Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Жоржиньо » 24 фев 2012 20:26

santiliana написа:Еминем, виж в Гонг-а в секция "Жълто" за учителката дето е наша фенка. Снимките са красноречиви...

Роска Ноцкова я познавам от Сандански е,често пътувах с нея в един рейс за мачовете голям образ е :lol: :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 фев 2012 20:36

Жоржиньо написа:
santiliana написа:Еминем, виж в Гонг-а в секция "Жълто" за учителката дето е наша фенка. Снимките са красноречиви...

Роска Ноцкова я познавам от Сандански е,често пътувах с нея в един рейс за мачовете голям образ е :lol: :lol:

за шала на врата й имах в предвид ...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Hermes
Контакти:

Мнениеот Hermes » 24 фев 2012 20:52

Важното е,че към момента-отбора тренира със страхотно настроение,което ме прави оптимист
Утре ще ходим на среща с ръководството,ако ви интересува нещо или имате някакав въпрос-пишете,ще им го задам
It's time to toss the dice

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 24 фев 2012 20:57

Hermes написа:Важното е,че към момента-отбора тренира със страхотно настроение,което ме прави оптимист
Утре ще ходим на среща с ръководството,ако ви интересува нещо или имате някакав въпрос-пишете,ще им го задам

Аз имам,но надали ще го зададеш.
Кога ще се разкарат всички?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 фев 2012 21:03

Hermes написа:Важното е,че към момента-отбора тренира със страхотно настроение,което ме прави оптимист

то, въпроси колкото щеш, но никой няма да отговори на съществените...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 24 фев 2012 21:42

Отборът тренира с настроение и с вяра в утрешният ден,под мъдрото ръководство на..ръководството :lol:
То от своя страна ,обещава в обозримо бъдеще,отборът да играе без настроение и "мач за мач" :mrgreen:
Срещата на "ръководството" с "фенове",ще реши проблемите на отборът в следващите няколко века.
Не ви ли омръзнаха тези срещи 3(три) години,пълни със самозаблуди и откровени лъжи?
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Hermes
Контакти:

Мнениеот Hermes » 24 фев 2012 21:49

то, въпроси колкото щеш, но никой няма да отговори на съществените...[quote][/quote]
дай някой де
пък ще видим,какво ще излези

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 фев 2012 21:55

питай за новата екипировка ПУМА, за ремонта на стадиона и около стадиона, за дълговете на Батков и даването на пари в Левски под формата на кредит, за скаутската политика, но най-вече: Дойде ли краят на мъките ни с новия инвеститор и ще стане ли нов собственик?...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
Tikvata

Мнениеот Tikvata » 24 фев 2012 21:58

ето ви някое друго въпросче за срещата :
1-с колко пари се е бръкнал тара , че да се сдобие с мажоритарния пакет от акции ?
2-от какво се е издържал клуба при положение , че фирмичките му са окапали отдавна? Само да не каже , че хонорарите му са толкова големи , че да плаща всичко , както твърди .
3 След като рева доста години , че Левски бил висша форма на благотворителност и ако се намерил сериозен кандидат , щял да си подари акциите , защо тогава гпсподин доноснико не си подарите акциите на новите спонсори , а се пазарите вече 3-ти месец (откакто ние знаем де).
4 (най-важният) Кой си мислите, че ви вярва бе господин ганьо и защо продължавате да заблуждавате най-нагло хората ? Та вие сте най-долната форма на мошенник бе адвокатче .

Потребителски аватар
Hermes
Контакти:

Мнениеот Hermes » 24 фев 2012 22:00

santiliana ок

Върни се в “Левски”