Джеко и Силва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Hakercheto написа:Един въпрос имам
Евертън- Ливърпул е отложен защото играем с Кардиф на финал за КК
Можем ли да посочваме играчи от финала??
Само мачовете от първенството....миналия кръг добавихме ФА КЪП по изключение, тъй като нямаше кръг от ВЛ
Hakercheto написа:kingofpop написа:Hakercheto написа:Един въпрос имам
Евертън- Ливърпул е отложен защото играем с Кардиф на финал за КК
Можем ли да посочваме играчи от финала??
Само мачовете от първенството....миналия кръг добавихме ФА КЪП по изключение, тъй като нямаше кръг от ВЛ
Е да,ама финала се засича с първенството ВЛ в тази неделя. Мисълта ми е можем ли да броим и тоя мач и да посочваме футболисти от Ливърпул?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Жоржиньо написа:Браво на Йоренте спаси ми кожата![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта