Въпрос относно дебитна карта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Въпрос относно дебитна карта

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2012 18:42

golemigazari написа:
PFC Litex написа:Кой е казал, че някой ще ти прави проблем, но букито като нищо може да изгори с някоя сериозна глоба.

Като искаш да играеш тото в интернет, накарай някой от родителите ти да си отвори една сметка и толкова.
След това ако си внесеш пари в нея ще играеш, ако ли не, няма играеш, каквото толкова има да се чудиш или искаш вашите да не знаят какви ги вършиш?

Знам че е доста лошо да се лъжат родителите,но да не искам да знаят какви ги върша :|

Няма какво повече да добавя по темата.
Изображение

IVP.
Контакти:

Мнениеот IVP. » 24 фев 2012 18:47

Младеж,то си пише "STOP18"!!!На тия 16 години е по-добре да помислиш за някакъв по-сериозен начин за изкарване на пари.Инвестирай в себе си, не в букмейкърите!!!!Имаш голям проблем повярвай ми,много по-голям от това,че не можеш да си извадиш сам карта!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 24 фев 2012 18:48

IVP. написа:Младеж,то си пише "STOP18"!!!На тия 16 години е по-добре да помислиш за някакъв по-сериозен начин за изкарване на пари.Инвестирай в себе си, не в букмейкърите!!!!Имаш голям проблем повярвай ми,много по-голям от това,че не можеш да си извадиш сам карта!!!

стига си го плашил , ако изкара 10-20-100 бона изобщо не му трябва да става роб(т.е. да бачка противна работа)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 24 фев 2012 18:55

Не знам дали ще се навие някой, но да знаеш, че като вкараш 200 лв. може тоя същия да иде в банката, да си изтегли парите, да блокира картата и ти оставаш с пръС в г*С. Пък ако вземеш да удариш някоя по-сериозна сума не ми се мисли. Да не говорим, че има опция банката да те уведоми с СМС, ако има движение по сметката и дори да ти е приятел, като види 15 К с едно обаждане блокира картата и ти прибира паричките!
П.П. Комара е много лош порок!!! Пътят е само един - надолу по наклонената плоскост! И като тръгнеш, спиране няма!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 24 фев 2012 19:07

PFC Litex написа:
golemigazari написа:
PFC Litex написа:Кой е казал, че някой ще ти прави проблем, но букито като нищо може да изгори с някоя сериозна глоба.

Като искаш да играеш тото в интернет, накарай някой от родителите ти да си отвори една сметка и толкова.
След това ако си внесеш пари в нея ще играеш, ако ли не, няма играеш, каквото толкова има да се чудиш или искаш вашите да не знаят какви ги вършиш?

Знам че е доста лошо да се лъжат родителите,но да не искам да знаят какви ги върша :|

Няма какво повече да добавя по темата.

E аре бе, все едно и ние не сме били деца и ние не сме ги правили тия работи :lol: :lol: Много ми е странно като някой почне да се изважда по-чист от папата. Всички сме били деца и сме правили кви ли не работи. На момчето мога да му кажа да ходи да си пуска в Еврофутболчето, верно е, че са по-малки коефициентите, ама поне няма да има проблеми.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2012 19:16

samocskasamo написа:Бет 365 вече имат букмеикьрки пунктове в София-засега са 5доколкото знам-3 в Люлин,1 в Студенския и 1 някьде в центьра.До края на 2013 трябва да станат над 200 в цялата страна

Може би имаш предвид Planet Win 365. :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 фев 2012 19:26

golemigazari написа:

Това вече не е добре. :oops:
Щом толкова искаш да залагаш, поне внимавай с какви суми играеш, за да не дойде момент, когато да се лишаваш от храна, например, или пък да вършиш други работи, за да имаш пари за Еврофутбол. :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 24 фев 2012 19:38

Не се занимавай с залози, че ще ти отлетят паричките
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 24 фев 2012 19:56

даже когато печелиш от залози , всъщност губиш , тъй като почваш да се възгордяваш и следват големите загуби
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
CSKA_MONTANA
Контакти:

Мнениеот CSKA_MONTANA » 24 фев 2012 20:50

Някой има ли представа дали може да позлвам втори път 100-те % бонус първи депозит в бет365,понеже до сега играх с друга карта и съм го ползвал вече(и вкарах само 10 лева тогава,защото не знаех)

Върни се в “Свободна зона”