Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА
A помните ли му гола срещу Ливърпул?
- Neron
- Контакти:
fr3ak_boy написа:Трябваше Батков да развърже кесията и да върне Пелето от Енерги.
Ти луд ли си той не веднъж е казвал че няма да се връща в България.А и да търка пейката цял сезон ще земе 3 пъти повече оттука а и нема се блъска и да го ритат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
да започнем сезона с настроение
Продължаваме в Европа,нов Директор, нов треньор.Нека имаме вяра и надежда като истински Левскари.
Не искам да се заяждам с никого, нищо че днес на работа ми се случи 2 пъти:(.
Но аз харесвам как работи Борат, вярно е имаме нужда от скъпи и добри играчи, но помислете и за другата страна. Ако сега похарчим 1 милион евро за играч , заплатата му ще е около 300-400 хилки в евро на година, значи от тези 7.5м ни остават около 6м, като сложим премий и други разходи сумата намалява доста. А само за този сезон ли мислим.?Борат има да мисли за отбора и за другата година, стана ясно , че няма да го продаде, така че с парите от ШЛ тази година ще се опита да върже бюджета за следващите 2-3 години.
Но аз харесвам как работи Борат, вярно е имаме нужда от скъпи и добри играчи, но помислете и за другата страна. Ако сега похарчим 1 милион евро за играч , заплатата му ще е около 300-400 хилки в евро на година, значи от тези 7.5м ни остават около 6м, като сложим премий и други разходи сумата намалява доста. А само за този сезон ли мислим.?Борат има да мисли за отбора и за другата година, стана ясно , че няма да го продаде, така че с парите от ШЛ тази година ще се опита да върже бюджета за следващите 2-3 години.
Re: ТОП 3 НА НАЙ-ДОБРИТЕ В МОМЕНТА
щом става въпрос за моментната форма:1.Дарко 2.Гаджев 3.Бардон
LSS1914 написа:7_!_2 написа:Аз го помня Саша в Левски... С идването си вкара на ЦСКА за 2:0 на Герена и беше доста добър играч.
СТИГА С ЦЕЦКА..ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ СПОМЕНЪТ ЗА ТОЗИ МЪРТВЕЦ,НЯМА ДА ПРОБИЕМ В ЕВРОПА...НЕ Е ВАЖНА ЦЕЦКА...НЕ РАЗБИРАШ ЛИ?!
Ами той и на Пуул вкара, както и на Щурм Грац, а мача с Брьондби... май различни мачове на Левски сме гледали с тебе...

Re: да започнем сезона с настроение
Да си пожелаем в края на сезона отново да сме на 1вото място и туко-виж още един златен дубъл... 

- smash_the_reds
Re: да започнем сезона с настроение
DukeUnv написа:Да си пожелаем в края на сезона отново да сме на 1вото място и туко-виж още един златен дубъл...
Не дубъл-ТРЕБЪЛ!!!

Re: Изстрадалия ПФК Левски
Е заради такива тъпани като автора на темата, искам един определен отбор да пада 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!