Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/
Най-важно е да има феърплей в играта на терена,да няма напрежение между футболистите на двата отбора.Това което се изля по медиите не трябва да рефлектира върху качеството на мача.Друг въпрос е,че феърплея между ръководителите вече е под нулата,но домакините могат да са спокойни,цяло бфс си имат зад гърба.За пръв път в историята на футбола се вижда такова нещо,ФА да поведе война срещу клуб и да е без аргументи в тази война.Единствен аналог е случаят с изваждането на Тотнъм за сметка на Арсенал преди 100 години.На война ,като на война..беше казал Д.Борисов при влизането на Титан в ЦСКА,само да не стане истинска война!! Действията на футболния съюз подсказват точно това,но пък тоя съюз няма фенове,които да отнесат боя 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Хора каквото и да стане , колкото и пари да дължим няма да ни извадят от А група . Същото и с Левски ... Никога няма да извадят някой от водещите отбори , защото то тогава БГ футбола ще свърши , а и ще си докарат много ядове . България е в два цвята !!!!! Син и червен !
0:2
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Много ми се иска Черноморец да бие,но ме съмнява да успеят.По-скоро ми се струва ,че е възможно едно равенство.
olfix написа:Много ми се иска Черноморец да бие,но ме съмнява да успеят.По-скоро ми се струва ,че е възможно едно равенство.
Аз съм добрата фея: Добре де. Щом толкова много искаш - Черноморец ще победи. Пиши ми на лични желания резултат и го имаш...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:olfix написа:Много ми се иска Черноморец да бие,но ме съмнява да успеят.По-скоро ми се струва ,че е възможно едно равенство.
Аз съм добрата фея: Добре де. Щом толкова много искаш - Черноморец ще победи. Пиши ми на лични желания резултат и го имаш...
[offtopic]Ти като фея,гледай да не стане патакламата на стадиона,че има много предпоставки за това.И гледай да осигуриш повече кебапчета,че поне да са равностойни агитките,защото не ви виждам

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Искам да видя силен ЦСКА пролетта, не като последните години, да губим спечелени титли 

Червените пирати се очертават сериозен проблем за подкрепата на Черноморец в домакинския мач срещу ЦСКА в неделя. Това е фен клубът на на армейците в Бургас, който е една от най-многобройните нестолични организации на феновете на ЦСКА.
Черноморец вече пусна билети и по 1 лев за да потърси по-сериозна подкрепа, но е известно, че традиционните привърженици на Черноморец не обичат да ходят на чуждия стадион в кв. "Лазур", свързан из основи с футболната традиция на Нефтохимик. Собственото им съоръжение тъне в бурени и разруха в кв. "Акациите".
Дори с много молби, реклама и безплатни билети в едни кредитни времена домакините не успяха да привлекат хората. Всякакви рекламни трикове се оказаха спорни и разпалваха допълнителна вражда между привържениците на Нефтохимик и Черноморец.

Очаквайте масов улов на таранка...
Черноморец - ЦСКА 1 : 6
Черноморец вече пусна билети и по 1 лев за да потърси по-сериозна подкрепа, но е известно, че традиционните привърженици на Черноморец не обичат да ходят на чуждия стадион в кв. "Лазур", свързан из основи с футболната традиция на Нефтохимик. Собственото им съоръжение тъне в бурени и разруха в кв. "Акациите".
Дори с много молби, реклама и безплатни билети в едни кредитни времена домакините не успяха да привлекат хората. Всякакви рекламни трикове се оказаха спорни и разпалваха допълнителна вражда между привържениците на Нефтохимик и Черноморец.

Очаквайте масов улов на таранка...

Черноморец - ЦСКА 1 : 6
- mistreated
- Контакти:
Един от най-трудните мачове за ЦСКА през пролетта. Мач, който може би ще определи и ролята на ЦСКА в този шампионат. При една евентуална победа шансовете за титла се увеличават драстично. При загуба.... мисля, че ще последват нови сътресения.
С оглед на многото промени и в двата отбора спрямо есента и голямото напрежение съпъстващо този мач, мисля че хиксът е най-вероятен. Все пак се надявам на победа с 1 гол разлика за ЦСКА.
С оглед на многото промени и в двата отбора спрямо есента и голямото напрежение съпъстващо този мач, мисля че хиксът е най-вероятен. Все пак се надявам на победа с 1 гол разлика за ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...