Базел - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TYR
Контакти:

Re: Базел - Байерн Мюнхен

Мнениеот TYR » 24 фев 2012 13:00

Nask0 написа:Спокойно, следващият мач е на Алианц Арена... няма как да загубим... това не е Олд Трафорд, че ти Швейцарци да ни напукат 3 гола...

Всъщност реваншът е на 13.03.2012 г. Там трябва да излезем от л**ната както казва Румениге.
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 24 фев 2012 20:12

Очаквах тая тема да замре, ама още пишат феновете на Юнайтед... и то след като бебетата на Аякс ги надиграха насред театъра им... Са аз да питам - чувате ли ехото още?
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 24 фев 2012 20:52

dxl написа:Очаквах тая тема да замре, ама още пишат феновете на Юнайтед... и то след като бебетата на Аякс ги надиграха насред театъра им... Са аз да питам - чувате ли ехото още?

Чуваме осминафинала ;)
[offtopic]За разлика от вас...[/offtopic]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 25 фев 2012 00:01

kirchaka написа:
dxl написа:Очаквах тая тема да замре, ама още пишат феновете на Юнайтед... и то след като бебетата на Аякс ги надиграха насред театъра им... Са аз да питам - чувате ли ехото още?

Чуваме осминафинала ;)

Не е зле да идеш на ушен, а защо не и на очен- Байерн в момента е на фаза 1/8 финал, ама за разлика от други- турнирът е ШЛ :geek:

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 25 фев 2012 09:50

niki87 написа:
kirchaka написа:

Чуваме осминафинала ;)

Не е зле да идеш на ушен, а защо не и на очен- Байерн в момента е на фаза 1/8 финал, ама за разлика от други- турнирът е ШЛ :geek:

Ще видим кой ще се смее последен!Накрая ние ще цъкаме на финал на ЛЕ,вие може да не довтасате и до четвърт финал...Гледам и Борусия Д е пред вас....още една година без титли...
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 фев 2012 12:48

Браво Кир! Нека Бог изпълни твоите желания. Голям мъжкар си, щом си напляскал N на брой мнения за един твой кошмар.
Поздрави!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 25 фев 2012 13:21

Най-изненадващия резултат от осминафиналите, все пак си мисля че Байерн ще продължи
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Върни се в “Байерн”