MagicMoments написа:Нещо се уплетох.Я вие създайте стая...аз във фортето не съм влизал от година и половина
Добре аз правя в този с червената маса...тоест с чиповете
Gong парола 1914
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MagicMoments написа:Нещо се уплетох.Я вие създайте стая...аз във фортето не съм влизал от година и половина
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
MagicMoments написа:Май открих проблема..аз съм ниво 1 ... и май не мога да вляза при Вас
MagicMoments написа:Май открих проблема..аз съм ниво 1 ... и май не мога да вляза при Вас
kingofpop написа:MagicMoments написа:Май открих проблема..аз съм ниво 1 ... и май не мога да вляза при Вас
Колко чипа имаш....да дам за по-малко![]()
ralka_levskarka написа:MagicMoments написа:Май открих проблема..аз съм ниво 1 ... и май не мога да вляза при Вас
това няма значение, то така се почва и после нивото се качва чрез спечелени игри
kingofpop написа:ralka_levskarka написа:MagicMoments написа:Май открих проблема..аз съм ниво 1 ... и май не мога да вляза при Вас
това няма значение, то така се почва и после нивото се качва чрез спечелени игри
има, щото съм дал поне 2000 чипа![]()
сега направих 100, 100 не може да нямаш пробвай пак същата
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост