навремето си симпатизирал на "Осъм" -Ловеч , но си си бил левскар . Дори не си и очаквал тогава , че "осъмчето" ще стане един от водещите отбори в България нали? Както знаем -хората се променят с времето

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
santiliana написа:някой сигурно ще каже, че това, за което ще повдигна въпрос е дребнавост, но лично за мен е всъщност едно от най-важните неща. За какво иде реч? Гледам снимки и от днешния ден на любимия ми тим и отново забелязвам на някои от тях как наши привърженици са сложили шаловете с онази отвратителна емблема, наречена "лопата". А тези шалове продължават да се разпространяват от ръководството, както и маркетинговия отдел на клуба. Питам аз- не си ли върнахме още преди години правата върху изконната, автентична емблема на Левски?! Защо още продължават да ни "завират" в лицата онази, никому ненужна емблема?! Всеки един уважаващ себе си, историята и легендите- клуб, държи на нещата, които го идентифицират пред света. Емблемата на един клуб е своего рода герба на този клуб. Крайно съм възмутен как все още лицата, от които зависи това- тази емблема да се махне изцяло от всички сувенири и фасадата на стадиона ни- да продължават да бездействат по този въпрос. Дават ли си сметка, че много от сините фенове искат да си купуват атрибути, сувенири и какво ли не на любимия си отбор, но да е със свещената и традиционна емблема, отпреди много време ... Онази- ИСТИНСКАТА!!!
santiliana написа:Тиква, стига с тия изтъркани лафове... има традиции, които са непреходни. Няма никаква връзка успехите или паденията на един клуб с неговата емблема. Ако не знаеш- да ти кажа- жълтия и червения цвят са поставени, защото те са били ПЪРВИТЕ цветове при основаването на клуба ни. И затова са "загатнати" в емблемата. А "лопатата" какво загатва?! Глупостта на Лафчис и на още няколко други образи...
santiliana написа:Тиква, стига с тия изтъркани лафове... има традиции, които са непреходни. Няма никаква връзка успехите или паденията на един клуб с неговата емблема. Ако не знаеш- да ти кажа- жълтия и червения цвят са поставени, защото те са били ПЪРВИТЕ цветове при основаването на клуба ни. И затова са "загатнати" в емблемата. А "лопатата" какво загатва?! Глупостта на Лафчис и на още няколко други образи...
santiliana написа:Еминем, виж в Гонг-а в секция "Жълто" за учителката дето е наша фенка. Снимките са красноречиви...
Tikvata написа:на кой е тази усмивка дето си я пуснал в подписа бе еминемче ?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 31 госта