си беше слънчево !!!
Стадиона на Славия на ЦСКА че и на В.Левски терените щяха да са прилични, сигурен съм
че и в Ст.Загора и на Лаута също !!!

ascona
Контакти:

Мнениеот ascona » 25 фев 2012 14:58

В Пловдив времето е 15 градуса, но където има трева, всичко е толкова мокро и кално, че е невъзможно да се играе футбол или нещо такова.. Според мен правилно беше отложен кръга!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 фев 2012 15:00

Pichichi написа:Много правилен въпрос зададе някой по-горе .
Ами ако някой от "евробойците" ни беше успял не само да влезе в ЛЕ ами и да премине
групите какво тогава ? Първите мачове бяха 14/15/16 февруари и съм сигурен че терена
БФС още преди 10 дни отложи кръга и затова всички седят и чакат снега сам да се разтопи,
ако не бяха отложили кръга терените щяха да са разчистени още на 17/18 февруари и цяла
Стадиона на Славия на ЦСКА че и на В.Левски терените щяха да са прилични, сигурен съм

+10000000000000000000
И аз съм го давал като хипотеза,кво правиме г-н Домусчиев,ако вашият отбор дай боже догодина влезе в ШЛ/Лига Европа и ако евентуално излезе от групите ? Това се отнася и за всички други президенти,но най-голям натиск да бъде отложен първия кръг беше от страна на Домусчиев.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 фев 2012 15:02

Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 фев 2012 15:03

Pichichi написа:Много правилен въпрос зададе някой по-горе .

Именно.Нашето ръководство,точно това каза,че ако се играе първия кръг,терена ще бъде почистен и готов за футбол.За другите отбори,едва ли е по различно.
Тука някой си повтарят само едно и също,терените в момента били зле.Еми зле ще са,всички чакат ''слънчо'' да им почисти терена.
Тия от бфс-то ни правят на шматки,някой се връзват(повечето),други не.
Прост народ,слаба държава.Чакайте да има футбол във България........
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 25 фев 2012 15:05

ascona написа:В Пловдив времето е 15 градуса, но където има трева, всичко е толкова мокро и кално, че е невъзможно да се играе футбол или нещо такова.. Според мен правилно беше отложен кръга!

Направо цял басейн

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 25 фев 2012 15:05

Red Warrior написа:Признавам, че времето става за футбол, но ми е интересно колко от вас щяха да отидат днес на мач? Дали двама, дали един, дали нула. :roll:

Аз със сигурност. След малко и без това излизам, защото не ме свърта вкъщи в това хубаво време.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2012 15:06

drums написа:
TristaNNN написа:
Потребителят отговаря:
1) Защото по времето, когато се взе това решение (мисля че беше преди 2 седмици някъде) никой нямаше как да прогнозира на 100% климатичните условия след такава тежка и непредвидена зима, която буквално разкъса страната.
2) Най-песимистичния вариант сигурно е бил сняг и лед, а най-оптимистичния обилно снеготопене. И в двата случая мачовете биха били пързаляне и грозен футбол.
3) Съобразно точка 2, хората от БФС са се сетили, че след дългата "диета" без роден футбол през зимата, малкото останали симпатизанти биха искали да гледат футбол вместо пехливанлък.
4) Ако кръгът не беше отложен, Гонг щеше да запита 'що аджеба не е отложен ...

Ами където не позволяват условията да се отложи мача,а не целия кръг има си делеати съдии и да преценят дали става терена или не.

Ами екстра - веднага ти казвам кои мачове щаха да се отложат, което щеше да доведе до леееееееееекички размествания в програмата. Което от своя страна ще се отрази в куп други пискания.
Светкавица - Ботев
Монтана - Черно море
Видима - Миньор
И евентуално ЦСКА- Локомотив, щото там чакат Държавата да изчисти стадиона :mrgreen:

Та как ти се струват 3-4 отложени мача ... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”