rhaegar написа:OldTrafford написа:Днес модераторите май са в почивка,егати произвола..
Петък е.
Гадни случки нямам аз, добро дете съм
е добре хубава, забавна, нямаш ли
Пиянска вечер, оргии други неща
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:OldTrafford написа:Днес модераторите май са в почивка,егати произвола..
Петък е.
Гадни случки нямам аз, добро дете съм
Red Warrior написа:Ралке тежка тема си задала. Нали знаеш една максима: Живей така, че да те е срам да разказваш, но приятни да си спомняш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Unscrewed написа:да направим една тема за анонимните алкохолици
ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:Ралке тежка тема си задала. Нали знаеш една максима: Живей така, че да те е срам да разказваш, но приятни да си спомняш.
добре де наши хора сме си кво толкова, на ЛС може да се псуваме, ама не можем да кажем с 5 изречения кво се е случило преди 2 години примерно
Red Warrior написа:ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:Ралке тежка тема си задала. Нали знаеш една максима: Живей така, че да те е срам да разказваш, но приятни да си спомняш.
добре де наши хора сме си кво толкова, на ЛС може да се псуваме, ама не можем да кажем с 5 изречения кво се е случило преди 2 години примерно
Не знаех, че се псувате на лично
Red Warrior написа:ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:Ралке тежка тема си задала. Нали знаеш една максима: Живей така, че да те е срам да разказваш, но приятни да си спомняш.
Не знаех, че се псувате на лично
storm написа:Unscrewed написа:да направим една тема за анонимните алкохолици
И като се представиш .. Всички в купом ще казваме
ЗДРАВЕЙЙЙЙ Unscrewed..
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта