Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот rhaegar » 24 фев 2012 13:35

Челси няма да бие Наполи. Въпреки че Наполи не играят нищо подобно на катеначо (то почти никой италиански отбор не играе така, ама карай). Очаквам даже да си вземат и реванша спокойно-просто Челси в момента не е конкурентен отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 24 фев 2012 13:39

Прекалено бързо отписвате Челси. Милан преди години водеше с 2-0 на ПСВ, но щеше да стане сакатлък ;) Челси имат добри шансове да продължат.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 фев 2012 14:58

milan199440barca написа:Прекалено бързо отписвате Челси. Милан преди години водеше с 2-0 на ПСВ, но щеше да стане сакатлък ;) Челси имат добри шансове да продължат.

И къде са тия им шансове? Пенсионерите в отбора ще се напънат да изкарат едно полувреме на високи обороти, а второто полувреме какво ще правят, когато ще са грохнали физически? Наполи са много стегнат отбор, който изобщо не играе по италиански и въпреки, че не са много стабилни в защита компенсират с нападение. ;) Челси без Тери все едно нямат защита, в нападение Торес е абсолютен инвалид, Дрогба в скоро време трябва да му връчат бастун, Лампард също няма нищо общо с онзи голям играч, който беше (годинките просто не прощават на никого) и кой остана да играе? Мата? Да, добър е, но сам не може да се справи с италианците, а остналите играчи ( с изключение на Давид Луйс и Чех) не стават за абсолютно нищо и са пълнеж! И то пълнеж, който би седял на резервната скамейка дори в отборчета като Сарагоса и Уиган (последните в първенствата си) при наличието на стабилни играчи, но просто в Челси няма такива вече! Или са стари, или не отговарят на нивото за един гранд.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 фев 2012 15:05

milan199440barca написа:Прекалено бързо отписвате Челси. Милан преди години водеше с 2-0 на ПСВ, но щеше да стане сакатлък ;) Челси имат добри шансове да продължат.

Помня и друг случай... Милан победи първата среща с 4:1, но загуба с 0:4 като гост на Депортиво и отпадна. Във футбола всичко е възможно. Обаче Арсенал са твърде слаби в момента.

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 24 фев 2012 15:26

И какви са тези шансове на Челси да продължат? Не може изведнъж да се решат всички проблеми на отбора и да заиграят като на магия, във футбола наистина всичко е възможно, но когато има поне някакви наченки на футбол. При Арсенал въпроса е дали поне малко ще се противопоставят на Милан.
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 24 фев 2012 15:42

MuFc1878 написа:

Помня и друг случай... Милан победи първата среща с 4:1, но загуба с 0:4 като гост на Депортиво и отпадна. Във футбола всичко е възможно. Обаче Арсенал са твърде слаби в момента.

Така е, във футбола всичко се случва. И аз го помня този мач ;) Но става въпрос за шансовете на Челси.

megan fox написа:И къде са тия им шансове? Пенсионерите в отбора ще се напънат да изкарат едно полувреме на високи обороти, а второто полувреме какво ще правят, когато ще са грохнали физически? Наполи са много стегнат отбор, който изобщо не играе по италиански и въпреки, че не са много стабилни в защита компенсират с нападение. ;) Челси без Тери все едно нямат защита, в нападение Торес е абсолютен инвалид, Дрогба в скоро време трябва да му връчат бастун, Лампард също няма нищо общо с онзи голям играч, който беше (годинките просто не прощават на никого) и кой остана да играе? Мата? Да, добър е, но сам не може да се справи с италианците, а остналите играчи ( с изключение на Давид Луйс и Чех) не стават за абсолютно нищо и са пълнеж! И то пълнеж, който би седял на резервната скамейка дори в отборчета като Сарагоса и Уиган (последните в първенствата си) при наличието на стабилни играчи, но просто в Челси няма такива вече! Или са стари, или не отговарят на нивото за един гранд.

Естествено, че Наполи имат по-големи шансове, но Челси изпуснаха няколко добри голови възможности в Италия. Резултатът можеше да бъде 4-1, но можеше да бъде и друг. Челси - Наполи ще бъде един от най-интересните реванши в турнира. След неговия край ще видим как са играли Челси и дали са били безсилни. Защото англичаните могат да отпаднат и пак да покажат добра игра. Аз също съм за Наполи, но 3-1 не е чак толкова солиден резултат, ако италианците повторят играта си в защита от първия мач. Дори и да не допуснат грешка, подобна на тази, която направи Канаваро.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 фев 2012 16:45

Шансове за успех има. Добра защита и да с вкарат положенията.

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 24 фев 2012 21:42

Като гледам, никой отбор от ВЛ не става за фаворит в ЕКТ. Ман Ю издишат като ги стиснеш малко,Челси по-добре бяха отишли ЛЕ, че поне да вземат някоя победа. Ман Сити е единственият отбор с шансове в ЛЕ. Догодина, може би в ШЛ ще имат повече опит и се надявам да стигнат до 1/4,1/2 финали. Тотнъм същото като Ман Сити, само че ме е яд че отпаднаха от групите на ЛЕ. Арсенал са една огромна озонова дупка! Ливърпул ме кефят като отбор, ама нямат качествени голмайстори. В лига европа ман ю са на 1 ниво,да не кажа по-ниско, от това на Испанските представители. Не знам как стигнаха няои от до това заключение, че английските отбори са по-доби от испанските.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 фев 2012 22:19

frostbite написа: Не знам как стигнаха няои от до това заключение, че английските отбори са по-доби от испанските.

Хохо, не започвай този спор отново, че го водим от месеци... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тъкмо утихнаха нещата. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 24 фев 2012 23:00

megan fox написа:
frostbite написа: Не знам как стигнаха няои от до това заключение, че английските отбори са по-доби от испанските.

Хохо, не започвай този спор отново, че го водим от месеци... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тъкмо утихнаха нещата. ;)

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”