Левски осъди Фигерензе във ФИФА
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Левски осъди Фигерензе във ФИФА
Левски осъди бразилския клуб Фигерензе във ФИФА, пише днес "Меридиан Мач". Причината е трансферът на бразилския нападател Жеан Карлос на "Герена" през зимата на 2008 година. Тогава двата клуба са подписали анекс към договора, според който Фигерензе е трябвало да плати минимален процент от трансфера на родния клуб на футболиста. Бразилците обаче отказали и се наложило "сините" да платят въпросната сума от своята каса. От "Герена" сезирали ФИФА за некоректността на бразилците. Съдебната битка между Левски и Фигерензе продължи три години, за да се стигне в крайна сметка до успешен завършек за българите. Сумата, която ще получи Левски, обаче е повече от символична - 9200 долара. Според финансовия директор на клуба Константин Баждеков макар сумата да е символична, тя може да бъде вложена в "синята" школа.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Левски осъди Фигерензе във ФИФА
Както писах и в другата тема:"Някои клубове ги съдят,други си плащат задълженията!"
Ово йе стандарт!
Ово йе стандарт!

blue avalanche написа:Както писах и в другата тема:"Някои клубове ги съдят,други си плащат задълженията!"
Ово йе стандарт!
В Борисовата градина ще поискат разсекретяване на документите на лицензионната комисия, за да лъснат евентуалните измами на други клубове.
По гол задник !
- blue avalanche
- Контакти:
Beck's написа:blue avalanche написа:Както писах и в другата тема:"Някои клубове ги съдят,други си плащат задълженията!"
Ово йе стандарт!
В Борисовата градина ще поискат разсекретяване на документите на лицензионната комисия, за да лъснат евентуалните измами на други клубове.
По гол задник !
Де го чукаш,де се пука...

Или,може би:"Гузен негонен бяга."?
- metodito
- Контакти:
повече от символична - 9200 долара
Aз съм символист! Моля, дайте ми символика.
И после тея хора казват, че били бедни.

metodito написа:повече от символична - 9200 долара
Aз съм символист! Моля, дайте ми символика.
И после тея хора казват, че били бедни.
На фона на бай Петко комбайнера, тази сума са заплатите му за две години, но на фона на сумите които се движат във футбола, определено е символична

Въпроса не е за стойноста на иска, въпроса е за принципите и справедливоста. Същото важи и за ЦСКА, които рано или късно ще си платят всичко с лихвите барабар!!!!!!!