ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот сини шампиони » 19 фев 2012 14:29

blue avalanche написа:"
Той поясни и какво е положението около Жак Коен. „Георги Иванов ми се обади от Турция да ме пита за него. Наистина има право, защото не бях казал, че момчето замина за Италия. Коен е на проби в Бреша от 13 февруари и ще се върне тази неделя (б.а. - утре). Не е вярно, че могат да го вземат без пари. Те са длъжни да дадат съответната сума за неговите права. А иначе Коен няма професионален договор, защото е на 17 години. Той няма как да подпише такъв, преди да навърши пълнолетие, но пък е свободен да премине в друг клуб, ако иска", каза Ивков."

защо ли ми се струва че кадърното ни управление пак ни поставя пред свършен факт :x
И само Левски оле

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 фев 2012 13:28

Що? Ще ти липсват хеттриците на Жак ли? Че то момчето има риск да остане една от онези вечни млади надежди, които един ден прекратяват дългогодишната си кариера... я в Симитли, я в някое по-екзотично българско китно градче. Или още по-лошо - във втора, трета турска дивизия. В отбор на който не можеш името произнесе.
Йовов също можеше да е от този тип "вечни таланти", ако нямаше късмета рано-рано да излезе навън. Същото се отнася и за Гаджев.
По-добре да го пускат да играе в мачовете на "Левски". Ако ли не, да го пускат да си пробва късмета момчето навън.

Да отиде в Бреша, да види свят, да потренира по други методики, пък кой знае - някой мач може и да запише. А като се върне, кой знае?!
В съвременният футбол 18 години е нормално да играеш в първият състав...ако имаш качества У нас обаче е друго.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 фев 2012 13:42

metodito написа:Що? Ще ти липсват хеттриците на Жак ли? Че то момчето има риск да остане една от онези вечни млади надежди, които един ден прекратяват дългогодишната си кариера... я в Симитли, я в някое по-екзотично българско китно градче. Или още по-лошо - във втора, трета турска дивизия. В отбор на който не можеш името произнесе.
Йовов също можеше да е от този тип "вечни таланти", ако нямаше късмета рано-рано да излезе навън. Същото се отнася и за Гаджев.
По-добре да го пускат да играе в мачовете на "Левски". Ако ли не, да го пускат да си пробва късмета момчето навън.

Да отиде в Бреша, да види свят, да потренира по други методики, пък кой знае - някой мач може и да запише. А като се върне, кой знае?!
В съвременният футбол 18 години е нормално да играеш в първият състав...ако имаш качества У нас обаче е друго.

Да не говорим,че Бреша не са го и взели,де...Може пак да си "кацне" у дома.А лошо ли ще е да се върне като един Владо Гаджев,който "израсна" навън.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 фев 2012 21:55

Аз си мисля, че ако Владо не бе прекарал известно време в Панатинайкос, щеше да е поредният провален талант.
Има някаква... снобарщина ли, как да го кажа... "Е, той е бил навън. Значи знае 2 и 200." Димтър Пенев, Гунди... не са били навън, пък...
Какво да се прави?! Такива сме си, каквито сме...

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 фев 2012 08:17

Вчера ми хареса Стивън Петков, доста време се чудих, защо не го взеха поне на един лагер.Знам, че е черногледо, но момчето е добро и може би няма пари да си плати, не се сещам за друга причина.Вчера беше най-добрия срещу Испания.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 фев 2012 09:05

scooool написа:Вчера ми хареса Стивън Петков, доста време се чудих, защо не го взеха поне на един лагер.Знам, че е черногледо, но момчето е добро и може би няма пари да си плати, не се сещам за друга причина.Вчера беше най-добрия срещу Испания.

Един треньор може да работи с определена бройка футболисти.Самото момче няма да спечели,ако просто го вземат на някакъв лагер,но не му обърнат необходимото внимание,поради физическа невъзможност от страна на треньора.Нека,понякога,се доверим на треньорите,защото те наблюдават играчите много повече от времето за един мач.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 фев 2012 08:47

Това е програмата на малките. Разгледайте я внимателно и ще намерите отговор на въпроса защо Костов прескача най- големите и взема от по- малките попоълнения за мъжкия отбор.

"© Gong.bg 22 февруари 2012 09:00
Програма за 1/2-финалите и финалите за Купа БФС сезон 2011/2012 за деца р. 1998 г., юноши младша възраст р. 1996 г. и юноши старша възраст р.1994

ДЕЦА - 1998 година:
Полуфинали
ЦСКА - Славия (стадион Академик-4км) 27.03.2012 - 15:00 часа
Левски - Литекс (стадион Георги Аспарухов) 27.03.2012 - 15:00 часа
Финал 24.04.2012 г.

ЮНОШИ МЛАДША ВЪЗРАСТ – 1996 година:
Полуфинали
Черно море - Левски (стадион Корабостроител) 28.03.2012 - 11:00 часа
Славия - Литекс (стадион Славия) 28.03.2012 - 15:00 часа
Финал 25.04.2012 г.

ЮНОШИ СТАРША ВЪЗРАСТ - 1994 година:
Полуфинали
Черно море – Спартак-С-94 Пловдив (стадион Корабостроител) 29.03.2012 - 11:00 часа
Литекс – Чавдар Етрополе (стадион Салито) 29.03.2012 - 15:00 часа
Финал 26.04.2012 г."
Коментарът е излишен!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 25 фев 2012 01:21

wilge написа:Това е програмата на малките. Разгледайте я внимателно и ще намерите отговор на въпроса защо Костов прескача най- големите и взема от по- малките попоълнения за мъжкия отбор.

"© Gong.bg 22 февруари 2012 09:00
Програма за 1/2-финалите и финалите за Купа БФС сезон 2011/2012 за деца р. 1998 г., юноши младша възраст р. 1996 г. и юноши старша възраст р.1994

ДЕЦА - 1998 година:
Полуфинали
ЦСКА - Славия (стадион Академик-4км) 27.03.2012 - 15:00 часа
Левски - Литекс (стадион Георги Аспарухов) 27.03.2012 - 15:00 часа
Финал 24.04.2012 г.

ЮНОШИ МЛАДША ВЪЗРАСТ – 1996 година:
Полуфинали
Черно море - Левски (стадион Корабостроител) 28.03.2012 - 11:00 часа
Славия - Литекс (стадион Славия) 28.03.2012 - 15:00 часа
Финал 25.04.2012 г.

ЮНОШИ СТАРША ВЪЗРАСТ - 1994 година:
Полуфинали
Черно море – Спартак-С-94 Пловдив (стадион Корабостроител) 29.03.2012 - 11:00 часа
Литекс – Чавдар Етрополе (стадион Салито) 29.03.2012 - 15:00 часа
Финал 26.04.2012 г."
Коментарът е излишен!

Като погледнеш и класирането в елитната юн. група до 19 години става още по-ясно. :evil:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 фев 2012 10:37

„Меридиан Мач”: Шахтьор атакува Левски за талант №1

Украинският гранд Шахтьор (Донецк) е по следите на талант №1 на Левски Антонио Вутов, научи „Меридиан Мач". Клубът, чийто собственик е милиардерът Ринат Ахмедов, вече е атакувал „сините" за 15- годишния нападател. Хора от спортно-техническия щаб на Шахтьор са гледали две контроли на Левски по време на втория лагер в Турция заради Антонио Вутов. „Сините" са разбрали за интереса от самите украинци. Скаутите на тима от Донецк са влезли в контакт с шефовете на Левски след една от проверките. Те са поискали потвърждение, че нападателят е само на 15 години. Представителите на Шахтьор не можели да повярват, че Антонио притежава такава класа на толкова крехка възраст. Шефовете на украинския гранд, където треньор е Мирча Луческу, разбрали за Вутов от представители на украинските Таврия и Заря, които се изправиха срещу „сините" в контроли.

„Бяхме изненадани, когато скаутите на Шахтьор обясниха, че имат интерес към Вутов и са го гледали в два мача. Трябваше да ги убеждаваме доста усилено, че Антонио е само на 15 години. На тях въобще не им се вярваше", обясниха от „Герена"
пред „Меридиан Мач". От лагера на „сините" уточниха, че на този етап въобще не може да се говори за трансфер на младока в Шахтьор.

Очаква се представители на украинския клуб да следят развитието на Антонио Вутов в следващите година-две, преди да решат дали да отправят оферта за правата му.

Както е известно, 15-годишният младок блесна по време на зимната подготовка. Той взе участие във всичките предсезонни контроли, а треньорът Николай Костов не крие възхищението си от качествата му.

Предлагат му професионален договор на 6 юни

Ръководството на Левски ще предложи професионален договор на Антонио Вутов на 6 юни 2012 година. Тогава младият талант става на 16 години. Принципно на „Герена" имат практика да предлагат договори на юношите си, когато те навършат 18 години. „Сините" обаче ще избързат с две години с Вутов, за да стопират евентуални опити за кражба. Според футболните закони професионален договор на 16-годишен футболист е възможен, само ако родителите на играча са съгласни. По предварителни данни Антонио Вутов и семейството му са съгласни на дългосрочен договор с Левски.

Костов обещал: Антонио ще играе поне в 8 мача през пролетта

Старши треньорът на Левски Николай Костов е заявил пред спортно-техническото ръководство на клуба, че ще пусне 15-годишния Антонио Вутов поне в 8 мача през пролетта. Както е известно, „сините" се опитват да наложат политика за налагане на юноши в първия отбор. Самият Костов търси бързи резултати и няма особено желание да развива български играчи. Закотвянето на пейката на Йордан Милиев, Орлин Старокин и Симеон Райков, които бяха основни футболисти през есента, доказва това. Костов обаче е силно впечатлен от таланта на Антонио Вутов. Специалистът смята да продължи тенденцията от контролите, в които младокът беше със статута на първа резерва.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Правилна ли беше смяната на Хаздяй?

Мнениеот sslevski » 27 фев 2012 19:57

В тази тема искам да попитам хората обичащи Левски един въпрос.Предварително искам да кажа,че НЕ заставам зад лицето, което ще коментирам.
Искам да попитам правилна ли беше смяната на Хаздяй?
След като отговорите на въпроса моля да се обосновете.Знам,че тази тема е затворена за вас,но след като прегледах свършеното от Хаздяй виждам,че не е бездействал напълно.Пример за това е следното: http://joinus.tv7.bg/sport-news/108442.html . Както знаете там има и други таланти като близнаците и други да не ги изброявам.Относно така нареченото "бягство" на таланти не мисля че този човек беше виновен,защото съм сигурен ,че друг води хорото.Още веднъж повтарям не защитавам Хаздяй,може би е трябвало да го изгонят,но мислите ли ,че този който го замества в момента ще се справи по добре от него.Знам,че времето ще покаже,но все пак.
Предварително се извинявам,защото не съм в "кухнята" на младите и не знам много по въпроса,но много от вас са и може би ще ми дадът отговор с който да ме обедат,че това решение е повече от правилно.Искам още да допълня,че този човек ми стана още по неприятен когато разбрах че е човек на Батков,но все пак сега като теглих чертата и се питам свърши ли си работата добре или не?
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”