Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 24 фев 2012 17:44

Batkoto написа:ЦСКА си плаща всичко в срок, това че някои медии лаят без да знаят какви са тези срокове е отделен въпрос .. ;)

аа ти си вътре в нещата, добре ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 24 фев 2012 17:47

някакви доказателства да приложиш за обратното .. то и Черноморец много лаеха за парите си, а се оказа че крайния срок за плащане е 30.06 ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 24 фев 2012 17:55

Batkoto написа:ЦСКА си плаща всичко в срок, това че някои медии лаят без да знаят какви са тези срокове е отделен въпрос .. ;)

Затова няколко отбора реваха, че ЦСКА им дължи пари, затова висяхте няколко пъти с лиценза за стадиона, а дори и за първенството. Затова Нейков каза, че ЦСКА дължи пари, затова футболистите в ЦСКА ходиха с обърнати джобове.... Защото ЦСКА плаща всичко в срок...........................

Потребителски аватар
Tikvata

Мнениеот Tikvata » 24 фев 2012 18:00

тоя пинто май ще се окаже поредния стъклен футболист. Май цяла пролет ще си караме със Старокин на левия бек . Преди време имаше един нигериец Джъстис Кристофър , беше национал , алабала докато не дойде в Левски :)) .
Ето и малко усмивки от старите ленти :
Полузащитникът на нигерийския национален отбор Джъстис Кристофър ще подпише личен договор с "Левски", съобщи за "Дневник" източник от ръководството на клуба след срещата във вторник с мениджъра на футболиста Франк Тримболи. Шампионите вече притежават правата на Кристофър, след като платиха за тях на бившия му клуб "Антверпен" 500 хиляди евро. За сделката между двата клуба посредничи близката до Майкъл Чорни мениджърска агенция Soccer Group Inc., а контрактът бе сключен между втория и третия мач на Нигерия от Мондиал 2002. Мениджърът Тримболи, който е в София заедно с новото попълнение на сините, представлява мениджърската агенция Base Soccer Agency Ltd., чието седалище е в Лондон. Първоначалното желание на "Левски" беше да подпише с Кристофър за период от 4 години, но съществува възможност този срок да бъде намален.

Същия този изигра цели 28 мин за целия сезон :))).Дано и тоя пинто да не е същия , че лятото ще се чудят как да разкарат и него . Що се отнася до АРС - за мен беше абсолютна грешка неговата продажба . Футболиста си беше консуматор и вкараваше почти всичко , когато му се подаде на крак , а тва че нямаше кой да му подава не беше негов проблем , а по скоро на предишния тренер .

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 фев 2012 18:04

Някъде има ли инфо колко е тежка контузията на Пинто?
@Tikvata, стига с прибързаните заключения. Примери има много, както в твоя подкрепа, така и за обратното. Ще видим какво ще излезе, но Пинто изигра доста мачове, без контузии.
Арш беше бавен и слаб технически. Мен изобщо не ме яд, беше ме яд, когато го взехме.:)

Потребителски аватар
Tikvata

Мнениеот Tikvata » 24 фев 2012 18:10

Nuke написа:Някъде има ли инфо колко е тежка контузията на Пинто?
@Tikvata, стига с прибързаните заключения. Примери има много, както в твоя подкрепа, така и за обратното. Ще видим какво ще излезе, но Пинто изигра доста мачове, без контузии.

Не прибързвам бе братле . Всяко зло за добро ....може пък така да стане така , че да върнат Старокин към футбола . Никога няма да забравя един мач между Саутхямптън и Портсмут преди доста време , дори коментатора се подиграваше на изявите на никой неизвестния Питър Крауч . Бях сигурен , че този нямаше да го вземат и в Светкавица гледайки изявите му , но после стана национал на Англия .Във футбола сме се нагледали на какви ли не абсурди , като например Левски със Дембеле , Жо , Тасевски и т.н да падне от панчарево с К.Стоянов , А.Попов , Делев и така нататък .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2012 18:17

Според мен е по-притеснително за вас, че е на същото място и дано да не е нещо хронично.
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 24 фев 2012 18:24

PFC Litex написа:

Според мен е по-притеснително за вас, че е на същото място и дано да не е нещо хронично.

Не е на същото място.На същия крак е.
Болката се оказа доста силна и Пинто напусна терена, като се оказа, че травмата е нова, но на същия ляв крак.

Потребителски аватар
Hermes
Контакти:

Мнениеот Hermes » 24 фев 2012 18:30

Литекс,травмата е вследствие на едно по остро влизане,от страна на Диамунтен
It's time to toss the dice

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2012 18:39

Аз зная как е получил същата, но в гонг така са написали нещата, че човек остава с впечатление, че травмата е на същото място.
На тези лоши терени какво друго да очакваш.
Изображение

Върни се в “Левски”